Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

 

Την Τρίτη, 2 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του απολογισμού του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου για την τετραετία 2017 – 2020.

Την Τετάρτη, 3 Μαρτίου στις 11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ Λεμεσού, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στις 6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Ολομέλειας του ΣΑΛΑ, η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Την Πέμπτη, 4 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας από το διαγωνισμό της Φωτογραφικής Εταιρίας Κύπρου (Λεμεσός) με θέμα «Καρναβάλι 2020» και την έκθεση γελοιογραφίας της Ένωσης Γελοιογράφων Κύπρου σε συνεργασία με το  Σύνδεσμο Κυπρίων γελοιογράφων «ΓΕΛ.Α» και το «Εργαστήριο Γελοιογραφίας και Σκίτσου Πιν» που θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

Την Παρασκευή, 5 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παρακολουθήσει από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο τη διαδικτυακή παράσταση «Ήρταν οι Σήκωσες».

Την Δευτέρα, 8 Μαρτίου στις 8:30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε τηλεσυνάντηση που διοργανώνει η Ένωση Δήμων Κύπρου για το θέμα που αφορά την έναρξη υλοποίησης του Έργου της Ηλεκτρονικής Τοπικής Διακυβέρνησης στους Δήμους.

Στις 3:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε συνεδρία του ΣΥΛ.

Την Τρίτη, 9 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παρακολουθήσει από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο τη διαδικτυακή εκδήλωση «Διαγωνισμός Πελλόμασκας και έξυπνης αμφίεσης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την μουσική συνοδεία του DJ MadMax σε καρναβαλίστικους ρυθμούς.  Ο διαγωνισμός θα μεταδίδεται με live streaming και θα δοθούν 3 βραβεία για κάθε διαγωνισμό :

Για το διαγωνισμό πελλόμασκας Α. €300, Β. €200, Γ. €100.

Για το διαγωνισμό έξυπνης μάσκας Α. €300, Β. €200, Γ. €100.

Την Τετάρτη, 10 Μαρτίου στις 12:30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΣΑΛΑ, η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Την Πέμπτη, 11 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Νίκο Νουρή, για θέματα που αφορούν Πολεοδομικά Έργα στο Δήμο Λεμεσού και έργα του ΣΑΛΑ.

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Την Παρασκευή, 12 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παρακολουθήσει από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο τη διαδικτυακή παράσταση «Λες και ήταν χθες».

Το Σάββατο, 13 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παρακολουθήσει από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο διαδικτυακά την Βραδιά Κανταδόρων.

Την Τρίτη, 16 Μαρτίου στις 10:00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου και Τουρισμού, όπου θα συζητηθεί το θέμα «Η τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Λεμεσού».

Την Τετάρτη, 17 Μαρτίου στις 13:30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού για να συζητήσουν το θέμα του υπό σχεδιασμό Κέντρου Δημοτικών και Πολιτιστικών Υποδομών στο δημοτικό τεμάχιο Επαμεινώντα.

Την Πέμπτη, 18 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ Λεμεσού, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Την Παρασκευή, 19 Μαρτίου στις 10:00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για θέματα που αφορούν στις περιβαλλοντικές δράσεις του Δήμου.

Στις 12:00 το μεσημέρι ο κ. Δήμαρχος θα δώσει διάσκεψη τύπου για τα εξής θέματα:

  • Βράβευση του Δήμου Λεμεσού για τα έργα Πράσινος Περίπατος και Τρισδιάστατες Εικονικές Περιηγήσεις Πολιτιστικών Υποδομών
  • Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πιλοτικού ευρωπαϊκού έργου του Δήμου Λεμεσού «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ  ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» "Benefit Ας you Save BAS"

Το Σάββατο, 20 Μαρτίου στις 9:30 π.μ. o κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην Ημερίδα «Πολιτισμός Σήμερα στην πόλη μας», που διοργανώνει το Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

Στις 7:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης με τίτλο «Εσωτερικές Αναζητήσεις», εικαστικό συναπάντημα Ψηφιακής Τέχνης, Ζωγραφικής και Υφαντικής των καλλιτεχνών Γιάννα Θεοχάρους, Μαρία Μιχαήλ και Βαγγέλη Αρτέμου.  Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Πλεύσις» στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.                                                                                                                                                                                                        

Την Κυριακή, 21 Μαρτίου στις 5:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης Τέχνης “Alfarale the genesis”, της Ραφαέλλας Χριστοφόρου που θα γίνει στο Τρακασόλ στην Μαρίνα Λεμεσού.

Στις 6:30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην παρουσίαση του έργου «Brandon» της Μαρίνας Βρόντη.  Η εν λόγω παράσταση διοργανώνεται από την Εταιρεία Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού (Ε.Θ.Α.Λ) σε συνεργασία με την Accept ΛΟΑΤΙ Kύπρου.

Την Δευτέρα, 22 Μαρτίου στις 10:00 π.μ. θα έχει εθιμοτυπική συνάντηση στο γραφείο του με την Πρέσβειρα της Γαλλίας κ. Σαλίνα Γκρενέ-Καταλάνο.

Στις 12:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής για το Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο - ΓΣΟ, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι του Δήμου Λεμεσού, του ΚΟΑ και του ΤΕΠΑΚ.

Την Τετάρτη, 24 Μαρτίου στη 1:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε συνεδρία του Κέντρου Στήριξης και Επανένταξης «ΣΧΕΔίΑ» η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Στις 6:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Ολομέλειας του ΣΑΛΑ, η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Την Πέμπτη, 25 Μαρτίου στις 10:00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην Δοξολογία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στον καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας και στις 11.15 π.μ. θα παραστεί στην κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων στην Πλατεία Ηρώων. 

Την Δευτέρα, 29 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ) και τον Επαρχιακό Μηχανικό Τμήματος Δημοσίων Έργων για συζήτηση διαφόρων θεμάτων της πόλης.