Activities

 

Τη Κυριακή 1η Μαρτίου στα πλαίσια των Καρναβαλίστικων εκδηλώσεων διεξάγεται από το Δήμο Λεμεσού η Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’. Εκκίνηση: Κυκλοφοριακός Κόμβος Αγίου Νικολάου. Κατάληξη: Φώτα τροχαίας Πολεμιδιών (Fairways)

Στις 1:00μ.μ. Παρέλαση Φιλαρμονικής Δήμου Λεμεσού, Μαζορέττων Σώματος Κυπρίων Οδηγών, Κανταδόρων, της ομάδας κρουστών Batukinio και των Μαζορέττων Λεμεσού. H ομάδα κρουστών Batukinio ανεβάζει τους ρυθμούς του καρναβαλιού πριν την έναρξη της παρέλασης.

Στις 1.15μ.μ. Παρέλαση με επικεφαλής τον Βασιλιά Λεμέσιο τον Μαχαραγιά της Πόλης και τη συνοδεία του, με άρματα και ομάδες πεζών στους ρυθμούς της ενιαίας μουσικής. Τα εντυπωσιακά άρματα του Δήμου Λεμεσού θα εμπλουτίσουν την φετινή παρέλαση.

Η συγκέντρωση των αρμάτων θα αρχίσει από τις 8.30π.μ. κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’, από τα φώτα τροχαίας Εναερίου μέχρι τον κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου. Κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης ο Δήμος Λεμεσού θα τιμήσει συμπολίτες μας για την πολύτιμη προσφορά τους στο Λεμεσιανό καρναβάλι.

Στις  9.00μ.μ. στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού, αποχαιρετούμε το Λεμεσιανό καρναβάλι με τον υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό με δυνατή μουσική από τον DJ Γιώργο Ασημένο.  Διαγωνισμός ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ – Βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις.

Την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 8:30π.μ ο Δήμαρχος συγκαλεί σύσκεψη στο γραφείο του με λειτουργούς του Δήμου με θέμα τη διαχείριση των ογκωδών και πράσινων.

Στις 12:45μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Προσφορών του ΣΑΛΑ

Στις 1:15μ.μ θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστική επιτροπής του Ταμείου Προνοίας και Εργατών του ΣΑΛΑ

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 9:00π.μ ο Δήμαρχος θα προσφωνήσει το 38ο Επαρχιακό Συνέδριο Λυκείων & Τεχνικών Σχολών, που διοργανώνεται από το Λύκειο Αγίου Ιωάννη με θέμα τη χρήση του διαδικτύου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Στις 12.00μ.μ. ο Δήμαρχος θα έχει σύσκεψη στο γραφείο του με θέμα τη δημιουργία του Αθλητικού Μουσείου στο χώρο του Φυτίδειου Αθλητικού Κέντρου ΓΣΟ.

Στις 4:30μ.μ ο Δήμαρχος θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην Εκδήλωση για το έργο EXCELSIOR που διοργανώνει το ΕΒΕΛ σε συνεργασία με το ΤΕΠΑΚ και το Δήμο Λεμεσού στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΛ.

Στις 7:00μ.μ ο Δήμος Λεμεσού οργανώνει εκδήλωση προς τιμή των αφυπηρετήσαντων  υπαλλήλων του Δήμου κατά έτη 2017 – 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 στη 1:00μ.μ ο Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με λειτουργούς του κέντρου Ημέρας Ενηλίκων ατόμων με αναπηρίες ΠΡΟΣΒΑΣΗ.

Στις 6.00μ.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 9:00π.μ. ο Δήμαρχος θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη τελετή έναρξης του συνεδρίου "Απολογισμός των 2ων Παράκτιων μεσογειακών Αγώνων" που θα πραγματοποιηθούν από τις 5 μέχρι τις 7 Μαρτίου

Το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 9:00π.μ ο Δήμαρχος θα είναι παρών στο άνοιγμα των μελετών του Αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανάπλαση της Πλατείας Ηρώων.

Στις 11:00π.μ ο Δήμος Λεμεσού τελεί τα εγκαίνια της Πλατείας Αριστείδη Λ. Κουδουνάρη στην οδό Νίκου Ρούσου. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης

Στις 12:15μ.μ ο Δήμαρχος ως Πρόεδρος του ΣΑΛΑ θα παραστεί στη κατάθεση του θεμέλιου Λίθου του νέου Σταθμού Επεξεργασίας Λυμάτων Δυτικής Λεμεσού του ΣΑΛΑ που θα γίνει από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, στα Κάτω Πολεμίδια.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου ο Δήμαρχος θα είναι ομιλητής στο Ετήσιο Μνημόσυνο των αειμνήστων Δημάρχων, ευεργετών και δωρητών του Δήμου στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας.

Την Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 12:30μ.μ ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Προσφορών του ΣΑΛΑ.

Στις 4:00μ.μ θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού.

Την Τρίτη 10 Μαρτίου στις 9:00π.μ ο Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Κλέλια Βασιλείου.

Στις 11:00π.μ. θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην Δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα «Ζήτα Κατοικία» που θα γίνει στο ξενοδοχείο Londa.

Στις 6:00μ.μ θα προεδρεύσει συνεδρίας της ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 8:30π.μ ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει της συνεδρίας του συμβουλίου Δημάρχων της μείζονος Λεμεσού.

Στις 12.00μ.μ. ο Δήμαρχος θα πραγματοποιήσει επιτόπια επίσκεψη στο χώρο του Φυτίδειου Αθλητικού Κέντρου ΓΣΟ.

Στις 1:00μ.μ ο Δήμαρχος θα έχει σύσκεψη στο γραφείο του με την διαχειριστική επιτροπή του ΓΣΟ με θέμα την προώθηση των έργων ανάπλασης του Φυτίδειου Αθλητικού Κέντρου ΓΣΟ.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 στη 8:30π.μ ο Δήμαρχος μαζί με λειτουργούς του Δήμου, θα έχει συνάντηση στη Λευκωσία με τον Διευθυντή του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως.

Στις 10.00π.μ. ο Δήμαρχος μαζί με λειτουργούς του Δήμου θα έχει συνάντηση στη Λευκωσία με τον Υπουργό Μεταφορών με θέμα την αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης στην Αγία Φύλα.

Στις 12:00μ.μ ο Δήμαρχος μαζί με λειτουργούς του Δήμου θα έχει συνάντηση στη Λευκωσία με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών.

Την Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 9:30π.μ ο Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την ΕΤΑΛ για το πρόγραμμα Civitas Destinations.