Activities

 

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

11.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων και στις 6.00 μμ. του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

1.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ. 

7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει η Επιτροπή Εκδηλώσεων «Κώστας Παρτασίδης – 100 χρόνια» και ο Δήμος Λεμεσού, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση του α. Δημάρχου.  Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου

3.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιττας του Παττιχείου Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων.  

7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην εναρκτήρια διάλεξη του Πανεπιστημίου του Πολίτη του Δήμου, σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη του ΤΕΠΑΚ «Βασίλης Μιχαηλίδης», με ομιλητή τον κ. Χριστόφορο Χαραλαμπάκη, ομότιμο καθηγητή γλωσσολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Η διάλεξη θα δοθεί στο Δημοτικό Μέγαρο.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου

11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιττας του Ιδρύματος ΘΕΟΤΟΚΟΣ. 

1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Ιστορικού Αρχείου, στο Δημοτικό Μέγαρο.

7.00 μ.μ. θα μιλήσει για το έργο και το όραμα του για το Δήμο Λεμεσού σε εκδήλωση της Επαρχιακής Επιτροπής και  της Δημοτικής Ομάδας ΔΗΚΟ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

Σάββατο 26 Ιανουαρίου

10.30 π.μ. θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στην οδό 16ης Ιουνίου.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου

12.00 μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης της Διαχειριστικής Επιτροπής του Δημοτικού Κέντρου Εικαστικών Τεχνών «Αποθήκες Παπαδάκη». 

7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, η οποία θα λάβει χώρα στο Synergy Foundation με θέμα «Οι ευρωεκλογές και το μέλλον της Ευρώπης».

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου

9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ. 

11.30 π.μ. με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος «Λεμεσός, μια πόλη ο κόσμος όλος», ο Δήμος Λεμεσού, ως Τελικός Δικαιούχος και οι Εταίροι του, θα δώσουν δημοσιογραφική διάσκεψη για παρουσίαση των αποτελεσμάτων της προσπάθειας για την ομαλή ένταξη μεταναστών και προσφύγων στην επαρχία Λεμεσού. 

5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην 3η δημόσια διαβούλευση την οποία διοργανώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων στο Δημοτικό Μέγαρο, με θέμα το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου

9.00 π.μ. θα παραστεί σε συνεδρία της Επιτροπής Εμπλεκομένων Φορέων για το ΣΒΑΚ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) την οποία συγκαλεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων στο Δημοτικό Μέγαρο.

11.30 π.μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης με τα εξής θέματα : 

  • 1. Παρουσίαση λογότυπου του Λεμεσιανού Καρναβαλιού
  • 2. Παρουσίαση του νέου «Βασιλιά» του Καρναβαλιού
  • 3. Ενημέρωση για το διαγωνισμό σύνθεσης Καντάδας.

4.30 μ.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Σύνδεσμο Καλλιτεχνών «Τέχνη Δίχως Σύνορα».

7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, θα παρουσιαστούν τα χορηγικά προγράμματα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού προς υποψήφιους χορηγούς

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

10.00 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν.Νικολαϊδης,  θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την Αν. Διευθύντρια Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας για συζήτηση του θέματος του Κέντρου Προσωρινής Φροντίδας Αστέγων.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου

Ο Δήμος Λεμεσού τελεί το τρίμηνο μνημόσυνο του μεγάλου ευεργέτη του α. Χρίστου Παπαδόπουλου, στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου

11.00 π.μ. θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος ΟΛΥΜΠΙΑ (ΓΣΟ) στην αίθουσα τελετών στο Τσίρειο στάδιο, στην οποία θα βραβευθεί ο κ. Ν. Θωμά, καθώς και αθλητές για την προσφορά τους.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου

5.00 μμ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου

8.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού. 

11.00 π.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού.

4.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Όμιλος, στο ξενοδοχείο Κούριο.

5.30 μ.μ. το Ίδρυμα ΘΕΟΤΟΚΟΣ δίδει δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο, στην οποία θα είναι παρών ο μεγάλος τραγουδοποιός Διονύσνης Σαββόπουλος, με την ευκαιρία του εορτασμού των 50χρονων του Ιδρύματος.

6.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου για άτομα με αυτισμό, στο οίκημα του στην οδό Διστόμου αρ. 15.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου

10.00 π.μ. θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας της Εστίας Ενηλίκων, στο οίκημα της στην οδό 1ης Απριλίου αρ. 14.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου

6.00 μ.μ θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας της Φωτογραφικής Εταιρείας (Τμήμα Λεμεσού), στο οίκημα της, στην οδό Αγκύρας.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου

1.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

5.00 μ.μ. θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιττας της Σχολής Ναυτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Frederick, στο εργαστήρι της Σχολής, στη Βιομηχανική Περιοχή Ύψωνα.

8.00 μμ. θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου Κωφών στο κέντρο Britannia.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου

12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου

7.00 μ.μ. θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας της χορωδίας ΑΡΗ, στο Παττίχειο Κέντρο Ενασχόλησης Ενηλίκων.

Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2019

4.00 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαϊδης θα παραστεί στην συνεδρία του ΣΥΛ.