Μεγάλα Μπαλέτα 2019

Πληροφορίες

Ημερομηνία

21 και 22 Ιουλίου

Τοποθεσία

Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

Ώρα

21:00

Μεγάλα Μπαλέτα 2019

Η ετήσια διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού, που έχει καταστεί θεσμός με δύο ομάδες χορού, μια κυπριακή και μια ισραηλινή να φιλοξενούνται επί σκηνής.

Στο πρώτο μέρος εννέα αξιόλογες χορεύτριες, με επικεφαλής τις χορογράφους Δάφνη Μουγιάση και Ελένη OKeef σε ένα αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, ένα μεγάλο Έλληνα συνθέτη και πνευματικό άνθρωπο με αφορμή τα 25 χρόνια από το θάνατο του.

Κορυφαίοι Χορευτές

Συμμετέχουν Κύπριες χορεύτριες που διαπρέπουν σε μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό και έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Δήμου Λεμεσού για το αφιέρωμα αυτό.

Στο κύριο μέρος η διεθνούς φήμης Ομάδα Σύγχρονου Χορού Kibbutz από το γειτονικό Ισραήλ σε χορογραφίες του παγκοσμίως γνωστού και πολυβραβευμένου καλλιτεχνικού διευθυντή της ομάδας Rami Be’er θα παρουσιάσει την συνέχεια του Horses in the Sky – 2019 «ΑΣΥΛΟ».

O μοναδικός χαρακτήρας της δουλειάς του Rami Be’er αποτελεί σήμα κατατεθέν της ομάδας εντός και εκτός Ισραήλ.

Η παραγωγή η οποία έλαβε εξαιρετικές κριτικές από έγκυρα έντυπα χαρακτηρίζεται ως “μια αξιοθαύμαστη σύνθεση ενός ώριμου καλλιτέχνη, αριστοτέχνη της συνθετικής ικανότητας” Η ομάδα, που χαρακτηρίζεται από “δυναμική ευαισθησία” έχει παρουσιαστεί σε μεγάλα θέατρα του εξωτερικού αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια για την τεχνική και αισθητική αρτιότητα της.

Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη παράσταση που αναμφίβολα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κοινού ενθουσιάζοντας και τους πλέον απαιτητικούς θεατές.

Εισιτήρια

Mπορείτε να προμηθευτείτε εισητήρια από τo Παττίχειο Δημοτικό Θεάτρο ή από Sold Out Tickets

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ

Δελτίο Τύπου

Μεγάλα Μπαλέτα 2019 - Δελτίο Τύπου για Διάσκεψη

Πατήστε εδώ