Παρουσίαση Παύλου Κοντίδη στα σχολεία Δημοτικής εκπαίδευσης Λεμεσού

29-10-2019

Το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου Λεμεσού, συνεχίζοντας την άψογη συνεργασία του με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και στα πλαίσια της ενημέρωσης και παρουσίασης Αθλητικών Προτύπων σε μαθητές, ξεκινά τη νέα σχολική χρονιά 2019-20 με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ολυμπιονίκης μας Παύλος Κοντίδης, ο καλύτερος αθλητής της Κύπρου, πρότυπο και παράδειγμα προς όλους μας, παρά το βεβαρυμμένο του πρόγραμμα σε μια προσπάθεια που κάνει για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο 2020, έχει αποδεχτεί με μεγάλη χαρά τη πρόσκληση του Αθλητικού Γραφείου του Δήμου Λεμεσού να συμμετάσχει στις παρουσιάσεις των Αθλητικών Προτύπων, δείχνοντας μας ακόμα μια φορά την εκτίμηση του στις ενέργειες του γραφείου μας να ενημερώνει τους μαθητές σε θέματα  αθλητισμού.

Οι ημερομηνίες που έχουν καθοριστεί είναι η Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 στο θέατρο του Λανιτείου. Την ημέρα εκείνη θα γίνουν δύο παρουσιάσεις, η πρώτη στις 8.30-9.30π.μ και η δεύτερη στις 10.30-11.30π.μ.

Έχει επίσης προγραμματιστεί ακόμα μία διπλή παρουσίαση την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου τις ίδιες ώρες. Ο χώρος των παρουσιάσεων στις 3/12 θα καθοριστεί στη συνέχεια.