Activities

 

Το Σάββατο, 4 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. διοργανώνεται το 12ο Street Life Festival στις οδούς Αθηνών και Σαριπόλου από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ.

Την Κυριακή, 5 Μαΐου, στις 10.30 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης θα παραστεί στην εκδήλωση του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών Κύπρου στην Επίχωση (Μόλο)

Στις 11.30 π.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση «Κολυμπώ για τον συνάνθρωπο μου» η οποία πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού που διοργανώνει το Κολυμβητήριο Ιακώβου σε συνεργασία με τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Στις 6.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της Έκθεσης έργων τέχνης του Ιδρύματος Τσαβλίρη στη Γκαλερί Μορφή.

Τη Δευτέρα, 6 Μαΐου στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Προσφορών ΣΑΛΑ.

Στις 9.30 π.μ. θα δεχτεί επίσκεψη μαθητών και καθηγητών Γυμνασίου της Αγ. Πετρούπολης.

Στις 1.30 μ.μ. θα έχει συνάντηση με το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια για διοργάνωση επετειακής εκδήλωσης.

Στις 4.00 μ.μ.  θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

Την Τρίτη, 7 Μαΐου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στις επισκέψεις της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων-Παθόντων στο εμπορικό κέντρο συνοικισμού Καψάλου και στις 10.00 π.μ. στο κυβερνητικό οικισμό
Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ.

Στις 11.00 π.μ. θα παραστεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη της ετήσιας έκθεσης Limassol Boat Show 2019.

Στις 7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση των απομνημονευμάτων του Γιαννάκη Μάτση στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Την Τετάρτη, 8 Μαΐου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με φορείς της πόλης για τον προγραμματισμό επίσκεψης αντιπροσωπείας του Δήμου Λεμεσού και άλλων φορέων στην Αλεξάνδρεια στις 20 – 23/6/2019.

Στις 6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο ετήσιο Fashion show του Συνδέσμου Ανοικτή Αγκαλιά στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στα Βραβεία Τουρισμού στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Την Πέμπτη, 9 Μαΐου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής της Τσεχίας.

Στις 11.00 π.μ. θα παραστεί σε συναυλία αφιερωμένη στην «Ημέρα της Νίκης» που διοργανώνει το L.I.T.C. Russian – English Private School στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Στις 1.00 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του Πολεοδομικού Συμβουλίου στη Λευκωσία για την αναθεώρηση του Σχεδίου Περιοχής Κέντρου Πόλης.

Στις 5.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης Limassol Boat Show.

Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Στις 8.15 μ.μ. στα πλαίσια της Ημέρας της Νίκης θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση στην επίχωση, σε συνδιοργάνωση με την Ρωσική Πρεσβεία.

Tην Παρασκευή, 10 Μαΐου στις 10 .00 π.μ.  ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην εκδήλωση χορού στην πλατεία Κάστρου που διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη για την Ημέρα της Ευρώπης.

Το Σάββατο,  11 Μαΐου από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 1.00 μ.μ. θα παραστεί στην εκστρατεία για τον καθαρισμό της παραλίας μεταξύ του ξενοδοχείου Crowne Plaza και της παλιάς αποβάθρας Εναερίου , που διοργανώνουν το Studio8 School of Art & Design και ο Δήμος Λεμεσού.

Στις 5.00 μ.μ. στα πλαίσια της Ημέρας της Ευρώπης θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Δήμο Λεμεσού στην επίχωση.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην παράσταση του Δημοτικού Κέντρου Χορού με τίτλο «Once Upon”, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Κυριακή, 12 Μαΐου στις 9.00 π.μ. πραγματοποιείται ο 3ος Εταιρικός Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Σκυταλοδρομίας – “Run 4 All” μέσα στα πλαίσια των Λεμεσίων 2019.

Στις 11.30 π.μ. θα τελέσει τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλάκας του αγνοούμενου καταδρομέα Ανδρέα Σοφοκλέους στο πάρκο που φέρει το όνομα του επί των οδών Επιδαύρου, Α. Ονησιφόρου και Άτλαντος στην περιοχή Ομονοίας.

Τη Δευτέρα, 13 Μαΐου στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην κοινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου με το Διαπολιτισμικό Συμβούλιο.

Την Τρίτη, 21 Μαΐου στις 11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος, θα έχει συνάντηση με την Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για θέματα που αφορούν το Δήμο Λεμεσού.

Την Τετάρτη, 22 Μαΐου στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης της Διαχειριστικής Επιτροπής της ράμπας καθέλκυσης μικρών σκαφών

Στις 2.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Την Πέμπτη, 23 Μαΐου στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην εκδήλωση του Κυπριακού Ιδρύματος Αειφορίας «Η Μείζονα Λεμεσός του Γιασεμιού» στο πάρκο Οικονόμου Παναγίδη.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί σε παράσταση στο Θέατρο Ριάλτο που διοργανώνει ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού.

Tην Παρασκευή, 24 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε εκδήλωση «Ταξίδι στη σιωπή» στο ξενοδοχείο Κούριο.

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στην τελική γιορτή του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου.

Την Τετάρτη, 29 Μαΐου στις 12.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ Λεμεσού, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

Στις 6.30 μ.μ. θα παραστεί στην τελική γιορτή του Ανοικτού Σχολείου  του Δήμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση «Το Μαραθεύτικο του αύριο – ο Σύγχρονος Οινικός Πρεσβευτής της Κύπρου» που διοργανώνει ο Όμιλος Οινοφίλων Κύπρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Στις 8.30 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της ΕΝΑΖ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο “Art Studio 55”.

Την Πέμπτη, 30 Μαΐου στις 11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος μαζί με την Επιτροπή καρναβαλιού θα απονέμει τα βραβεία για τον SMS διαγωνισμό «Βραβείο Κοινού για την καλύτερη συμμετοχή ομάδας στο Λεμεσιανό Καρναβάλι 2019», που διεξήχθηκε κατά την διάρκεια του Καρναβαλιού 2019.

Στις 12.00 μ. θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, η οποίο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Στις 5.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην 5η δημόσια διαβούλευση την οποία διοργανώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων με θέμα  «Παρουσίαση του τελικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για τη Λεμεσό».  Η διαβούλευση θα λάβει χώρα ση αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος» στο ΤΕΠΑΚ.

Tην Παρασκευή, 31 Μαΐου στις 12.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει της γενικής συνέλευσης του ΣΣΥΑΚ (Σύνδεσμος Συμβουλίων Ύδρευσης Αποχέτευσης Κύπρου), στα γραφεία του ΣΑΛΑ.

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί και θα κηρύξει την έναρξη του 8ου Παιδικού Φεστιβάλ Πολιτισμού που οργανώνει ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising στις αποθήκες Τρακασόλ.

Στις 7.30 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής των Ιδρυμάτων για άτομα με ειδικές ανάγκες «Άγιος Στυλιανός» της Λεμεσού  και «Έλικας» της Λευκωσίας, στον εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης Λεμεσού.