Βραβείο Κοινού για την Καλύτερη Συμμετοχή Ομάδας/Άρμα στο Λεμεσιανό Καρναβάλι 2019

12-04-2019

Αποτελέσματα διαγωνισμού.

Ο Δήμος Λεμεσού μέσα στα πλαίσια της διοργάνωσης του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2019 ανακοινώνει τα αποτελέσματα του SMS διαγωνισμού με τίτλο «Βραβείο Κοινού για την Καλύτερη Συμμετοχή Ομάδας/Άρμα στο Λεμεσιανό Καρναβάλι 2019».

Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε κατά την διάρκεια του Λεμεσιανού Καρναβαλιού με την στήριξη της Cyta. Στόχος του διαγωνισμού ήταν είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των τριών καλύτερων ομάδων που συμμετείχαν στη Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση με βάση την ψηφοφορία του κοινού, η οποία διενεργήθηκε από την Τετάρτη 06 Μαρτίου 2019 μέχρι και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 τα μεσάνυκτα. Το κοινό που ψήφιζε  διεκδικούσε αεροπορικό εισιτήριο για 2 άτομα για Αθήνα μετ’ επιστροφής.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων του κοινού η οποία έγινε με την εγκυρότητα της Cyta, οι ομάδες που συγκέντρωσαν τους περισσότερους ψήφους και  οι οποίες δεν είχαν παραβεί τους κανονισμούς του Δήμου Λεμεσού για το καρναβάλι είναι :

1o Βραβείο €1.000    αρ.29 με την συμμετοχή Chocoland

2ο Βραβείο €600       αρ.64 με την συμμετοχή Οδύσσεια

3ο Βραβείο €400       αρ.62 με την συμμετοχή Ο Τελειούας

Από το κοινό που έλαβε μέρος στην ψηφοφορία τυχερή είναι η κ. Νικολέττα Ελευθερίου από τη Λεμεσό, η οποία κέρδισε αεροπορικό εισιτήριο για 2 άτομα για Αθήνα μετ’ επιστροφής.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει εντός των επόμενων ημερών στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού.