Τιμητική Εκδήλωση Παλαίμαχων Αμμοχωστιανών Ποδοσφαιρικών Παραγόντων στο Δημοτικό Μέγαρο

12-06-2018

Δραστηριοποιήθηκαν στην Αμμόχωστο και συνεχίζουν τη δράση τους στη Λεμεσό

Σε ένα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 06/06/2018 στο Δημοτικό Μέγαρο εκδήλωση προς τιμή Αμμοχωστιανών ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιρικών παραγόντων που δραστηριοποιήθηκαν στην Αμμόχωστο και συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στη Λεμεσό μετά την  Τουρκική εισβολή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου κ. Λοΐζος Μαυρουδής, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών των Σωματείων της Ανόρθωσης και της Νέας Σαλαμίνας και άλλοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συνεχάρη τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και παράγοντες για τη μεγάλη προσφορά τους στην αθλητική ζωή της πόλης με την ευχή για σύντομη επιστροφή στην Αμμόχωστο.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των βιογραφικών όλων των τιμώμενων  ποδοσφαιρικών παραγόντων και η βράβευσή τους.

Η εκδήλωση έληξε με μια ευχάριστη έκπληξη. Παρών στην εκδήλωση ήταν ο γνωστός Αμμοχωστιανός τραγουδιστής Στέλιος Χιώτης ο οποίος συγκίνησε όλους με την ερμηνεία του τραγουδιού Αμμόχωστος.