Πρόσκληση προς το Δήμο Λεμεσού από την Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου (Σ.Ε.Γ.Α.Σ)

2-07-2019

Ο Δήμος Λεμεσού ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ  για παρακολούθηση του αγώνα Άλμα επι κοντώ σε πλατεία στην Αθήνα, που έγινε μεταξύ 23 και 26 Ιουνίου 2019, εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο του Αθλητικού Γραφείου του Δήμου Λεμεσού κ. Γιάννο Ζησιμίδη όπου είχε μια σειρά από επαφές.

Ο κ. Ζησιμίδης είχε επαφές με προπονητές, αθλητές καθώς και με τους μάνατζερ τους για την διοργάνωση ενός διεθνούς αγώνα τένις στην πόλη μας με αθλητές υψηλού επιπέδου. Έγινε ανταλλαγή απόψεων με πολύ θετικές ενδείξεις.

Μέσα στο σχέδιο δράσης του Αθλητικού Γραφείου εντάχθηκε ο αγώνας άλμα επι κοντώ σε πλατεία. Ο κ. Ζησιμίδης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον τρόπο στησίματος, λειτουργίας και οργάνωσης της διεξαγωγής του αγώνα ο οποίος πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Ζάππειο. Ήταν ένας θεαματικός αγώνας που καθήλωσε τους θεατές που το παρακολούθησαν.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα ο κ. Ζησιμίδης είχε συνάντηση με την εκπρόσωπο του Διευθυντή του Αθλητικού Γραφείου του Δήμου Αθηναίων κα Ευλαμπία Εμπέογλου. Η κ. Εμπέογλου έχει δώσει την υπόσχεση της για εποικοδομητική συνεργασία με το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου μας για τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων από κοινού.

Με την  επίσκεψη του κ. Ζησιμίδη στην Αθήνα συλλέγηκαν αρκετές πληροφορίες και υλικό που αφορά μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και το οποίο θα καταστεί ιδιαίτερα χρήσιμο για την μετέπειτα πορεία μας.