Activities

 

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 9.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 10.00 π.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στη 1.00 μ.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου.

Στις 5.00 μ.μ. – 7.00 μ.μ. στο Κανάλι 6 με το Δημοσιογράφο Γιώργο Παυλίδη σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου στις 9.00 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο του Lifecap στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη.

Στη 1.00 μ.μ. θα γίνει λεπτομερής παρουσίαση των προτάσεων του ΣΒΑΚ για τη Λεμεσό στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις 6.30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση «Προσβάσιμος Τουρισμός Πρόκληση και Πρόσκληση για την Κυπριακή Οικονομία» που διοργανώνει το ΤΕΠΑΚ στο Αμφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης. 

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στη τελετή εγκαινίων του κτηρίου «Τάσσος Παπαδόπουλος» στο ΤΕΠΑΚ.

Την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στη διάλεξη με θέμα «Η γλώσσα σε σχέση με τη σκέψη και τον κόσμο μας» που θα δοθεί από τον κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη στο Δημοτικό Μέγαρο.  Η διάλεξη γίνεται μέσα στα πλαίσια «Κύκλος Διαλέξεων 2019 – Γλώσσα και Πολιτισμός» σε συνεργασία του Δήμου Λεμεσού, του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Πανεπιστημίου Frederick.

Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου στις 9.30 π.μ ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην ημερίδα προφορικής ιστορίας με θέμα:  “Μιλώντας για τον Κώστα Παρτασίδη» (1919 – 1977) που θα λάβει χώρα στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης και οργανώνεται από τις 9.30 π.μ. – 13.00 από το Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο, Ιστορικό Αρχείο και Κέντρο Μελετών Λεμεσού.

Στη 1.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στους πεζοπόρους του εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Γκόλ στη Ζωή» μπροστά από το Δημαρχείο όπου θα γίνει ένα μικρό τελετουργικό από τον Δήμο για στήριξη και ενθάρρυνση των εθελοντών για το έργο τους.

Στις 6.30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση Sanskriti Cyprus – Navratri Celebrations που διοργανώνει το Indian High Commission στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου στις 12.00 μ.μ. θα παραστεί στο 26ο Πανηγύρι της Χαράς του Ιδρύματος «Θεοτόκος» που πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Στις 4.30 μ.μ.  θα τελέσει τα εγκαίνια της 2ης ατομικής έκθεσης της Αργυρώς Χριστοδούλου στο κτήμα Aloe Vera Palace Event Hall.

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στην εναρκτήρια δεξίωση του “MARITIME CYPRUS 2019” στο Parklane Resort αnd Spa.

Την Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου στις 11.30 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας για τα αντιπλημμυρικά έργα στο Δημοτικό Μέγαρο με εκπροσώπους του ΣΑΛΑ, Δημοσίων Έργων, Πολεοδομίας και Τμήματος Αρχαιοτήτων.

Στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας προσφορών του ΣΑΛΑ.

Στις 4.00 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

Στις 5.30 μ.μ. θα  τελέσει τα εγκαίνια του Ναυτιλιακού Εκπαιδευτικού Κέντρου (BSM) στη Μαρίνα Λεμεσού.

Την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ.  πραγματοποιείται δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού με θέμα «Στρατηγικός σχεδιασμός για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της Λεμεσού 2021 - 2027».

Στις 12.00 π.μ. θα προεδρεύσει έκτακτης συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων.

Στις 7.00 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα παραστεί σε εκδήλωση του Stelios Philanthropic Foundation για τα Bi-Communal Awards 2019.

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

Στις 7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνουν το Κανάλι 6 και η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (τμήμα Λεμεσού) στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στη διάλεξη του Δρ. Ανδρέα Πίττα με θέμα «Μερικά πρόσθετα στοιχεία για τον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο» στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου στις 12.00 π.μ. πραγματοποιείται στο Δημοτικό Μέγαρο δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού που διοργανώνει η Εταιρεία Green Dot Κύπρου.

Στις 7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην τιμητική εκδήλωση προς τιμή του Δρος Βάσου Καραγιώργη στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος, ΤΕΠΑΚ.

Την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης «The Berengaria Project» που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών – Αποθήκες Παπαδάκη.

Το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου στις 8.30 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στο Συνέδριο 200 χρόνια Ιστορίας των Λανιτείων Εκπαιδευτηρίων στο Λανίτειο Θέατρο.

Από τις 10.00 π.μ. έως και τις 6.00 μ.μ. η Green Dot Κύπρου σε συνεργασία με τους Δήμου της Μείζονος Λεμεσού διοργανώνει το Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

Στις 8.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου 2019 το οποίο συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 12 μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου 2019 στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου μέσα στα πλαίσια της διοργάνωσης των Λεμεσίων o Δήμαρχος θα παραστεί :

στις 10:00π.μ στο Ποδηλατικό Γύρο Λεμεσού με εκκίνηση τον χώρο στάθμευσης του Εναερίου

και στις 4.00 μ.μ. στους 14ους Αγώνες Στίβου Βετεράνων Αθλητών που θα γίνουν στο Λανίτειο Αθλητικό Κέντρο.

Την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου στις 9.00 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα παραστεί σε συνάντηση με εκπροσώπους της κοινότητας Ζακακίου καθώς και με εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων κυβερνητικών υπηρεσιών στην Αρχή Λιμένων.

Την Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου στις 12.30 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας του συμβουλίου προσφορών στο ΣΑΛΑ.

Στις 1.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Κέντρου Στήριξης και Επανένταξης «ΣΧΕΔΙΑ» στο Κέντρο.

Την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου στις 12.00 μ.μ.  θα παραστεί στην ιδρυτική συνέλευση του 
CY-FOS, The Cyprus Foundation of the Sea Limited στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στη συναυλία του Δήμου Λεμεσού «A Visit to the Opera: From Mozart to Puccini» με τη Λυρική Σκηνή Λεμεσού, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 12.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στη 1.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, στις 9.00 π.μ. θα παραστεί στο China International Investors Association στο ξενοδοχείο St. Raphael.

Στις 5.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας / Photo Marathon  που συνδιοργανώνει η Πρεσβεία της Σλοβενίας στην Αθήνα και το Προξενείο της Σλοβενίας στην Κύπρο στην επίχωση.

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου στις 9.00 π.μ. θα παραστεί στο 10ο Limassol Economic Forum που διοργανώνεται από την Εταιρεία IMH και το ΙN  Business magazine, στο ξενοδοχείο Parklane Resort.

Στις 2.00 μ.μ.  θα παραστεί σε συνεδρία για το Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο – ΓΣΟ στο Δημοτικό Μέγαρο με εκπροσώπους από ΤΕΠΑΚ και ΚΟΑ.

Tο Σάββατο, 19 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην εναρκτήρια τελετή του 3rd China Festival.

Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου στις 9.00 π.μ.  θα παραστεί στον 22ο διεθνή αγώνα δρόμου μέσα στα πλαίσια των Λεμεσίων που θα πραγματοποιηθεί στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

Στις 8.00 μ.μ.  θα απευθύνει χαιρετισμό στην παράσταση όπερας «Διδώ και Αινείας» στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ. πραγματοποιείται δημοσιογραφική διάσκεψη για το έργο «Λεμεσός:  Μια πόλη, ο κόσμος όλος».

Στις 7.00 μ.μ.  θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση εις μνήμην Αριστείδη Κουδουνάρη στο Δημοτικό Μέγαρο.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου – Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Επίσημη επίσκεψη Δήμου Λεμεσού και φορέων της πόλης μας στην Αλεξάνδρεια.

Την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου στις 3.00 μ.μ. ο Δήμαρχος κ. Νίκος Νικολαΐδης θα προεδρεύσει συνεδρίας του Ταμείου Ευημερίας στο ΣΑΛΑ.

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 10.00 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Αντιπρόεδρο Διοίκησης του Ινστιτούτου Κύπρου.

Στις 5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Ολομέλειας στο ΣΑΛΑ.

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης επαρχίας Λεμεσού στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού. 

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 11:00π.μ πραγματοποιείται δημοσιογραφική διάσκεψη για τα αντιπλημμυρικά έργα της Λεμεσού.

Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.