Мероприятия

 

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 3:30μ.μ θα παραστεί στο κόψιμο της βασιλόπιττας του Γηροκομείου Αγίου Παντελεήμονα.

Στις 8:30 μ.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί στην μουσική εκδήλωση για τα 80 χρόνια των κανταδόρων Γιωργαλλέτου την οποία διοργανώνουν το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, και ο Δήμος Λεμεσού στο Θέατρο Ριάλτο.

Την Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου στη 1:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης της Διαχειριστικής Επιτροπής του Δήμου Λεμεσού.
Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 6.00 μ.μ. θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιττας της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου.
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 10:00π.μ θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιττας της Εστίας Ενηλίκων Λεμεσού.
Στη 1:00μ.μ θα παραστεί στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΕΥ ΖΗΝ στο Κέντρο Britania.
Στις 4:00μ.μ θα παραστεί στο κόψιμο της Βασιλόπιττας του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου».

Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στη 1:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνέδρια του Συμβουλίου προσφορών του ΣΑΛΑ

Στις 7:00μ.μ θα παραστεί στο κόψιμο της Βασιλόπιττας του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών που θα γίνει στο οίκημα του κινήματος.

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στη 1:30μ.μ θα παραστεί στην Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή και κόψιμο βασιλόπιττας του Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων που θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα του κέντρου.

Στις 6:00μ.μ θα επισκεφθεί το Δήμαρχο Λεμεσού ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Πρόδρομος Προδρόμου για συζήτηση θεμάτων που αφορούν την Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού. Στην συνάντηση θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού και οι υπεύθυνοι του Αθλητικού Γραφείου του Δήμου.

Στις 7:30μ.μ θα παραστεί στα εγκαίνια Εκδήλωσης για 40χρονα του Κυπριακού Οργανισμού Εκπαίδευσης μέσω Τεχνών που θα γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου από τις 9:00π.μ μέχρι τις 11:00π.μ  ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης εκ μέρους των Δημάρχων της μείζονος Λεμεσού, συγκαλεί την πρώτη διαβούλευση για την Ολοκληρωμένη Λεμεσιανή Ανάπτυξη (ΟΛΑ) για την νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027. Στην πρώτη αυτή σύσκεψη θα συμμετάσχουν αυτοπροσώπως ή με εκπροσώπους τους, οι Υπουργοί Εσωτερικών και Μεταφορών, οι Υφυπουργοί Εμπορικής Ναυτιλίας και Τουρισμού, η Επίτροπος Περιβάλλοντος, ο Έπαρχος Λεμεσού, η Ένωση Κοινοτήτων άλλοι πολιτικοί φορείς, καθώς και Βουλευτές και εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων.

Στις 12:30μ.μ θα έχει συνάντηση με τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΠΑΠ κ. Δημήτρη Αλετράρη στα γραφεία του ΟΠΑΠ Λευκωσίας για συζήτηση θεμάτων που αφορούν την Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού.

Στη 1:30μ.μ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη στα γραφεία του ΚΟΑ Λευκωσίας για συζήτηση θεμάτων που αφορούν την Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού.

Στις 2:30μ.μ θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο στο Υφυπουργείο Τουρισμού, για συζήτηση θεμάτων που αφορούν την Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού.

Στις 5:00μ.μ θα επισκεφθεί το πάρκο Τριών Ιεραρχών όπου θα έχει συνάντηση με τον κοινοτάρχη και περίοικους της περιοχής Αγ. Ιωάννη.

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 10:00π.μ θα έχει συνάντηση με τον νέο Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ κ. Παναγιώτη Ζαφείρη καθώς και με αντιπροσωπεία του ΤΕΠΑΚ για συζήτηση θεμάτων κοινών δράσεων.

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 8:00π.μ θα παρευρεθεί στην στέψη της προτομής του Εθνάρχη Αρχ. Μακαρίου Γ’ που θα γίνει στην Α’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού.

Στις 10:00π.μ θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον κ. Κυριάκο Κόκκινο, Πρόεδρο και Επικεφαλής Επιστήμονα Έρευνας και Καινοτομίας του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας.

Στις 12:00μ. τον Δήμαρχο θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία της πόλης Pengzhou της Κίνας.

Στις 6:00μ.μ θα παρευρεθεί στο κόψιμο της βασιλόπιτάς του Συνδέσμου Αρχιτεκτόνων Λεμεσού που θα γίνει στο οίκημα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 12:30μ.μ θα παραστεί στα εγκαίνια του Happy Chinese Spring Festival Fair στην Αγορά Ανεξαρτησίας.

Στις 7:00μ.μ θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση του συνδέσμου China International Investors Association για την Κινέζικη Πρωτοχρονιά 2020 (Rat) που θα γίνει στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο. Η εκδήλωση τελεί υπό την κοινή αιγίδα του Δήμου Λεμεσού και της Πρεσβείας της Κίνας.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 8:30μ.μ. θα παραστεί στην παράσταση της Παγκύπριας Χορωδίας Καλλιτεχνών στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού. Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του Δημάρχου Λεμεσού κας Έλενας Νικολαϊδου

Την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 10:00π.μ θα είναι ομιλητής στις συναντήσεις των μαθητών του προγράμματος Erasmus με θέμα "Volunteerism and active citizenship  - from individuals to organization" στο Λανίτειο Λύκειο 

Στις 11:30π.μ ο Δήμαρχος Λεμεσού θα δώσει δημοσιογραφική διάσκεψη για την έναρξη των δράσεων του Δήμου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Προσφορών του ΣΑΛΑ.

Στις 1.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 στις 9:00π.μ θα παρευρεθεί στο Trade Event on Board που διοργανώνει η MSC Opera – MSC Cruises και η Top Kinisis στο Λιμάνι Λεμεσού.

Στις 5:00μ.μ θα έχει εθιμοτυπική συνάντηση με την νέα Πρέσβειρα της Γαλλίας στο γραφείο του.

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου από τις 9:00π.μ μέχρι τις 10:00π.μ  ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης εκ μέρους των Δημάρχων της μείζονος Λεμεσού, συγκαλεί την δεύτερη διαβούλευση για την Ολοκληρωμένη Λεμεσιανή Ανάπτυξη (ΟΛΑ) για την νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027. Σε αυτή την διαβούλευση συμμετέχουν επαγγελματικοί φορείς, σύνδεσμοι και Επιμελητήρια της Λεμεσού.

Στις 5:30μ.μ   Ο Επίτροπος Εποπτείας (ΓεΣΥ), η ΟΣΑΚ (Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου) και ο Δήμος Λεμεσού, διοργανώνουν στο Δημοτικό Μέγαρο, εκστρατεία ενημέρωση για το Θεσμό του Επιτρόπου Εποπτείας ΓεΣΥ, μέσα στο Γενικό Σύστημα Υγείας, τα δικαιώματα και τις ευθύνες των ασθενών.

Στις 6:00μ.μ ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της ολομέλειας στο ΣΑΛΑ.

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στις 11:00π.μ θα παραστεί στα εγκαίνια του νέου οικήματος του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό στα Πάνω Πολεμίδια.

Στις 12:15μ.μ θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευκωσίας για το θέμα των δράσεων των δύο Δήμων σε κοινωνικά θέματα.

Στις 7:00μ.μ ο Δήμος Λεμεσού απονέμει την ανώτατη τιμητική διάκριση, το "Χρυσό Κλειδί της πόλης", στον Ολυμπιονίκη μας Παύλο Κοντίδη σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στις 11:00π.μ θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 10:30π.μ θα παραστεί στο κόψιμο της βασιλόπιττας της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών που θα γίνει στο οίκημα της.

στις 11:00π.μ θα παραστεί στο κόψιμο της βασιλόπιττας του Συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στην αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρου ΓΣΟ

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 12:00μ θα παραστεί στο κόψιμο της βασιλόπιττας των Θαλασσινών Φίλων που θα γίνει στο αναψυκτήριο «Θαλασσάκι»

Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 στις 1:30μ.μ θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ταμείου Συντάξεων του ΣΑΛΑ.

Στις 6:00μ.μ θα τελέσει τα εγκαίνια του καταστήματος «Best Value για επαγγελματίες» της εταιρείας METRO AEBE & MCC BEST VALUE LTD στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου με Κωχ στην περιοχή Αγίου Ιωάννη.

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στις 8:30π.μ ο Δήμαρχος θα συμμετάσχει με τους Δημάρχους της Μείζονος Λεμεσού σε συνεδρία που θα γίνει στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς, για το θέμα της ΟΕΔΑ.

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 7:30π.μ ο Δήμαρχος συγκαλεί επιτόπια σύσκεψη στην Ακτή Ολυμπίων με λειτουργούς του Δήμου Λεμεσού.

Από τις 9:00π.μ μέχρι τις 10:00π.μ  ο Δήμαρχος Λεμεσού  κ. Νίκος Νικολαΐδης εκ μέρους των Δημάρχων της μείζονος Λεμεσού, συγκαλεί την τρίτη διαβούλευση για την Ολοκληρωμένη Λεμεσιανή Ανάπτυξη (ΟΛΑ) για την νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027. Σε αυτή την διαβούλευση συμμετέχουν πανεπιστημιακά ιδρύματα, κέντρα μελετών και εκκλησιαστικές αρχές.

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 στις 6:00μ.μ θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 στις 10:00π.μ θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Αδειών Κύπρου.  

στις 12:15μ.μ θα παραστεί στο κόψιμο της βασιλόπιττας του Ανοικτού Σχολείου του Δήμου που θα γίνει στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο – Κέντρο Μελετών.