Activities

 

Την Δευτέρα 1η Απριλίου στις 10:00 μ.μ ο Δήμαρχος θα  παρευρεθεί στη πανηγυρική Δοξολογία για την επέτειο της 1ηςΑπριλίου 1955-59 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιου.

Την Τρίτη, 2 Απριλίου στις 12.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Στις 2.45 μ.μ. θα παραστεί στην Εκδήλωση για την ετήσια Έκθεση Κύπρου 2019, την Πολιτική Συνοχής 2021 – 2027 και τις επενδυτικές ανάγκες στην Κύπρο στοΣπίτι της Ευρωπαικής Ένωσης.

Στις 6.30 μ.μ. θα παραστεί στην Τελετή Βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς Μαθηματικών που διεξήγαγε η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία κατά τη σχολική χρονιά 2018 – 2019, στο κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος του ΤΕΠΑΚ.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στην Εκδήλωση «Light it up Blue» με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας ενημέρωσης για τον Αυτισμό κατά την οποία θα φωταγωγηθεί το Δημοτικό Μέγαρο.

Την Τετάρτη, 3 Απριλίου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην Συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπλεκόμενων Φορέων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) στο πολιτιστικό κέντρο του Αγίου Αθανασίου.

Στις 9.45 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στα πλαίσια των Μαθητικών Δημοτικών Συμβουλίων που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 5.30 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στη 4η δημόσια Διαβούλευση (ΣΒΑΚ) στο ΤΕΠΑΚ, κτήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος».

Στις 6.30 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου «Φίλοι του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου» στο κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος.

Την Πέμπτη, 4 Απριλίου στις 8.30 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 9.15 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στα πλαίσια των Μαθητικών Δημοτικών Συμβουλίων που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 10.00 π.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ.

Στις 5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος,  θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ και

Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Tην Παρασκευή, 5 Απριλίου στις 1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δ.Σ. Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου.

Το Σάββατο, 6 Απριλίου στις 9.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο 4ο Συμπόσιο Λαογραφίας με θέμα «Παραδοσιακός χορός: Αυτοσχεδιασμός και χορογραφία» που διοργανώνει το Εργαστήρι Παραδοσιακού Χορού «Αλεξάνδρα».

Στις 11.00 π.μ. θα παραστεί και θα κηρύξει την έναρξη της εκδήλωσης «Περπατώ – Διεκδικώ με τους τυφλούς» που διοργανώνει η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών. Σημείο εκκίνησης η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και σημείο τερματισμού ο Δημόσιος Κήπος.

Τη Δευτέρα, 8 Απριλίου στις  11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα «Ανάπλαση ακτής Lady’s Mile στην οποία θα λάβουν μέρος όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Στις 1.00 μ.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Μικρασιατών Κύπρου.

Στις 4.00 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του Δ.Σ. του ΣΥΛ

Την Τρίτη, 9 Απριλίου στις 9.00 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης θα παραστεί στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη του 12ου Κυπριακού Διαγωνισμού Οίνου που διοργανώνει το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολωμονίδης».

Στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

Την Τετάρτη, 10 Απριλίου στις 9.00 π.μ. θα δοθεί Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την παρουσίαση του Αθλητικού Γραφείου Δήμου Λεμεσού στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαικού Κοινοβουλίου Κύπρου κ. Ανδρέα Κεττή.

Στις 2.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Λυκείου Αποστόλων Πέτρου και Παύλου «Στην οθόνη των ονείρων μας» στο θέατρο Λανιτείου.

Στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στη δεξίωση του 9th East Med Marine and Oil & Gas Exhibition στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την Πέμπτη, 11 Απριλίου στις 9.30 π.μ. θα έχει συνάντηση στη γραφείο του με τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της Αρχής Λιμένων.

Στις 4.00 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή έναρξης του συνεδρίου 9th East Med Marine and Oil & Gas Exhibition στο GrandResort Hotel.

Tην Παρασκευή, 12 Απριλίου στις 8.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών «Κινηματογραφικές Μέρες» στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ.

Το Σάββατο, 13 Απριλίου στις 8.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στο ετήσιο συνέδριο του Οφθαλμολογικού Κέντρου Πάνθεο στο ξενοδοχείο Amathus.

Την Κυριακή, 14 Απριλίου ο Δήμος τελεί το εξάμηνο μνημόσυνο του μεγάλου ευεργέτη του α. Χρίστου Παπαδόπουλου, στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας.

Στις 10.30 π.μ.  πραγματοποιείται η  44η Πορεία Χριστοδούλας.  Η τελετή εκκίνησης θα ξεκινήσει από το «Ευαγόρειο» Κέντρο ημερήσιας νοσηλείας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου (οδός Νικ. Μυλωνά 62, Λεμεσός)

Τη Δευτέρα, 15 Απριλίου στις  6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης τέχνης που διοργανώνει ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης.

Στις 8.00 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης θα παραστεί σε μουσικό αφιέρωμα στον Σόλωνα Μιχαηλίδη από την ορχήστρα εγχόρδων και την παιδική χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Τρίτη, 16 Απριλίου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος, θα παραστεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση Ένωσης Δήμων στο Συνεδριακό Κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Στις 7.30 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Η ποιητική της αρχιτεκτονικής του Όσκαρ Νιεμάγιερ»  που διοργανώνει η Πρεσβεία της Σλοβενίας στην Αθήνα, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. 

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην Πασχαλινή Συναυλία της χορωδίας ΑΡΗΣ Λεμεσού στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Τετάρτη, 17 Απριλίου στις 8.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ.

Στις 10.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΛ στα γραφεία του ΕΒΕΛ.

Στις 6:00 μ.μ ο οίκος μελετών «Ευπαλίνος» θα παρουσιάσει την μελέτη για την ανάπλαση και δημιουργία της περιβαλλοντικής γειτονιάς στην ενορία Αγ. Σπυρίδωνα στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στο μουσικόποιητικό αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Λανίτειο Θέατρο.

Την Πέμπτη, 18 Απριλίου στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης με θέμα επιτήρηση και καταστολή της θαλάσσιας ρύπανσης εν’ όψει της καλοκαιρινής περιόδου στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 12.00 μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δ.Σ. του Ιδρύματος Θεατρικού Μουσείου Κύπρου.

Στις 5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Tην Παρασκευή, 19 Απριλίου στις 1.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα «Χωροθέτηση Πράσινου Σημείου στην περιοχή Τσερκέζ Τσιφλίκ» στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην Ημερίδα Χορωδιών 2019 – Βραδινές Συναυλίες στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Το Σάββατο, 20 Απριλίου στις 8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη Πασχαλινή Συναυλία του Κουαρτέτου του Δήμου Λεμεσού.

Στις 9.00 μ.μ.θα παραστεί στην τελετή λήξης του ετήσιου φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2019 στο θέατρο Ριάλτο.

Την Κυριακή, 21 Απριλίου

Ο Δήμαρχος θα παραστεί στο Δικοινοτικό Πολιτιστικό Αθλητικό Συναπάντημα Λεμεσιανών. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού, το Όμιλο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τουρκοκύπριων Λεμεσιανών, την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, ως εξής:

Στις 10:30π.μ. Άφιξη Τουρκοκύπριων στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και περιήγηση στη περιοχή.

Στις 11:30π.μ. φιλικός γυναικείος αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Τ/Κ ομάδων στο γήπεδο Αγ. Αντωνίου.

Στις 1:00μ.μ δεξίωση στο πάρκο Αναγέννησης με καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η δεξίωση θα είναι κλειστή και απαιτείται κράτηση (τηλ.25884325 μέχρι την Πέμπτη 18.4.2019).

Στις 3:30μ.μ φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ και παλαίμαχων Τ/Κ ποδοσφαιριστών ομάδων της Κερύνειας εις μνήμη του α. Σεβίμ Εμπέογλου στο γήπεδο Αγ. Αντωνίου.

Τη Μ. Δευτέρα, 22 Απριλίου στις  11.30 π.μ. ο Δήμαρχος κ. Ν. Νικολαΐδης θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Στις 3.30 μ.μ. ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος θα επισκεφθεί το Δήμο μας για εθιμοτυπική συνάντηση με το Δήμαρχο και τους Δημάρχους της Μείζονος Λεμεσού.

Την Μ. Τρίτη, 23 Απριλίου στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του ΤΕΠΑΚ για θέματα που αφορούν το νέο  ερευνητικό έργο με τίτλο «Αειφόρος αστική διακυβέρνηση μέσω επαυξημένης πραγματικότητας» (Sustainable urban governance through augmented reality SUGAR).

Στις 11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος, θα παραστεί σε συνεδρία της επιτροπής προσφορών.

Την Μ. Τετάρτη, 24 Απριλίου στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη παιδική γιορτή του Παιδικού Σταθμού Αντώνη και Ινώς Χατζηπαύλου.

Στις 13.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Μ. Παρασκευή, 26 Απριλίου ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην Ακολουθία του Επιταφίου στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας.

Το Μ. Σάββατο,  27 Απριλίου ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην Ακολουθία της Ανάστασης (Καλός Λόγος)  στον Μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης (Καθολικής).