Activities

 

Σάββατο 30 Ιουνίου

10.00 π.μ. θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει το Γραφείο Περιβάλλοντος ΑΚΕΛ με θέμα τη ρύπανση της θάλασσας, στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού.

Παρασκευή 29 Ιουνίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα τη δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, 7.30 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή αποφοίτησης της σχολής ΠΑΣΚΑΛ, στον χαρουπόμυλο Λανίτη, 8.00 μ.μ. στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Ομίλου ΑΗΚ στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Πέμπτη 28 Ιουνίου

12.00 μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή ΑΗΚ για συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος ενώ στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στη συνάντηση Φιλαρμονικών Λεμεσού, στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Συναυλίες υπό το σεληνόφως».

Τετάρτη 27 Ιουνίου

9.00 π.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ Λεμεσού, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

Τρίτη 26 Ιουνίου

Από τις 9.00 π.μ. μέχρι και τις 2.30 μ.μ. θα λάβει χώρα η 3η συνεδρία της Επιτροπής Εμπλεκομένων Φορέων για το ΣΒΑΚ Λεμεσού, στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο, ενώ στις 8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην τελετή αποφοίτησης του Cyprus College, στο Δημοτικό Κηποθέατρο "Μάριος Τόκας».

Δευτέρα 25 Ιουνίου

10:00 π.μ. ο Δήμαρχος,  κ. Ν.Νικολαϊδης θα προεδρεύσει σύσκεψης με την Αστυνομία για συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Παρασκευή 22 Ιουνίου

8.00 π.μ. ο Δήμαρχος μαζί με υπηρεσιακούς θα επισκεφθεί τη συνοικία Αρναούτ.

7.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας της Μαριάννας Θανάση Κωνσταντά με θέμα «Νεπάλ» στο Παλιό Ξυδάδικο.

8.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί στην τελετή αποφοίτησης του St Mary’s Scholl.

Πέμπτη 21 Ιουνίου

1.00 μ.μ Ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ στις 5.00 μ.μ. κοινής συνεδρίας των Επιτροπών Προσωπικού και Υγείας και Περιβάλλοντος, ενώ στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή αποφοίτησης του ΤΕΠΑΚ στο Δημοτικό Κηποθέατρο (Σχολών Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών και Επιστημών Υγείας)

Τετάρτη 20 Ιουνίου

12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων, ενώ στις 7.30 μ.μ. ο Δήμαρχος θα χαιρετίσει την εκδήλωση για την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της κας Χρυσούλας Αλεξάνδρου με τίτλο «Υποκλίνομαι» στο Δημοτικό Μέγαρο.

Τρίτη 19 Ιουνίου

11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση της έρευνας με θέμα «Κοινωνικές παρεμβάσεις στα σχολεία και ο ρόλος του σχολικού κοινωνικού λειτουργού».  Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο.

Δευτέρα 18 Ιουνίου

12.00 μ.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Πρέσβης της Γεωργίας.

Κυριακή 17 Ιουνίου

Από 6.00 μ.μ. μέχρι 10.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει στην πλατεία Ηρώων εκδήλωση με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Προσφύγων.

Από 10.00 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ. ο Ζωολογικός Κήπος γιορτάζει τα 6α γενέθλια του.  Η επίσημη τελετή κατά την οποία θα τιμηθεί ο π. Διευθυντής του Ζωολογικού Κήπου Δρ. Λ. Λάμπρου θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ.

5.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί στον φιλανθρωπικό Αγώνα μπάσκετ Opap Limassol 3on3 «Γκολ στη ζωή, ενώ στις 6.00 μμ. θα γίνουν οι απονομές στους νικητές.

Σάββατο 16 Ιουνίου

4.30 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση του Ορειβατικού Φυσιολατρικού Ομίλου με θέμα «Περί ανακύκλωσης», στο ξενοδοχείο Κούριο.

Παρασκευή 15 Ιουνίου

11.00 π.μ. ο Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο γραφείο της στη Λευκωσία για θέματα που αφορούν τα κοινωνικά προγράμματα του Δήμου.

8.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει μουσική εκδήλωση μνήμης και τιμής υπέρ των 13 θυσιασθέντων ηρώων του Μαρί, στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Πέμπτη 14 Ιουνίου

12.00 μ.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο νέος Διοικητής των Βάσεων Ακρωτηρίου κ. Mike Smith.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου

12:30 μ.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

8.00 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην παράσταση του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με ειδικές ανάγκες με τίτλο «Οδός Ονείρων»  η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

9.30 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Διευθυντή Τμήματος Περιβάλλοντος για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

12.30 μ.μ. ο Δήμος ως τελικός δικαιούχος και οι Εταίροι του, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, θα δώσουν δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση των δράσεων του έργου «Λεμεσός, μια πόλη ο κόσμος όλος», στο Δημοτικό Μέγαρο.

8.30 μ.μ. ο Δήμαρχος θα χαιρετήσει στη συναυλία αφιέρωμα στον α. Μάριο Τόκα, στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Κυριακή, 10 Ιουνίου

4.00 μ.μ. – 6.00 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ – φεστιβάλ τεχνών που διοργανώνεται από το Round Table 6 στο παλιό λιμάνι.

8.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του 21ου Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου που διοργανώνει το Θέατρο Ριάλτο.                                                                                  

Σάββατο, 9 Ιουνίου

10.00 π.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί στην Εκστρατεία καθαριότητας του Σώματος Προσκόπων στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

4.00 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί στα εγκαίνια των εκδηλώσεων «Global Wellness Day» (Παγκόσμια Μέρα Ευεξίας) που πραγματοποιούνται στο παλιό λιμάνι από τον Σύνδεσμο Cyprus Spa Association.

Παρασκευή, 8 Ιουνίου

8.30 π.μ. Ο Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο Compliance: concerns, issues and future directions, που διοργανώνει το ΤΕΠΑΚ στην αίθουσα Τ. Παπαδόπουλος.

9.30 π.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί στην τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου του Casino Resort.

Πέμπτη, 7 Ιουνίου

9.30 π.μ. Ο Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στη συνάντηση των εταίρων του ευρωπαϊκού προγράμματος BAS στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Kapetanios Odyssia.

6.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη, 6 Ιουνίου

11.00 π.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί σε σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων για θέματα που αφορούν το Δήμο Λεμεσού.

6.00 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης μαθητών του IMS Private School, στο χώρο στου σχολείου.

7.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση για να τιμήσει την προσφορά Αμμοχωστιανών ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιρικών παραγόντων που δραστηριοποιήθηκαν στην Αμμόχωστο και συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στην πόλη μας μετά την εισβολή.  Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Τρίτη, 5 Ιουνίου

11.30 π.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το 4ο OPAP Limassol 3on3 basketball tournament και του
1ου OPAP Limassol 3X3 Challenge 2018, εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο μεταξύ
8 –17 Ιουνίου.  Η διάσκεψη τύπου θα λάβει χώρα στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος, ΤΕΠΑΚ.

7.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει τιμητική εκδήλωση για τον κ. Δώρο Ιερόπουλο, στο Δημοτικό Μέγαρο.

Δευτέρα, 4 Ιουνίου

8.30 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαϊδης, θα συναντηθεί με τον Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ

11.00 π.μ. Συνάντηση με το Διευθυντή της Υπηρεσίας Τ/Κ Περιουσιών,  για συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

12.00 μ.μ Συνέντευξη τύπου για την επίσημη εξαγγελία των παραστάσεων της κορυφαίας πολιτιστικής διοργάνωσης του Δήμου τα «Μεγάλα Μπαλέτα», στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

4.00 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

7.30 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης μακράς διαρκείας και της Βιβλιοθήκης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.


Σάββατο, 2 Ιουνίου

12.00 μ. θα παραστεί στους τελικούς αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος αντισφαίρισης κάτω των 18 ετών, που διοργανώνει το Sporting Club στα γήπεδα του

7.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια του Κυπρο-Ρωσικού Φεστιβάλ στο Δημόσιο Κήπο.


Παρασκευή, 1η Ιουνίου

10.00 π.μ. Ο Δήμαρχος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Αρχής Λιμένων, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

6.15 μ.μ. ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο θα έχουν συνάντηση με την ηγεσία και το Συμβούλιο του ΤΕΠΑΚ με θέμα «Παρουσίαση των στρατηγικών στόχων του ΤΕΠΑΠ και του στεγαστικού προγραμματισμού». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Πρυτανείας.