Activities

 

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, 2019 στις 12.30 ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Προσφορών του ΣΑΛΑ.

Στις 4.00 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

Στις 7.00 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια παράδοσης οργάνων εκγύμνασης για ΑΜΕΑ (δωρεά του Ροταριανου Ομίλου Λεμεσού) στο πολυθεματικό πάρκο της επίχωσης.

Την Τρίτη, 4 Ιουνίου στις 9.30 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα παραστεί σε σύσκεψη στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης στη Λευκωσία.

Στις 2.00 μ.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τις Οινοβιομηχανίες Λεμεσού ΕΤΚΟ, ΚΕΟ, ΛΟΕΛ και ΣΟΔΑΠ για τη Γιορτή του Κρασιού 2019.

Στις 7.30 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Ελλαδίτη Ζωγράφου Τάσου Χώνια στην αίθουσα τέχνης Kapopoulos Fine Arts, επί της οδού Ρήγα Φεραίου 8 και Βασίλη Βρυωνίδη.

Την Τετάρτη στις 5.00 μ.μ. θα παραστεί στην δημόσια διαβούλευση για την ανάπλαση του πυρήνα Αγίας Φύλας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου.

Στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον πρώην Δήμαρχο, Κώστα  Παρτασίδη, στην οποία θα γίνει και παρουσίαση του βιβλίου – «Κώστας Παρτασίδης 1919 – 1977 ο Δήμαρχος, ο Αγωνιστής, ο Οραματιστής».  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Πέμπτη, 6 Ιουνίου στις 12.00 ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει της γενικής συνέλευσης του ΣΣΥΑΚ (Σύνδεσμος Συμβουλίων Ύδρευσης Αποχέτευσης Κύπρου), στα γραφεία του ΣΑΛΑ.

Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Tην Παρασκευή, 7 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ.  ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην εκδήλωση της ΠΑΑΟΚ για την βράβευση όλων των διακριθέντων ομάδων και των αρίστων αθλητών της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 – 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ναβάρια στη Λεμεσό.

Το Σάββατο, 8 Ιουνίου από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 11.30 π.μ. η οργάνωση «Εθελοντές Γιατροί-Κύπρος» σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού θα διεξάγουν δωρεάν πρόγραμμα πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης παραγόντων κινδύνου για τις καρδιαγγειακές παθήσεις για άνδρες και γυναίκες ηλικιών 35-65 ετών.

Στις 5.00 μ.μ. στα πλαίσια της διοργάνωσης των ΛΕΜΕΣΙΩΝ, ο Δήμος σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο Λανίτειο Αθλητικό κέντρο.

Στις 6.00 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή συμπλήρωσης της Α’ φάσης επενδύσεων της εταιρείας Eurogate Container Terminal στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων, στο Λιμάνι Λεμεσού.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια των Ανθεστηρίων Γερμασόγειας στο χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας.

Την Κυριακή, 9 Ιουνίου,  στις 6.30 μ.μ.  θα παραστεί στoν τελικό του ΟΠΑΠ Limassol 3 x 3 Challenger, στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

Στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί στη μουσικοχορευτική παράσταση του Πολιτιστικού Ομίλου «Δεσμός»  με τίτλο «Στου λιμανιού την άκρη» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 8.30π.μ ο κ. Δήμαρχος κ. Ν. Νικολαΐδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 12.30μ.μ ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Προσφορών στο ΣΑΛΑ.

Την Τρίτη, 11 Ιουνίου στις 9.30 π.μ. ο Δήμαρχος, θα προεδρεύσει σύσκεψης στο γραφείο του με θέμα τους «Χώρους στάθμευσης για τουριστικά λεωφορεία στο Δήμο Λεμεσού».

Στις 2.30 μ.μ. θα παραστεί στην συνάντηση του ΔΣ του ΟΕΔΑ με τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στη Λευκωσία.

Την Τετάρτη, 12 Ιουνίου στις 9.00 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείο Εσωτερικών στο Υπουργείο Εσωτερικών στη Λευκωσία.

Στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

Την Πέμπτη, 13 Ιουνίου στις 12.00μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στα επίσημα εγκαίνια του Προξενείου της Δημοκρατίας της Πολωνίας στη Λεμεσό.

Στις 1.30μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις 8.00μ.μ. θα παραστεί σε συναυλία με νέους καλλιτέχνες «Η Νέα Γενιά και το ταλέντο της» στο “Άνοδος Live”.

Tην Παρασκευή, 14 Ιουνίου στις 10.30 π.μ. μέσα στα πλαίσια της ενημερωτικής και ιδρυτικής συνάντησης του Κυπριακού Δικτύου Υγιών πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, θα παραστεί στην υπογραφή μνημονίων συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και των συνεργαζόμενων Δήμων, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ. Λευκωσία.

Στις 7.00 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια του αρχιτεκτονικού γραφείου του Δάκη Παναγιώτου στο Oasis center.

Το τριήμερο του Κατακλυσμού (15 – 17 Ιουνίου) ο Δήμος διοργανώνει τον Κατακλυσμό Λεμεσού στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη, 19 Ιουνίου στις 9.30π.μ ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείου του με αντιπροσωπεία του συνδέσμου Γονέων και Φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες «Το Σπίτι του Μάριου».

Στις 6.00μ.μ. θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία των Συνδέσμων Γονέων και με κατοίκους της Λαϊκής Λευκοθέας και Καλλιθέας στο Λύκειο Αγίας Φύλας.

Την Πέμπτη, 20 Ιουνίου στις 12.30 μ.μ. θα παραστεί στο συνέδριο της Total E&P Cyprus and Eni Cyprus που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή αποφοίτησης του ΤΕΠΑΚ στο Δημοτικό Κηποθέατρο (Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος).

Tην Παρασκευή, 21 Ιουνίου στις 10.00 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Φοιτητικής Ένωσης του ΤΕΠΑΚ.

Στις 12.30 μ.μ.  ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της επιτροπής προσωπικού του ΣΑΛΑ.

Στις 6.15 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης της Βαλκανιάδας Μαθηματικών στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Στις 8.00 μ.μ. στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας μουσικής, θα παραστεί στη πολιτιστική μουσικοχορευτική βραδιά στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Όμιλος Προσωπικού της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Το Σάββατο, 22 Ιουνίου από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 11.30 π.μ. η οργάνωση «Εθελοντές Γιατροί-Κύπρος» σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού θα διεξάγουν δωρεάν πρόγραμμα πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης παραγόντων κινδύνου για τις καρδιαγγειακές παθήσεις για άνδρες και γυναίκες ηλικιών 35-65 ετών.

Στις 7.15 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια του ψηφιδωτού έργου “The Symphony of Shapes” έργο δημιουργία των μαθητών του Θ’ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού, στην πλατεία του Φυτίδειου Αθλητικού κέντρου.

Στις 9.00 μ.μ. στα πλαίσια της συμπλήρωσης 50 χρόνια ζωής του ιδρύματος «Θεοτόκος» θα παραστεί στην συναυλία των Διονύση Σαββόπουλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Παντελή Θαλασσινού στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Την Κυριακή, 23 Ιουνίου στις 9.00 π.μ.  θα παραστεί στην έναρξη του Αγώνα Δρόμου 4800 μέτρων  «Δόλιχος Λεμεσού 2019» του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, παράρτημα Λεμεσού που θα διεξαχθεί στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Στις 9.00 π.μ. θα παραστεί στην εκστρατεία καθαριότητας στην περιοχή του καρνάγιου που διοργανώνει η εταιρεία Bernhard Schulte Shipmanagement (Cyprus) Limited.

Στις 7.00 μ.μ. στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων με πρωτοβουλία του Δήμου Λεμεσού, του Διαπολιτισμικού Συμβουλίου και της Πολιτιστικής Κίνησης Λεμεσού «Επιλογή»,  θα απευθύνει χαιρετισμό στα Μουσικά Αποτυπώματα – Βραδιά Διαπολιτισμικού Διαλόγου,  στην πλατεία Ηρώων.

Στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί στην συναυλία «Φιλαρμονικών Δήμων» που διοργανώνει το ίδρυμα Θεοτόκος, που θα πραγματοποιηθεί στο Café Nero στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

Τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής προσφορών του ΣΑΛΑ.

Στις 8.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο πραγματικός μας εαυτός» της Αντριάνας Σεργίδου στο Θέατρο Ριάλτο.

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 8.30 π.μ. ο  Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο και Διευθυντή της Αρχής Λιμένων.

Στις 8.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο πραγματικός μας εαυτός» της Αντριάνας Σεργίδου στο Θέατρο Ριάλτο.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 10.00 π.μ. μέσα στα πλαίσια του τριετές ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus με τίτλο “Refugees and migrants seeking for their future in the United Europe”,  που συντονίζει το Λύκειο Αγίου Ιωάννη, κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο Δημοτικό Μέγαρο με αντιπροσωπεία  καθηγητών.

Στις 12.30μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας προσφορών του ΣΑΛΑ.

Στις 4.00 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τους καταστηματάρχες του κέντρου της Πόλης στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας Ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Την Πέμπτη, 27 Ιουνίου στις 11.30 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον διεθνές φήμης Κύπριο Πιανίστα Μαρτίνο Τυρίμο.

Στις 12.30 μ.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Φοιτητικής Ένωσης του ΤΕΠΑΚ.

Το Σάββατο, 29 Ιουνίου στις 10.00 π.μ. θα παραστεί στον Ποδηλατικό Γύρο Λεμεσού για τη συλλογή χρημάτων για την Εντατική Μονάδα Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, με αφετηρία τον χώρο στάθμευση επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ απέναντι από το Costa Coffee.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στο 14ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Λαϊκών Χορών που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της κοινότητας Επταγώνεια.

Την Κυριακή, 30 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί στην έναρξη του 13ο Ευρωμεσογειακού Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διεξάγεται στη πλατεία του παλιού λιμανιού.