Activities

 

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

11.00 π.μ.  υπό την αιγίδα του Δημάρχου η πορεία φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Distinguished gentleman’s ride 2018» με εκκίνηση από την πλατεία του παλιού λιμανιού.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

7.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην τελετή έναρξης του 2ου Κινέζικου Φεστιβάλ Πολιτισμού και θα απευθύνει χαιρετισμό. 

8.30 μ.μ. υπό την αιγίδα του Δημάρχου η συναυλία που διοργανώνει το Κανάλι Έξι στην πλατεία Ηρώων με την ευκαιρία των 27 χρόνων λειτουργίας του.  Συναυλίες θα πραγματοποιηθούν και στις 28 και στις 30 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

12.00 μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει της γενικής συνέλευσης του ΣΣΥΑΚ (Σύνδεσμος Συμβουλίων Ύδρευσης Αποχέτευσης Κύπρου), στα γραφεία του ΣΑΛΑ.

7.00 μ.μ. θα παραστεί σε εκδήλωση στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο με την ευκαιρία παράδοσης της ψαρόβαρκας «΄Ελλη LL6» από την οικογένεια του Ζηνωνή Χαραλάμπους.  Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Όμιλο Χειμερινών Κολυμβητών και Φίλων Λεμεσού «Ακτή Ολυμπίων». 

8.00 μ.μ. υπό την αιγίδα του Δήμου η συναυλία της Γεωργίας Κόμπου και Αντιγόνης Κυριακίδου, στο Θέατρο ΕΝΑ.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Από τις 4.30 μ.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. ο ΚΟΤ με την ευκαιρία εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Τουρισμού, διοργανώνει εκδήλωση στη μεγάλη αποβάθρα του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Ηλία Ιωακείμ «΄Αρσος αι γενεαί πάσαι» στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης. 

Στις 8.00 μ.μ ο κ. Δήμαρχος θα είναι ομιλητής στο Καφέ της Μελωδίας του Πνευματικού Ομίλου Λεμεσού με θέμα «Λεμεσός – παρόν και μέλλον. Θέματα που συζητούνται και θα συζητηθούν».

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου

11.30 π.μ. θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα την σύνδεση της λεωφόρου Φρ. Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

7.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει δημόσια παρουσίαση – διαβούλευση για τη μελέτη δημιουργίας της 1ης περιβαλλοντικής γειτονιάς στη συνοικία Ζακακίου.  Η διαβούλευση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

7.30 μμ. ο Δήμος προσκαλεί όλους στη μουσική πανσέληνο Σεπτεμβρίου, με το Κουαρτέτο Εγχόρδων του Δήμου, στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου

6.30 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν.Νικολαϊδης,  θα συναντηθεί με περιοίκους των οδών Ευαγόρα Λανίτη, Βέρντι, Γερανίων, Μεθάνης, Λυσικράτους, Λυκαβητού, Χύτρων, Ανθεμίου, Αφεντρικας, Θάνου Κλεοβούλου, Δάλιας, Γαρδένιας, Αζαλέας, Νέου Δελχί, Αξιού, Σπύρου Βασιλείου, Φιλλανδίας, Ινδιών, στα πλαίσια των έργων κοινωνικού μαζικού αθλητισμού που θα γίνουν σε πάρκα / πλατείες της περιοχής.  Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο οίκημα του Πολιτιστικού Ομίλου Αγίας Φυλάξεως.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα δώσει την εκκίνηση του φιλανθρωπικού ράλι παλιού αυτοκινήτου, το οποίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με ειδικές ανάγκες, σε συνεργασία με τη Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου Λεμεσού. 

Εκκίνηση από τον χώρο στάθμευσης της Σχολής ΑΤ Automotive Technology Centre, στην οδό Δήλου 2, στην Α’ βιομηχανική περιοχή. 

Στις 6.00 μ.μ. υπό την αιγίδα του Δημάρχου η πορεία που διοργανώνει ο Σύνδεσμος «Ύστερα ήρθε η άνοιξη» στα πλαίσια του μήνα λευχαιμίας, κατά της λευχαιμίας με το σύνθημα «Κανένας δεν παλεύει μόνος του». 

Εκκίνηση της πορείας από την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου με κατάληξη στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου

10.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα την αξιολόγηση των μέτρων προστασίας και καταστολής της θαλάσσιας ρύπανσης που λήφθηκαν το καλοκαίρι, ενώ στις 11.45 π.μ., μετά το πέρας της σύσκεψης, θα προβεί σε δηλώσεις.

Στις 6.00 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης «Made in Cyprus» που διοργανώνει η Εταιρεία World Trade Centre στο πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ.  Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου.

Στις 8.30 μ.μ. υπό την αιγίδα του Δημάρχου η φιλανθρωπική χορευτική εκδήλωση «Ο χορός ενώνει» στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

Στις 5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου

1.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος για θέματα που αφορούν έργα του ΣΑΛΑ / αντιπλημμυρικά έργα. 

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου

6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συναντηθεί με περιοίκους των συνοικιών Αγίου Σπυρίδωνα και Ομονοίας, στα πλαίσια των έργων κοινωνικού μαζικού αθλητισμού που θα γίνουν σε πάρκα / πλατείες της περιοχής. Η συνάντηση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα.

Στις 4.45 μ.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ΠΟΒΕΚ και την ομάδα πρωτοβουλίας οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου και Γλιντίζ, για συζήτηση των κατασκευαστικών έργων ανάπλασης των οδών.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη διάσκεψη τύπου για την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ με θέμα «Made in Cyprus» από τις 21 μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

6.00 μ.μ. διοργανώνεται υπό την υπό την αιγίδα του Δημάρχου, το τουρνουά ποδοσφαίρου του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λεμεσού, στα γήπεδα Harakis Nova Sports (από τον κυκλικό κόμβο Μ. Γειτονιάς προς Φασούλα)

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

11.30 π.μ. πραγματοποιείται στο Δημοτικό Μέγαρο δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη διοργάνωση εκδηλώσεων υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στη Λεμεσό. 

Στις 5.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια του 2ου Limassol Motor Show & Motion, στο παλιό λιμάνι.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου

12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Συνδέσμου Φίλων Αγίας Φύλας.

6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

11.30 π.μ. θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Κατοίκων και Φίλων του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Στις 6.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου

11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεατρικού Μουσείου Κύπρου.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

1.00  μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν.Νικολαϊδης, θα έχει συνάντηση με φορείς και οργανώσεις για θέματα ευημερίας των ζώων και διακίνησης τους σε δημόσιους χώρους. 

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Μίμη Σοφοκλέους «Το 106 Γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο διακομιδών (106 ΓΣΝΔ) στη Λεμεσό», στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο – Κέντρο Μελετών.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου

10.00 μ.μ. η τελετή λήξης της Γιορτής του Κρασιού στο Δημόσιο Κήπο.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου

9.30 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Κριτικής Επιτροπής του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανάπλαση της πλατείας Ηρώων.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου

8.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού. 

6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια του ιδιωτικού φροντιστηρίου τεχνών και πολυχώρου Meltemi Creative Areas στη γωνία των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Λεκορπουζιέ 15, ενώ στις 9.00 μ.μ. έθεσε υπό την αιγίδα του τη συναυλία για τα 45 χρόνια καριέρας της συμπατριώτισσας μας Άννας Βίσση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Θεάτρου Κουρίου.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

4.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος, κ. Ν.Νικολαϊδης, θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

7.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην παρουσίαση του παραμυθιού για το κρασί με τίτλο «Το μαγεμένο αμπέλι», του Φίλιππου Στυλιανού.           

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Ιερός ναός Αγίας Ζώνης – μια ιστορική διαδρομή» στην αίθουσα κατηχητικών του ναού.