Στρατηγική συνεργασία Δήμου Λεμεσού για τη διεξαγωγή σεμιναρίου με τίτλο "Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας"

24-07-2019

Στρατηγική Συνεργασία Cyprus Institute of Marketing (CIM), Τράπεζας Κύπρου, Cablenet, KPMG, Parimatch & Δήμου Λεμεσού για προσφορά προγράμματος κατάρτισης με σκοπό την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών

Καινοτόμος Στρατηγική Συνεργασία

 Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, Cablenet, KPMG, Parimatch και ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνουν την σύναψη στρατηγικής συνεργασίας για προσφορά προγράμματος κατάρτισης προς τους δημότες Λεμεσού με σκοπό την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών.

Το σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας: Τα βασικά στοιχεία επιτυχίας μιας νέας επιχείρησης», το οποίο προσφέρεται δωρεάν από τους διοργανωτές, στοχεύει να εκπαιδεύσει, να καθοδηγήσει και να υποστηρίξει άτομα που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, και θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό στις  17.9.2019 και 18.9.2019, από τις 9:00 έως 15:00.

Πρόκειται για  ένα συμμετοχικό (Interactive) σεμινάριο που θα βελτιώσει και θα αναπτύξει τις γνώσεις και τις ικανότητες των συμμετεχόντων με σκοπό την μεταμόρφωση της ιδέας τους σε πραγματική επιχείρηση, ανεξαρτήτως κλάδου. Όλα τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι ειδικά προσαρμοσμένα στα δεδομένα της κυπριακής κοινωνίας και αγοράς με σκοπό τη καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας, την επιχειρηματική εκπαίδευση, την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων, για τη δημιουργία νέας επιχείρησης.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικά βραβεία (1ος , 2ος και 3ος θα λάβουν €500, €300 και €200 αντίστοιχα) προσφορά της Τράπεζας Κύπρου, υποτροφίες (1ος , 2ος και 3ος θα λάβουν υποτροφία αξίας €4650, 50% και 25% αντίστοιχα) προσφορά του CIM και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο (1ος , 2ος και 3ος δωρεάν σύνδεση για 12, 6 και 3 μήνες αντίστοιχα) από την Cablenet .

Βασικές Ημερομηνίες

  • Παρασκευή 6/9 – Λήξη προθεσμίας αιτήσεων
  • Τετάρτη 11/9 – Επιβεβαίωση συμμετοχής
  • Τρίτη 17/9 & Τετάρτη 18/9 – Διοργάνωση Σεμιναρίου
  • Τετάρτη 25/9 10πμ-1μμ – Διοργάνωση Παρουσιάσεων για διαγωνισμό

Χώρος Εφαρμογής

  • Αίθουσα συνεδριάσεων Δήμου Λεμεσού, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 23, 3036 Λεμεσός

Δικαίωμα Συμμετοχής

  • Προτεραιότητα στους δημότες Δήμου Λεμεσού άνω των 18 ετών

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, αποστέλλοντας την αίτηση συμμετοχής σας στο email : annita.evgeniou@limassolmunicipal.com.cy 

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και αίτηση συμμετοχής