Activities

 

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 9.30 π.μ. θα παραστεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δήμων στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Στις 3.30 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 5.00 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της φιλανθρωπικής έκθεσης ζωγραφικής της Μαριάννας Χριστοδουλίδου στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Την Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου στη 1.00 μ.μ. ο Δήμαρχος κ. Νίκος Νικολαΐδης θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με εκπροσώπους του ΠΑΟ Προσφύγων.

Στις 4.00 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί σε ανοικτή συνάντηση με τους γονείς των παιδιών του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού στο χώρο του θεάτρου του σχολείου.

Την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου στις 4.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επιτόπια επίσκεψη στον περιοχή της Αγίας Φύλας με εκπροσώπους του ΔΗΚΟ και υπηρεσιακούς του Δήμου.

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 8.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 1.30 μ.μ. θα παραστεί στη Δημοσιογραφική διάσκεψη για την εκδήλωση των κατεχόμενων δήμων που θα γίνει στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Στις 5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Ολομέλειας στο ΣΑΛΑ.

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής του Αντώνη Περικλέους «Πρώτο Σκαλί» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου.

Στις 6.45 μ.μ.  παραστεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού στο  οίκημα του ΕΒΕΛ.

Στις 8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε επίσημο δείπνο προς τιμή των κορυφαίων αθλητών-τριών, Κυριάκου Ιωάννου, Μίλαν Τραικοβιτς, Απόστολου Παρέλλη και Ελένης Αρτυματά που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου.

Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 11.30 π.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια του φωτοβολταικού πάρκου της εταιρείας Muskita Aluminium.

Στις 1.30 μ.μ. θα έχει συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας για θέματα που αφορούν το Κέντρο Στήριξης και Επανένταξης (αστέγων) «Σχεδία».

Στις 7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Πόρακου «Μετανάστευση περί Κυπρίων Μεταναστών» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή βράβευσης αρίστων αθλητών και σωματείων στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ.

Στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί στη συναυλία του Πνευματικού Ομίλου Λεμεσού «Ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο» στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί σε καλλιτεχνική εκδήλωση των Λανιτείων Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού που θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου στην 12.00 μ.μ. ο Δήμαρχος κ. Νίκος Νικολαΐδης θα παραστεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το έργο της αναβάθμισης της Δημοτικής Αγοράς, η οποία διοργανώνεται από το Prosperity Group στον χώρο της Α’ Αγοράς (ανατολική είσοδος).

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στον πολυαρχιερατικό εσπερινό στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος.

Την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, ημέρα της γιορτής του Αγίου Ιωάννη Ελεήμονος (πολιούχου Αγίου της πόλης) ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης θα παραστεί στη θεία λειτουργία στον ομώνυμο ναό.

Στις 10.00 π.μ. θα παραστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του CY-FOS, The Cyprus Foundation of the Sea Limited στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 9.00 π.μ. θα παραστεί στο «4ο Εργαστήρι Πολιτικής για ένταξη χωρίς αποκλεισμούς» που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Στις 11.00 π.μ. κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΛ.

Στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

Στις 7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Βενιζέλου «Δώρος Λοΐζου:  Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου.

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί σε εκδήλωση καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους που συνδιοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με το Δήμο Λεμεσού, την Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων, την Επιτροπή Κατεχόμενων Κοινοτήτων και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, στο Λανίτειο Θέατρο.

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 9.00 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό σε ημερίδα που διοργανώνει το Κέντρο Λογοθεραπείας & Ειδικών Θεραπειών «Παιδολόγιο» στην αίθουσα διαλέξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.

Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 12.30 μ.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με εκπροσώπους του Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου, στις 10.00 π.μ. πραγματοποιείται δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο με θέμα υποψηφιότητα Δήμου Λεμεσού για τον τίτλο «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2020».

Στη 1.00 μ.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Πρέσβης του Κουβέιτ.

Την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου στην 1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρία της Επιτροπής Προσωπικού στο ΣΑΛΑ.

Στις 2.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής Ταμείου Συντάξεων στο ΣΑΛΑ.

Στις 5.30 μ.μ. θα παραστεί στην παράδοση οικονομικών βοηθειών που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή»  και θα παραδώσει επιταγή εκ μέρους του Δήμου.  Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Miramare.

Την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου στις 5.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό σε συνέδριο που συνδιοργανώνει ο Δήμος Λεμεσού με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα, με θέμα «Εις Μνήμη Γεώργιου Φραγκούδη» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών «Αριστοτέλης».

Ο Δήμος Λεμεσού στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας ευαισθητοποίησης του κοινού για τη νόσο του καρκίνου του παγκρέατος, θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή και θα φωτίσει με μωβ χρώμα το κτίριο του Δημοτικού Μεγάρου, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, 2019.

Την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου στις 9.30 π.μ. θα παραστεί στην εκστρατεία καθαριότητας της RCB Bank.  Σημείο συνάντησης η πίσω αυλή του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου Ιστορικού Αρχείου  στο Δημόσιο Κήπο.

Στις 2.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο παγκύπριο παιδικό φεστιβάλ “Galaxy of Talents” που διοργανώνει ο ΄Ομιλος Vestnik Kipra στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Στις 5.00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση «ΟΙΝΟΣ – ΑΡΩΜΑ ΚΥΠΡΟΥ» που διοργανώνει ο Όμιλος Οινοφίλων Κύπρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση «Αντικατοπτρίζοντας την Αφροδίτη» που διοργανώνει η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αβάνα και η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κούβας στην Κύπρο.  Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Θέατρο Ριάλτο.

Την Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας Συμβουλίου Προσφορών στο ΣΑΛΑ.

Την Τρίτη, 26 Νοεμβρίου, στις 10.00 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου στήριξης ατόμων με άνοια «ΙΘΑΚΗ».

Στην 1.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Κέντρου Κοινωνικής Προσφοράς στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου στις 10.00 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Ιδρύματος Αειφορίας.

Στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει  συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεατρικού Μουσείου Κύπρου.

Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρία της Ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια του νέου οικήματος «Αλληλεγγύη».

Στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην τιμητική εκδήλωση της κοινότητας Μαρωνιτών στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου στις 12.45 μ.μ. θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο ο Δήμαρχος Πάφου για να συζητήσουν θέματα κοινών δράσεων των Δήμων Πάφου και Λεμεσού.

Στις 4:45μ.μ θα παραστεί στην έκθεση «Get a Job» που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Κύπρο, στο Χαρουπόμυλο Λανίτη.   

Στις 7.00 μ.μ. θα χαιρετήσει στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Ρολάνδη στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το ΑΚΕΛ «Βραβείο Προσφοράς Κώστας Παρτασίδης – Βάσος Παπαδόπουλος».  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων Τάσσος Παπαδόπουλος στο ΤΕΠΑΚ.  

Την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου στις 9.30 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό σε επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Η πολιτική για την αναπηρία – η αναπηρία για την πολιτική» που διοργανώνει το Ίδρυμα «Θεοτόκος» στην αίθουσα εκδηλώσεων «Τάσσος Παπαδόπουλος» στο ΤΕΠΑΚ.

Στις 11.00 π.μ. θα έχει στο γραφείο του επίσκεψη από τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Δρα Μωυσή Ελισάφ με θέμα την περαιτέρω εποικοδομητική συνεργασία των δύο αδελφών πόλεων.

Στις 11.30 π.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια της πρωτοποριακής μονάδας ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων που διοργανώνει ο Δήμος Λεμεσού και η εταιρεία RCC (Resource Recover Cyprus) στον πρώην σκυβαλότοπο Φασούλας.

Στις 7.00 μ.μ. θα ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου στο παλιό λιμάνι.

Στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό και κηρύξει την έναρξη εργασιών στο 15ο Επιστημονικό Συμπόσιο Προφορικής Ιστορίας που θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 5.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στο 6ο Παγκύπριο Συνέδριο Παθολογίας που πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ.

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης, στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.