Activities

 

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 10.00 π.μ. ο  Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, μέσα στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου SUMPORT θα παραστεί στη συνάντηση εταίρων στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο – Κέντρο Μελετών.  Στη συνάντηση θα συμμετέχουν εταίροι από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Αλβανία και Σλοβενία.

Στις 4.00 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

Στις 8.00 μ.μ. μέσα στα πλαίσια του Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην εκδήλωση στον περίβολο της εκκλησίας του Αποστόλου Ανδρέα.

Την Τρίτη 2 Ιουλίου στις  2.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας διαχειριστικής επιτροπής ταμείου προνοίας εργατών του ΣΑΛΑ.

Στις 6.00 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή απονομής των βραβείων “Green Label Awards 2019” που διοργανώνει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 12.00 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρεία ς SCF Management Services.

Στις 5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας Ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Στις 6.30 μ.μ. θα παραστεί στην εσωτερική συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή λήξης του 13ου Ευρωμεσογειακού Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διεξάγεται στη πλατεία του παλιού λιμανιού.

Την Πέμπτη, 4 Ιουλίου στις 11.00 π.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου για την επίσημη εξαγγελία των παραστάσεων της κορυφαίας πολιτιστικής διοργάνωσης του Δήμου τα «Μεγάλα Μπαλέτα», στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Στις 8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή αποφοίτησης του Cyprus College, στο Δημοτικό Κηποθέατρο "Μάριος Τόκας».

Στις 8.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο δείπνο στελεχών των Εθελοντικών Οργανώσεων μελών του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού  στην αυλή του Παττίχειου Ιστορικού Αρχείου.

Την Παρασκευή, 5 Ιουλίου, στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια του ψηφιδωτού έργου “The Symphony of Shapes” έργο δημιουργία των μαθητών του Θ’ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού, στην πλατεία του Φυτίδειου Αθλητικού κέντρου.

Στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια του 3ου ετήσιου Φεστιβάλ Αγροτικού Πολιτισμού 2019 στην πλατεία παλιού λιμανιού.

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του Κέντρου Στήριξης και Επανένταξης (αστέγων) «ΣΧΕΔΙΑ». Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου που βρίσκεται στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου (δυτική πλευρά Τσιρείου Σταδίου, δίπλα από την Στέγη Ηλικιωμένων «Αγ. Παντελεήμονας»).

Στις 12.30 μ.μ.  ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής Ταμείου Συντάξεων Υπαλλήλων ΣΑΛΑ.

Στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί στην εορταστική εκδήλωση για την Ημέρα της Γειτονιάς που διοργανώνουν τα Συνοικιακά Συμβούλια Αγίας Ζώνης, Αγίας Νάπας, Αγίας Τριάδας, Καθολικής και Αγίου Νεκταρίου σε συνεργασία με την Επιτροπή Περιφερειακής Επικοινωνίας & Ανάπτυξης του Δήμου Λεμεσού

Την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 11.00 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών για θέματα που αφορούν το Δήμο.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 10.00 π.μ. θα παραστεί στο ΚΕΝ Λεμεσού, μέσα στα πλαίσια των διαλέξεων από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου, στα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων. Το θέμα της διάλεξης είναι: «Άσκηση στα Γυμναστήρια και η σωστή χρήση συμπληρωμάτων διατροφής και ουσιών – Ναρκωτικά».

Στις 11.00 π.μ. θα παραστεί στην συνεδρία του Δ.Σ. της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής περιφέρειας Λεμεσού στα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού.

Στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στην Εκδήλωση – Διάλεξη Οδικής ασφάλειας του τμήματος τροχαίας αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού και των εθελοντών οδικής ασφάλειας τροχαίας Λεμεσού υπό τον τίτλο « Η οδική ασφάλεια στη Λεμεσό – Ιούλιος 2019»  στο αμφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης στο κτήριο  Ανδρέας Θεμιστοκλέους του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την Πέμπτη, 11 Ιουλίου στις 8.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 12.00 μ. θα έχει συνάντηση στη γραφείο του με την Πρύτανη του Πάντειου Πανεπιστημίου κα. Ισμήνη Κριάρη με θέμα την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Δήμου Λεμεσού – Παντείου Πανεπιστημίου.

Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου, στις 7.00 μ.μ. τελούνται τα εγκαίνια του Κέντρου Στήριξης και Επανένταξης (αστέγων) ΣΧΕΔΙΑ. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Κέντρου που βρίσκεται στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου (δυτική πλευρά Τσιρείου Σταδίου, δίπλα από την Στέγη Ηλικιωμένων «Αγ. Παντελεήμονας».

Το Σάββατο, 13 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει μουσική εκδήλωση μνήμης και τιμής υπέρ των 13 Θυσιασθέντων Ηρώων του Μαρί της 11ης Ιουλίου 2011, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Την Κυριακή,  14 Ιουλίου ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο μνημόσυνο των πεσόντων κατά το πραξικόπημα, στον ιερό ναό Παναγίας Παντάνασσας Καθολικής.

Στις 8.30 μ.μ. στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής σε συνεργασία με την ομάδα “Cultural Crossroads International Academy of Classical Music” θα παραστεί στο Παπαδάκειο Δημοτικό Ωδείο.

Την Δευτέρα, 15 Ιουλίου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην συνεδρία του ΣΥΛ.

Την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 9.00 π.μ. ο  Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα έχει συνάντηση με την Υφυπουργό Ναυτιλίας στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας για το Maritime Cyprus 2019

Στις 1.00 μ.μ. ο  Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα προεδρεύσει σύσκεψης της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών «Αποθήκες Παπαδάκη» στο γραφείο του.

Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Στις 8.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει μουσική βραδιά υπό το σεληνόφως με μουσικές του κόσμου από τη Λατινική Ανδαλουσία έως την Ανατολή με το Μουσικό Σύνολο Celestial Iris, στο θεατράκι της προκυμαίας.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου του Χαράλαμπου Αλεξάνδρου «361 Τάγμα Πεζικού: Χρονικό Προάσπισης προδομένης πατρίδας», στην αίθουσα Πεύκιος Γεωργιάδης στο ΤΕΠΑΚ.

Την Πέμπτη, 18 Ιουλίου στις 11.00 π.μ. μέσα στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος BAS, θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα «Ο Δήμος Λεμεσού προωθεί πιλοτικές δράσεις για την ανακύκλωση και κομποστοποίηση».

Στις 1.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας επιτροπής προσωπικού του ΣΑΛΑ.

Στις 7.00 μ.μ. θα παραστεί στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του “Limassol Blu Marine” στο Limassol Marina Beach του Leptos Group.

Την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, στις 7.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση μνήμης για τις μαύρες επετείους του 1974 «Ιούλιος 1974 – Αντίδοτο στη λήθη» στην Πλατεία πανεπιστημίου του ΤΕΠΑΚ.  Ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Την Κυριακή,  21 Ιουλίου ο Δήμος τελεί το εννιάμηνο μνημόσυνο του μεγάλου ευεργέτη του α. Χρίστου Παπαδόπουλου, στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας.

Την Κυριακή και την Δευτέρα, 21 και 22 Ιουλίου ο Δήμος παρουσιάζει και φέτος στο κοινό «Τα Μεγάλα Μπαλέτα 2019» στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο. Ώρα έναρξης των παραστάσεων στις 9.00 μ.μ.

Την Δευτέρα, 22 Ιουλίου στις 10.30 π.μ.  ο  Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την κα. Ιωάννα Παναγιώτου, Επίτροπο Περιβάλλοντος για θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και για πιθανότητα δημιουργίας επιπέδων εφαρμογής του Διεθνούς Προτύπου ISO 37101 για ανάπτυξη βιώσιμων πόλεων/κοινοτήτων.

Στις 11.30 π.μ. πραγματοποιείται δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού με θέμα «Ο Δήμος Λεμεσού προωθεί πιλοτικά προγράμματα για την Ανακύκλωση και Κομποστοποίηση»

Στις 9:00μ.μ  ο Δήμος παρουσιάζει και φέτος στο κοινό «Τα Μεγάλα Μπαλέτα 2019» στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 11.00 π.μ. ο Δήμος Λεμεσού, το Cyprus Institute of Marketing, η Τράπεζα Κύπρου, η Cablenet, η KPMG και η Parimatch πραγματοποιούν δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού με θέμα:  «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας:  Τα βασικά στοιχεία επιτυχίας μιας νέας επιχείρησης».

Στις 7.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει δημόσια διαβούλευση για την προτεινόμενη ανάπτυξη στο τεμάχιο του Εναερίου, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου 1940 και Αρχ. Μακαρίου Γ’, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου.

Την Πέμπτη, 25 Ιουλίου στις 1.30 μ.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου, Ιστορικού Αρχείου και Κέντρου Μελετών στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή, 26 Ιουλίου στα πλαίσια των Λεμεσίων 2019,  από τις 12.00 μ.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ. ο Δήμος Λεμεσού διοργανώνει αιμοδοσία στο Δημοτικό Μέγαρο για ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Στις 1.45 μ.μ. θα έχει στο γραφείο του εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Κυβερνήτη του Αρματαγωγού (Α/Γ) ΡΟΔΟΣ του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και εκπρόσωπο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων της Ελλάδας.