Activities

 

Τρίτη 31 Ιουλίου

5.00 μμ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Δευτέρα 30 Ιουλίου

5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

Παρασκευή 27 Ιουλίου

8.00 π.μ. θα συναντηθεί με το Συνοικιακό Συμβούλιο Ζακακίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιερού ναού Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι.

8.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει μουσική εκδήλωση υπό το σεληνόφως με το Μουσικό Σύνολο Εστουδιαντινα του Λαϊκού Ωδείου, στο θεατράκι της προκυμαίας

Πέμπτη 26 Ιουλίου

11.30 π.μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα το 12ο Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου.  Σημειώνεται ότι το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα από τις 6 μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2018.

4.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη 25 Ιουλίου

11.30 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα συναντηθεί με τους Συμβούλους Τεχνικών Αναπτυξιακών Έργων Ευπαλινός μελετητική για το έργο των περιβαλλοντικών γειτονιών. 

12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει σύσκεψης για τη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη.

Τρίτη 24 Ιουλίου

11.30 π.μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα την παρουσίαση της νέας Υπηρεσίας  Έκτακτης Ανάγκης του Δήμου, στο Δημοτικό Μέγαρο.

Δευτέρα 23 Ιουλίου

11.30 π.μ. ο Δήμος θα παρουσιάσει τη νέα ράμπα πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με κινητικά προβλήματα. Θα γίνει επίσης επίδειξη των πλωτών μέσων επιτήρησης της θαλάσσιας περιοχής της Λεμεσού, στην Ακτή Ολυμπίων, έναντι του πολυκαταστήματος Debenhams Olympia.

8.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει στα πλαίσια των παραστάσεων  «Θέατρο στη Γειτονιά», παράσταση στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου με το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και την ΕΘΑΛ.

Κυριακή 22 Ιουλίου

9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο μνημόσυνο των πεσόντων κατά την εισβολή, στον ιερό ναό Παναγίας Παντάνασσας Καθολικής.

Σάββατο 21 Ιουλίου

Από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τη 1.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει ημερίδα / συζήτηση στρογγύλης τράπεζας με θέμα «Πολεοδομικοί συντελεστές και μεγάλες αναπτύξεις» στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης. 

Το Σάββατο και την Κυριακή, 21 και 22 Ιουλίου ο Δήμος διοργανώνει το φεστιβάλ «Τα Μεγάλα Μπαλέτα 2018» στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο με το έργο «Ανήκω – Belong».  Ώρα έναρξης των παραστάσεων στις 8.30 μ.μ.

Πέμπτη 19 Ιουλίου

11.30 π.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Πρέσβης της Ιαπωνίας.

1.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου.

8.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει και φέτος τις εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Θέατρο στη Γειτονιά», στο πάρκο έναντι του ΣΙΝΕ ΒΟΛΟΣ, με το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και την ΕΘΑΛ.

Τετάρτη 18 Ιουλίου

11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη του 1ου Φεστιβάλ Μπύρας Medfest Limassol Beer Festival, η οποία θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Καπετάνιος Οδύσσεια.  Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τις 23 μέχρι και τις 27 Ιουλίου 2018 στο χώρο στάθμευσης Εναερίου, υπό την αιγίδα του Δήμου.

6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Τρίτη 17 Ιουλίου

11.00 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών για συζήτηση θεμάτων που αφορούν το Δήμο Λεμεσού και το ΣΑΛΑ.

8.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει και φέτος τις εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Θέατρο στη Γειτονιά», στο πάρκο δίπλα από το ΙΘ Δημοτικό Αγίας Φύλας, με το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και την ΕΘΑΛ.

8.30 μ.μ. επίσης στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Βραδιές Κλασικής Μουσικής», εκδήλωση στο Δημοτικό Μέγαρο.

Δευτέρα 16 Ιουλίου

6.00 μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα παραστεί στην εκδήλωση τιμής για τους Χριστάκη Κόμπο, Χαράλαμπο και Αναστάση Χριστοφή και Παντελάκη Χαραλάμπους, στο

πάρκο Χριστάκη Κόμπου, στη γωνία των οδών Γαλιλαίου και Κωνσταντινουπόλεως.

7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης από τον Όμιλο Inner Wheel Club of Famagusta προς το Δήμο Λεμεσού, παιδικού πολυπαιχνιδιού, στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο, δίπλα από το Red Café.

Κυριακή 15 Ιουλίου

9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο μνημόσυνο των πεσόντων κατά το πραξικόπημα, στον ιερό ναό Παναγίας Παντάνασσας Καθολικής.

Σάββατο 14 Ιουλίου

8.30 μ.μ. πραγματοποιούνται για πρώτη φορά οι εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Βραδιές Κλασικής Μουσικής».  Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα επιβατών του νέου λιμανιού.

Παρασκευή 13 Ιουλίου

4.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει κοινής συνεδρίας των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Θεμάτων – Υγείας και Περιβάλλοντος, ενώ στις 6.30 μ.μ. συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Ιστορικού Αρχείου.

Πέμπτη 12 Ιουλίου

11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος, θα παραστεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το έργο της Α’ Δημοτικής Αγοράς,  η οποία διοργανώνεται από το Prosperity Group (επιτυχών προσφοροδότης) σε συνεργασία με το Δήμο στον χώρο της Α’ Αγοράς (ανατολική είσοδος).

5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

7.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί  στην εκδήλωση ονομασίας πάρκου προς τιμή των ηρώων ΄Αντρου Ιορδάνους και Αντρέα Ν. Ιωάννου (πάρκο οδών Μεταμορφώσεως, Μελπωμένης και Μαγγελάνου, περιοχή Χρυσοβαλάντου) την οποία διοργανώνει το Σωματείο ΑΜΕΚ Καψάλου, με άλλες οργανώσεις και τους συγγενείς των ηρώων.

8.30 μμ. ο Δήμος διοργανώνει και φέτος τις εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Θέατρο στη Γειτονιά», στο πάρκο της οδού Λ. ΄Αρνολντ, στην συνοικία Καψάλου, με το έργο / κωμωδία «Ο Θεός της σφαγής» και την Θεατρική Πορεία.

Τετάρτη 11 Ιουλίου

8.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Δευτέρα 9 Ιουλίου

11.30 π.μ. θα προεδρεύσει σύσκεψης για το Δημοτικό Κέντρο Εικαστικών Τεχνών – Αποθήκες Παπαδάκη

8.30 μ.μ. θα παραστεί στην παράσταση της σχολής χορού Γιόλας Ηροδότου, υπό την αιγίδα του Δημάρχου, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Μάριος Τόκας.

Κυριακή 8 Ιουλίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα που διοργανώνει η ΕΘΑΛ αφιερωμένη στον Μποστ.  Η ημερίδα πραγματοποιείται στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ.

Πέμπτη 5 Ιουλίου

5.00 μ.μ. θα παραστεί σε ανοικτή διαβούλευση που οργανώνει το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για τις βιώσιμες δημόσιες μεταφορές. Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία  του ΕΒΕΛ.

Τετάρτη 4 Ιουλίου

12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Προσφοράς, 1.30 μ.μ. της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας , 5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Τρίτη 3 Ιουλίου

7.00 μ.μ. θα παραστεί στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Κατοίκων Ιστορικού Κέντρου πόλης, η οποία θα λάβει χώρα στο καφενείο «Διέξοδος» στην οδό Κ. Χαράκη.

Δευτέρα 2 Ιουλίου

4.00 μ.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του ΣΥΛ και στις 6.30 μ.μ. στη συνεδρία του Δ.Σ. του ΕΒΕΛ.

Κυριακή 1η Ιουλίου

10.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στα εγκαίνια του Κέντρου Τεχνών Art Nest Philippos Yiapanis, στη Φασούλα.