Δημοσιογραφική διάσκεψη για το 4ο Limassol 3on3 Tουρνουά Kαλαθόσφαιρας

6-06-2018

Πέραν των 500 συμμετεχόντων θα επιδείξουν τις καλαθοσφαιρικές τους ικανότητες

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στις 11:30 στο Αμφιθέατρο 1 του κτιρίου Τάσος Παπαδόπουλος στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, δημοσιογραφική διάσκεψη που αφορά τη διοργάνωση του 4ου OPAP Limassol 3on3 τουρνουά καλαθόσφαιρας. Το τουρνουά θα λάβει χώρα στην αποβάθρα του παραθαλάσσιου  πολύ-λειτουργικού πάρκου (Μόλος) της Λεμεσού μεταξύ 8-17 Ιουνίου 2018.

Στη διάσκεψη παρευρέθηκαν ο o Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης,  ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας κ. Λούης Δημητρίου, ο εκπρόσωπος του Διοικητικού συμβουλίου της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Χαράλαμπος Χρήστου, ο διοργανωτής του τουρνουά, κ. Ευριπίδης Μάνουλλος, καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών της διοργάνωσης.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συνεχάρη τους διοργανωτές, και ανέφερε  ότι είναι μια γιορτή του αθλητισμού εμπλουτισμένη με πολλές δραστηριότητες οι οποίες, πέραν από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, έχουν την εκπαιδευτική και την φιλανθρωπική πλευρά τους, αποδεικνύοντας  για ακόμα μια φορά ότι ο αθλητισμός αναδεικνύει και την κοινωνική ευαισθησία.

Ο κύριος Μάνουλλος παρουσίασε τις έξι κατηγορίες που αφορούν τη φετινή διοργάνωση του Limassol 3on3 και όλες τις παράλληλες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του δεκαήμερου. Πέραν των 500 συμμετεχόντων από 140 ομάδες από όλο τον κόσμο θα επιδείξουν τις καλαθοσφαιρικές τους ικανότητες προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις σε όλους.

Η διεξαγωγή του Limassol 3on3 αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση τουρνουά καλαθόσφαιρας στην Κύπρο και εντάσσεται στα πλαίσια των Λεμεσίων 2018.