Λειτουργία δημοτικών υπηρεσιών και μέτρα κατά της πανδημίας από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

13-11-2020

Ο Δήμος Λεμεσού σε συνέχεια προηγούμενων σχετικών ανακοινώσεων και σε εναρμόνιση με τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων, ενημερώνει τους δημότες του για εφαρμογή των ακόλουθων ρυθμίσεων, από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού με εξαίρεση τις ουσιώδεις Υπηρεσίες του (Υγειονομείο και Καθαριότητα) λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας για επείγοντα θέματα και εξυπηρέτηση των δημοτών για έκτακτες ανάγκες.

Το κοινό καλείται να εξυπηρετείται είτε τηλεφωνικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 77777788, είτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου. 

- Σε περιπτώσεις επειγόντων θεμάτων ή/και εκτάκτων αναγκών και για αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης, η εξυπηρέτηση κοινού με φυσική παρουσία θα γίνεται μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού.

-  Αναστέλλεται η παραλαβή αιτήσεων από το Τεχνικό Τμήμα του Δήμου.

- Τα ταμεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και καλείται το κοινό να εξυπηρετείται διαδικτυακά και να διεκπεραιώνει σχετικές πληρωμές μέσω της ιστοσελίδας της JCC www.jccsmart.com , ή από την ιστοσελίδα του Δήμου www.limassolmunicipal.com.cy 

- Αναστέλλεται η λειτουργία παιδότοπων, μουσείων, υπαίθριων και κλειστών θεάτρων, αμφιθεάτρων κλπ.

- Η Λαϊκή Αγορά παρά την οδό Λέλλας Καραγιάννη («παζαράκι») συνεχίζει τη λειτουργία της τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.

Ο Δήμος Λεμεσού καλεί τους δημότες να επιδείξουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες και αποφάσεις των Αρχών, ώστε με υπομονή και ψυχραιμία να επανέλθουμε σε συνθήκες ομαλότητας.