Activities

 

Την Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου στις 12.00 μ. θα παραστεί στη Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο πλυντήριο αυτοκινήτων Mr. Shine με στόχο τη στήριξη του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Την Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει τις ακόλουθες συνεδρίες του ΣΑΛΑ:

στις 12.15 μ.μ. Διαχειριστική Επιτροπή Ταμείου Ευημερίας,

στις 12.30 μ.μ. Συμβουλίου Προσφορών και

στη 1.00 μ.μ. Επιτροπής Προσωπικού.

Την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ. ο Δήμαρχος,  κ. Ν. Νικολαΐδης θα έχει επίσκεψη στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του Ιταλικού στρατιωτικού πλοίου “ΕΤΝΑ” και με αντιπροσωπεία της Ιταλικής Πρεσβείας στην Κύπρο.

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 11.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας προσφορών του ΣΑΛΑ και στην συνέχεια θα γίνει επίσκεψη στο χώρο όπου γίνονται οι κατασκευαστικές εργασίες του νέου σταθμού επεξεργασίας λυμάτων στα Κάτω Πολεμίδια.

στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας επιτροπής παρακολούθησης στο ΣΑΛΑ.

Την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου στη 1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της επιτροπής πρόσληψης εργατών στο ΣΑΛΑ.

στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην Συναυλία Μνήμης Σόλωνα Μιχαηλίδη στο Θέατρο Ριάλτο.

Το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. πραγματοποιείται συναυλία υπό το σεληνόφως της Φιλαρμονικής του Δήμου Λεμεσού στο θεατράκι της Προκυμαίας.

Την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ. θα  παραστεί στην εκστρατεία καθαριότητας που διοργανώνει η κοινότητα Φιλιππινέζων στην Κύπρο (Servants of Nature) στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο και Ακτή Ολυμπίων.

στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή λήξης των «Italian Film Days 2019” στο θέατρο Ριάλτο.

Την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης,  θα παραστεί στο 11ο ετήσιο φιλανθρωπικό τουρνουά mini football που διοργανώνει ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαιμάχων Λεμεσού μεταξύ των στα γήπεδα Nova Sport Μέσα Γειτονιάς.

Την Τρίτη, 17 και Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου από τις  9.00 π.μ. – 3.00 μ.μ. ο Δήμος Λεμεσού, το Cyprus Institute of Marketing, η Τράπεζα Κύπρου, η Cablenet, η KPMG και η Pari match πραγματοποιούν σεμινάριο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου με θέμα:  «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας:  Τα βασικά στοιχεία επιτυχίας μιας νέας επιχείρησης».

Την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της επιτροπής κέντρου εικαστικών τεχνών – αποθήκες Παπαδάκη.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βραβευμένου μυθιστορήματος της Άνδρης Χριστοφίδου-Αντωνιάδου «Ο αρωματοποιός» στο Ad Litteram Cultural Development Center.

Στις 8.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε μουσική συναυλία με νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, στο πλαίσιο της 20ης διοργάνωσης των ΛΕΜΕΣΙΩΝ στην κυκλική αποβάθρα του πολύ-λειτουργικού παραθαλάσσιου πάρκου.

Την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου στη 1.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Στις 8.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στη συναυλία «11 χρόνια χωρίς τον Μάριο Τόκα» στο Δημοτικό κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου στην 1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της επιτροπής Πινακοθήκης.

Στις 8.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στον 6ο αγώνα των “Aphrodite Games” στα πλαίσια του Geraklion Sports Festival 2019.

Στις 8.00 μ.μ. το Κανάλι Έξι διοργανώνει συναυλία, υπό την αιγίδα του Δημάρχου στην πλατεία Ηρώων με την ευκαιρία των 28 χρόνων λειτουργίας του. Συναυλίες θα πραγματοποιηθούν και στις 21 και στις 22 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 9:00 π.μ ο Δήμαρχος θα λάβει μέρος στον ποδηλατικό γύρο Λεμεσού που διοργανώνεται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από το Δήμο Λεμεσού.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 9.00 π.μ. ο Δήμαρχος θα παρευρεθεί στην εκκίνηση του φιλανθρωπικού αγώνα ράλι της Λέσχης Ιστορικών και Κλασσικών οχημάτων Κύπρου που θα γίνει  στο Ίδρυμα Θεοτόκος.

Την Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου στις 10.00 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας της επιτροπής επιλογής υποψηφιοτήτων για το Κυπριακό Βραβείο Ναυτιλίας 2019 στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας.

Στις 12.00 μ.μ.  θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη διάσκεψη τύπου για την έκθεση κυπριακών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Τρακασόλ» με θέμα «Made in Cyprus» από τις 27 μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας συμβουλίου προσφορών του ΣΑΛΑ.

Την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ. πραγματοποιείται δημοσιογραφική διάσκεψη για το Ταμείο Πολιτισμού και για το κοινωνικό πρόγραμμα «Μουσική Πολυχρωμία Λεμεσού»

Στις 12.00 μ.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ Λεμεσού, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

Στις 7.30 μ.μ. ο Δήμος Λεμεσού διοργανώνει εκδήλωση στο Δημοτικό Μέγαρο για την

βράβευση οικογενειών της πόλης μας που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον Αθλητισμό.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 7.00 π.μ. μέσα στα πλαίσια της 5ης ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού #BEACTIVE (23-30 Σεπτεμβρίου) με εθνικό συντονιστικό φορέα τον ΚΟΑ, το Αθλητικό γραφείο του Δήμου Λεμεσού διοργανώνει το Beach & Aqua workout fun στην ακτή Ολυμπίων (δίπλα από το Θαλασσάκι).

Στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Υφυπουργό Τουρισμού.

Στις 4.30 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία της ολομέλειας ΣΑΛΑ.

Στις 6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην επίσημη έναρξη του επετειακού 20ου συνεδρίου (GCET20) με θέμα:  «20th Global conference on environmental taxation» στο προαύλιο του κτηρίου Ανδρέας Θεμιστοκλέους του ΤΕΠΑΚ.

Στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Πετούση «Σπύρος Πετούσης, η θυσία ενός ήρωα, η περίοδος 1965 – 1974 όπως την έζησα» - Αφήγημα στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου στις 11.00 π.μ.  θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ανοικτού Σχολείου.

Στις 3.00 μ.μ. θα παραστεί στο καθαρισμό της παραλίας Ακτή Ολυμπίων Β’ (Θαλασσοκόριτσο) που διοργανώνει η Κυπριακή Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας ναυτιλίας.

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια της 6ης έκθεσης κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών  «Made in Cyprus» στο πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ, Μαρίνα Λεμεσού.

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με ειδικές ανάγκες στο πολυλειτουργικό παραθαλάσσιο πάρκο.

Στις 7.45 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κύπρου στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση για τα 25 χρόνια ίδρυσης και προσφοράς του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου στο ξενοδοχείο Four Seasons. 

Την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου στις 10.00 π.μ. μέσα στα πλαίσια της 5ης ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού #BEACTIVE (23-30 Σεπτεμβρίου) διοργανώνεται από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Οδυσσέας η εκδήλωση «Γνωριμία με το άθλημα της πετοσφαίρισης» στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Λεμεσού.

Στις 5.00 μ.μ.  διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δημάρχου η πορεία φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Distinguished gentleman’s ride 2019» με εκκίνηση από την πλατεία του παλιού λιμανιού.

Την Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου στις 12.30 μ.μ.  ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαϊδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας συμβουλίου προσφορών του ΣΑΛΑ.