Τιμητική εκδήλωση στο Δώρο Ιερόπουλο

12-06-2018

ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 05/06/2018 τιμητική εκδήλωση στο Δημοτικό Μέγαρο για τον εξέχοντα Λεμεσιανό Δώρο Ιερόπουλο για την πολύπλευρη και πολυσχιδή προσφορά του στα κοινά της πόλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, η πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού, ο πρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού, ο πρόεδρος της χορωδίας του ΆΡΗ Λεμεσού και άλλοι εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων της πόλης.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λεμεσού συνεχάρη τον κ Ιερόπουλο για τη μεγάλη του προσφορά στο Δήμο και ανέφερε ότι με τη συνολική του δράση συνέβαλε τα μέγιστα στην προώθηση της κοινωνικής προσφοράς, του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού στην πόλη μας.

Στη συνέχεια ο ιστορικός ερευνητής της Ιστορίας Λεμεσού κ. Τίτος Κολώτας αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του Δώρου Ιερόπουλου, σε ομιλία του με θέμα «Δώρος Ιερόπουλος, ένας πολυπράγμων Λεμεσιανός».

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος επέδωσε το αργυρό έμβλημα του Δήμου Λεμεσού, το λέοντα της Αμαθούντας, στον κύριο Ιερόπουλο ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς του προς την πόλη.

Ο Δώρος Ιερόπουλος υπήρξε για σειρά ετών πρόεδρος του θεατρικού σχήματος ΕΘΑΛ Λεμεσού και πρωτοστάτησε στη δημιουργία του ραδιοφωνικού σταθμού 9.86 και στην ίδρυση του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού του οποίου επίσης διετέλεσε ως πρόεδρος. Υπήρξε επίσης μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Λεμεσού. Υπήρξε επίσης ποδοσφαιριστής του Άρη Λεμεσού και πρόεδρος του Σωματείου.

Ακολούθησε σύντομο μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία ΑΡΗΣ Λεμεσού υπό τη διεύθυνση του κ. Σόλωνα Κλαδά.