Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λεμεσού και Parimatch Foundation

8-10-2020

Μνημόνιο συνεργασίας για την προώθηση και υλοποίηση φυσικών και αθλητικών δράσεων υπέγραψαν Δήμος Λεμεσού και Parimatch. Η συνεργασία αφορά την χορηγική υποστήριξη του διεθνούς αθλητικού θεσμού «Λεμέσια» και της Λεμεσού ως «Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2020», αλλά και την προώθηση φυσικών δραστηριοτήτων και την ανάπτυξη προσβασιμότητας στα παιδιά για τον αθλητισμό ανεξάρτητα από το κοινωνικοοικονομικό τους υπόβαθρο.

Οι δυνατότητες της νέας συνεργασίας βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης στο δημοτικό μέγαρο μεταξύ του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη, μαζί με την Chairwoman του Parimatch Foundation κα. Katerina Biloruska και την Group HR Director της Parimatch
κα. Μαριάννα Χατζηαντωνίου.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης και την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, ο Δήμαρχος Λεμεσού εξήρε το έργο που επιτελεί η Parimatch μέσω των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί το Parimatch Foundation. «Είμαστε βέβαιοι», πρόσθεσε, «ότι αυτή η συνεργασία θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την προσπάθεια μας να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε τις φυσικές και αθλητικές δράσεις της Λεμεσού, ιδιαίτερα όσον αφορά τα παιδιά». Από την πλευρά τους, η κ. Biloruska και η κ. Χατζηαντωνίου ανέφεραν ότι κατά τη συνάντηση ανέπτυξαν το όραμα του Parimatch Foundation καθώς και στοχευμένες δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στην πόλη της Λεμεσού σε συνεργασία με τον Δήμο. Ανέφεραν ως παράδειγμα τη χορηγία της μασκότ των “Λεμεσίων” και της δωρεάς του συλλεκτικού ιπποπόταμου, PM Hippo από το Parimatch Foundation στο Δήμο Λεμεσού. Επεσήμαναν ακόμα ότι μέσω του Parimatch Foundation χρηματοδοτούνται και υποστηρίζονται φιλανθρωπικές οργανώσεις και προγράμματα που βελτιώνουν την υγεία και την ευτυχία των παιδιών στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται η Parimatch.