Activities

 

Την Τετάρτη, 8 Ιουλίου στη 1.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττίχειου Ιστορικού Αρχείου.

Στις 8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο αποχαιρετιστήριο δείπνο του τέως Γενικού Διευθυντή ΣΑΛΑ κ. Ιάκωβο Παπαϊακώβου.

Την Πέμπτη, 9 Ιουλίου, στις 9.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Υπογραφή Προκαταρκτικής Συμφωνίας Δήμου – Κυπριακού Οργανισμού Αναπτύξεως Γης (ΚΟΑΓ) για τη συνανάπτυξη 3 τεμαχίων του Δήμου Λεμεσού στον Άγιο Νικόλα και Άγιο Ιωάννη για την ανέγερση υποδομών προσιτής στέγης.

Στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα έχουν συνάντηση στο Δημοτικό Μέγαρο με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Νουρή για θέματα του Δήμου.

Στη 1.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απονέμει πλακέτες στους τρεις συμπολίτες μας, Γιωργούλλα Κόμπου, Άθω Χατζηματθαίου και Συλβάνα Γεωργίου  για την διεθνή διάκριση τους για το ‘’soundtrack’’ της ταινίας ‘’The trip of Greece’’.

Στις  5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις 7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση «9η Ιουλίου 1821 – Μνήμη Βασίλη Μιχαηλίδη 1849-1947»  η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο.

Το Σάββατο, 11 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα χαιρετήσει την εκδήλωση Μνήμης & Τιμής υπέρ των 13 Θυσιασθέντων Ηρώων της 11ης Ιουλίου 2011 που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Πανεπιστημίου.

Την Κυριακή, 12 Ιουλίου, θα παραστεί στο μνημόσυνο για τα θύματα του Πραξικοπήματος και της Τουρκικής Εισβολής του 1974.

Την Δευτέρα, 13 Ιουλίου στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Αρχηγό της Αστυνομίας για θέματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας της πόλης.

Στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα Αρχείο Πανίκκου & Έλλης Παιονίδου στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην παρουσίαση της βράβευσης με το Β’ βραβείο πρότασης του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για την ανάπλαση της Πλατείας Ηρώων, που θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Τρίτη, 14 Ιουλίου στις 7.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης του Συνδέσμου Συμβουλίων Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κύπρου, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στις 7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια του νέου καταστήματος LIDL Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό.

Την Παρασκευή, 17 Ιουλίου στις 12.00 μ.μ.  ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας Ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Το Σάββατο, 18 Ιουλίου στις 10.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην Δημόσια Διαβούλευση για την παρουσίαση των προτάσεων των 6 Δήμων της Μείζονος Λεμεσού για την προγραμματική περίοδο 2021-2027, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Δευτέρα, 20 Ιουλίου στις 11.00 π.μ.  ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Επίτιμο Πρόξενο του Βιετνάμ και με εκπροσώπους Βιετναμέζικης Κοινότητας οι οποίοι θα προσφέρουν 200-300 μάσκες προς τον Δήμο Λεμεσού.

Την Τετάρτη, 22 Ιουλίου στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας Ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Στις 8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης MIRROR (ΚΑΤΟΠΤΡΟ), στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λεμεσού – Αποθήκες Παπαδάκη.  Η έκθεση έχει ως στόχο να παρουσιάσει καινούργια και παλαιότερα έργα δημιουργών που εντρύφησαν στην θεματική του καθρέπτη, είτε χρησιμοποιώντας τον καθρέφτη ως αναπόσπαστο εργαλείο στις αναζητήσεις τους, είτε του προσέδωσαν συμβολισμούς μέσα από την έρευνα του.  Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 22.07.2020 μέχρι και τις 19.09.2020 και είναι ανοιχτή για το κοινό από Τρίτη έως Παρασκευή, μεταξύ 10:00-18:00 και το Σάββατο μεταξύ 10:00-14:00. 

Την Πέμπτη, 23 Ιουλίου, στις 11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, θα έχουν συνάντηση στο Δημοτικό Μέγαρο με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Βασίλη Δημητριάδη για διάφορα θέματα όπως Ακτοπλοϊκή σύνδεση Λεμεσού – Πειραιά, Ρύπανση Θάλασσας, ΟΛΑ- Στρατηγική ανάπτυξης Λεμεσού, Βlue Limassol Forum, Ναυτικό Μουσείο, κ.ο.κ.

Στις  6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Σάββατο, 25 Ιουλίου  στις 9.00 π.μ. θα παραστεί στον καθαρισμό Παραλίας η οποία διοργανώνεται από την φαρμακευτική Εταιρεία Remedica σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού.

Την Δευτέρα, 27 Ιουλίου, στις 12.00 μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί της παρουσίασης του έργου εγκατάστασης φώτων τροχαίας Αγίας Φύλας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μέγαρο από τον κ. Γιάννη Καρούσο Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, στην παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου και οργανωμένων συνόλων της Αγίας Φύλας.

Στις 6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνάντησης Διαπολιτισμικού Συμβουλίου.

Την Τρίτη, 28 Ιουλίου στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετέχει στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφική Διάσκεψη στο πρόγραμμα ένταξης προσφύγων και μεταναστών από τις τοπικές αρχές «Λεμεσός: Μια πόλη, ο κόσμος όλος».

Στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας Συμβουλίου Προσφορών του ΣΑΛΑ.

Στη 1.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας Διαχειριστικής Επιτροπής Ταμείου Ευημερίας Υπαλλήλων του ΣΑΛΑ.

Στη 1.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας Διαχειριστικής Επιτροπής Ταμείου Προνοίας Εργατών του ΣΑΛΑ.

Στις 7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στα εγκαίνια της Έκθεσης «Οι Λατίνοι της Κύπρου», που θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα Μ, στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Την Τετάρτη, 29 Ιουλίου, στις 11.30 π.μ. θα συμμετέχει σε διάσκεψη τύπου όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε στα πλαίσια του Blue Limassol Forum.  Στο τέλος της διάσκεψης τύπου ο Δήμος Λεμεσού και το Πανεπιστήμιο Frederick θα προχωρήσουν σε υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.

Στη 1.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας Επιτροπής Διοικητικού Συμβουλίου του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου.

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα κάνει χαιρετισμό στην Δημόσια Παρουσίαση για το Μουσείο Λεμεσιανού Καρναβαλιού,  η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.  Η παρουσίαση της μελέτης θα γίνει από τον αρχιτέκτονα του έργου κ. Γιώργο Παπαδόπουλο RIBA.

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, στις 7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην εκδήλωση επίσημης τοποθέτησης του καινοτόμου έργου τέχνης «Ανακυκλώψαρο» για την ανακύκλωση των πλαστικών, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με την φαρμακοβιομηχανία Medochemie, και θα πραγματοποιηθεί στην Ακτή Ολυμπίων (ανατολικά από αναψυκτήριο «Θαλασσάκι»).

Την  Κυριακή, 2 Αυγούστου στις 9.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία καθαριότητας στον Μόλο σε συνεργασία με την Green Philippines Migrant Workers Union.

Την Δευτέρα, 3 Αυγούστου στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας Συμβουλίου Προσφορών του ΣΑΛΑ.

Στις 8.30. μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην μουσική παράσταση Πανσέληνος με την Φιλαρμονική του Δήμου, στο Θεατράκι του Μόλου.