Προσφορά - Παραχώρηση χρήσης έξι (6) περιπτέρων στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

5-11-2021

Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές από ενδιαφερόμενους για παραχώρηση χρήσης έξι (6) περιπτέρων στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για πώληση γλυκών, όπως λουκουμάδες, ντόνατς, μπισκότα, ζαχαρωτά, καθώς επίσης άλλων προϊόντων όπως ζεστό κρασί, ξηροί καρποί, χριστουγεννιάτικα στολίδια και αλλά παρόμοια είδη που να συνάδουν με το πνεύμα των ημερών.

Για περισσότερες πληροφορίες  τηλ. 25745919, Πολιτιστικό Τμήμα Δήμου Λεμεσού.

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο, με κατάλληλα συμπληρωμένο το «Έντυπο Προσφοράς». Στο φάκελο εξωτερικά πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος «Προσφορά για χριστουγεννιάτικα περίπτερα» και  τα στοιχεία του προσφοροδότη.

Οι προσφορές θα πρέπει να τοποθετηθούν στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου Λεμεσού, που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημοτικού Μεγάρου,  μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου 2021.

Δείτε εδώ τους όρους της προσφοράς