Ανακοίνωση Δήμου Λεμεσού

4-07-2021

Την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του ανακοινώνει ο Δήμος Λεμεσού, εξαιτίας των μεγάλων πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ορεινή Λεμεσό αλλά και τη Λάρνακα. Συγκεκριμένα για σήμερα αναβάλλεται η εναρκτήρια εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού που θα γινόταν στην κεντρική κυκλική αποβάθρα του Μόλου Λεμεσού.

Ο Δήμος Λεμεσού συμπαρίσταται στους δοκιμαζόμενους κατοίκους των επηρεαζόμενων περιοχών και με αγωνία παρακολουθεί την μάχη με την πύρινη λαίλαπα που δίνουν οι άνδρες της πυροσβεστικής καθώς και εκατοντάδες εθελοντές.

Ήδη ο Δήμος Λεμεσού ανταποκρινόμενος στην έκκληση για άμεση βοήθεια στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, απέστειλε προσωπικό και εξοπλισμό για στήριξη των προσπαθειών καταπολέμησης της πυρκαγιάς και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να προσφέρει όποια βοήθεια του ζητηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα του Δήμου Λεμεσού www.limassolmunicipal.com.cy. Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.