Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού - Διαλέξεις για την επιμόρφωση μαθητών

20-02-2019

Πραγματοποιήθηκε χθες 19 Φεβρουαρίου 2019 η πρώτη διάλεξη του Αθλητικού Γραφείου Δήμου Λεμεσού στο Λύκειο Πέτρου και Παύλου για το επίκαιρο θέμα «Άσκηση στα Γυμναστήρια και η Σωστή Χρήση Συμπληρωμάτων Διατροφής και Ουσιών - Ναρκωτικά». Η διάλεξη έγινε από τον εξειδικευμένο επιστήμονα Δρ. Μιχάλη Μιχαηλίδη – διευθυντή ΚΑΕΚ (Κέντρο Αθλιατρικών Ερευνών Κύπρου) –  και αγκαλιάστηκε με μεγάλο ενδιαφέρον από τους μαθητές της Β’ Λυκείου, οπού στη συνέχεια κράτησαν τον ομιλητή μας με διάφορες ερωτήσεις περί του θέματος. 

Το Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού έχει συσταθεί από τους πρωταθλητές μας Μαρία Παπαδοπούλου και Γιάννη Ζησιμίδη, κάτω από την Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Λεμεσού με Πρόεδρο τον κύριο Λοΐζο Μαυρουδή, θέτοντας ως ένα από τους βασικούς σκοπούς του την επιμόρφωση των μαθητών σε θέματα αθλητικού περιεχομένου, άσκησης και υγείας.

Η επόμενη διάλεξη είναι προγραμματισμένη για αύριο 21 Φεβρουαρίου 2019 στο αθλητικό σχολείο του Λανιτείου Λυκείου η ώρα 9:30 – 11:10, όπου θα παρευρεθεί και ο Δήμαρχος της πόλης μας κύριος Νίκος Νικολαΐδης.