Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

 

Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 9:00π.μ  ο Δήμαρχος θα παραστεί και θα καλωσορίσει την έναρξη του συνεδρίου  της JX Nippon Oil & Energy Corporation, κορυφαία  πετρελαιοπαραγωγός εταιρεία στην Ιαπωνία,  που θα γίνει στο ξενοδοχείο Amathus.

στη 1:00μ.μ θα παραστεί στο κόψιμο της βασιλόπιττας της Παγκύπριας Οργάνωσης Τυφλών που θα γίνει στο White Diamond Venue στο Ζακάκι.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 10:00μ θα παραστεί σε εκδήλωση για το Chinese & Vietnamese New Year 2020 που διοργανώνει η Βιετναμέζικη Κοινότητα Κύπρου στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου πάρκου.

Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 7:00μ.μ θα παραστεί στο Φιλολογικό Μνημόσυνο και στην παρουσίαση του βιβλίου «Πικροδάφνες» που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων «Πάνος Σολομωνίδης».

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Λεμεσού θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη στο ξενοδοχείο Curium Palace με θέμα «Απολογισμός έργου Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου για την τριετία 2017 -2019».

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 8:30π.μ ο Δήμαρχος Λεμεσού θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την Πρέσβειρα του Βιετνάμ.

Στις 4:30μ.μ θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Αντιρρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου στο ξενοδοχείο Πεύκος. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού.

Στις 7:30μ.μ θα τελέσει τα εγκαίνια της “Έκθεσης Έργων Τέχνης” που οργανώνει η Cyprus Art Care στο Art Studio 55 στην πλατεία Ηρώων.  Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο διεθνούς φήμης ακαδημαϊκός της Ακαδημίας Τεχνών Μόσχας κ Παύλος Αρζουμανίδης. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 5.2.2020 μέχρι και τις 7.2.2020 και τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού.

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στις 10:00π.μ θα προεδρεύσει σύσκεψης που θα γίνει με όλους τους εμπλεκομένους φορείς στο Δημοτικό Μέγαρο, με θέμα την αξιολόγηση της κατάστασης σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών στην δυτική Λεμεσό.

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 8:00μ.μ  θα παραστεί σε συναυλία με τίτλο «Opera in Love» του ιδρύματος Τεχνών Πήγασος στο Art Studio 55 στην Πλατεία Ηρώων.

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 9:00π.μ θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα που διοργανώνει το Λύκειο Αποστόλου Πέτρου & Παύλου προς τιμή του ποιητή Κώστα Μόντη.

Στις 11:00π.μ ο Δήμος Λεμεσού και η κοινότητα Φασούλας, σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης της μονάδας ανακύκλωσης αδρανών υλικών στην Φασούλα RRC (Resource, Recovery Cyprus) διοργανώνουν δεντροφύτευση στο χώρο της μονάδας.

στις 8:00μ.μ θα παρευρεθεί στην κοπή της βασιλόπιττας του Ομίλου Κωφών & Ταξίδι στη Σιωπή, που θα γίνει στο ξενοδοχείο Πεύκος.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 10:00π.μ ο Δήμαρχος θα παραστεί στην εορτή του Αγίου Μάρωνα στον Καθεδρικό Ναό Παναγίας των Χαρίτων – Πύλη Πάφου στη Λευκωσία.

Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 10:00π.μ  θα παραστεί στην παρουσίαση της μελέτης περιβαλλοντικού θορύβου που θα γίνει από την εταιρεία Panacoustic Ltd, στα γραφεία της Αρχής Λιμένων στο Λιμάνι Λεμεσού, με θέμα «Πιθανές αρνητικές επιδράσεις στην ποιότητα ζωής των κατοίκων Ζακακίου από τον τρόπο λειτουργίας του Λιμανιού Λεμεσού».

Στις 12:30μ.μ ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Προσφορών του ΣΑΛΑ.

Στις 1:30μ.μ θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής του Κέντρου Στήριξης και Επανένταξης «Σχεδία».

Στις 6:15μ.μ θα παραστεί στην τελετή απονομής μεταλλίου, εξαίρετης προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, που θα δοθεί στον καθηγητή Γεώργιο Μπαμπινιώτη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 12:30 μ.μ ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΣΑΛΑ.

στις 1:30μ.μ ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Προσωπικού του ΣΑΛΑ.

στις 6:00μ.μ θα παραστεί στη εκδήλωση «Inaugural Meeting of Advisory Board-Maritime Transport & Commerce» που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Frederick.

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 10:00π.μ θα προεδρεύσει σύσκεψης που θα γίνει με όλους τους εμπλεκομένους φορείς στο Δημοτικό Μέγαρο, με θέμα την αξιολόγηση της κατάστασης σε ότι αφορά την ρύπανση της θάλασσας.

στις 12:00 το μεσημέρι ο Δήμος Λεμεσού θα παραθέσει διάσκεψη τύπου για τις εκδηλώσεις του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2020 στο εστιατόριο Έψιλον στην Μαρίνα Λεμεσού.

στις 5:30μ.μ θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

στις 6:30μ.μ Το ΕΤΕΚ, η σχολή επιστημών Υγείας ΤΕΠΑΚ και Δίκτυο Υγειών Πόλεων Υπουργείου Υγείας διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα «Βιώσιμα Αστικά Οικοσυστήματα» στο κτίριο Τάσος Παπαδόπουλος του ΤΕΠΑΚ. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 5:00μ.μ θα παραστεί στη τελετή βράβευση των αρίστων αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

Τη Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 11:30π.μ  στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμος Λεμεσού θα διενεργήσει την κλήρωση για την αρίθμηση των αρμάτων / ομάδων που θα συμμετάσχουν στην Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση την 1.3.2020.

Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 12:30 ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Προσφορών του ΣΑΛΑ.

Στις 5:00μ.μ θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ρωσικής Κοινότητας της πόλης μας.

Στις 7:30μ.μ ο Δήμος Λεμεσού και τα Κοινοτικά Συμβούλια Ριζοκαρπάσου διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Νασας Παταπίου «Μελουζίνης ενώτια, ή Η ωραία έρχεται» στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης Λεμεσού (κτίριο Πηλαβάκη).