Έκθεση Τέχνης «Alfarale The Genesis» της Ραφαέλλας Χριστοφόρου

19-11-2020 19:00 - 29-11-2020 20:00

Είσοδος: Δωρεάν

Το «Alfarale The Genesis», μια εναλλακτική και διαδραστική έκθεση τέχνης SOLO της Ραφαέλα Χριστοφόρου και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Trakasol στη Μαρίνα Λεμεσού, από τις 20 έως τις 29 Νοεμβρίου 2020.
 
Η Ραφαέλα είναι μοναδική στην καλλιτεχνική της προσέγγιση, ζωγραφίζοντας το συναίσθημα της γραφής και το συναίσθημα μιας επιστολής με το χέρι. Εστιάζοντας σε αυτή τη διαδικασία και τη γένεση, είναι σε θέση να αναπτύξει ένα απαράμιλλο αλφάβητο με νέα σημάδια και αντικείμενα, ένα άλλοτε «μη αναγνώσιμο» αλφάβητο.
Ανοιχτή στο κοινό, αυτή η εκδήλωση θα οδηγήσει τους επισκέπτες σε ένα άνευ προηγουμένου ταξίδι έργων τέχνης που αποτελούνται από διαφορετικά μέσα και κλίμακες όπως γραπτά, πίνακες ζωγραφικής, τρισδιάστατες εγκαταστάσεις, βίντεο, ζωντανές παραστάσεις και πολλά άλλα. Ο καλλιτέχνης θα προσφέρει επίσης δύο εργαστήρια δημιουργικής τέχνης για παιδιά και ενήλικες, εξερευνώντας μια σειρά θεμάτων.
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης στις 20 Νοεμβρίου 2020 στις 19:00.
Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό  από την 21 - 29 Νοεμβρίου 2020 από 12:00 έως 20:00
 
Μέρος των εσόδων αυτής της εκδήλωσης θα δοθεί στο Παγκύπριο Σύνδεσμο Ευημερίας Τυφλών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε τη θέση σας σε ένα εργαστήριο, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της έκθεσης https://alfarale.com/ ή τη σελίδα Facebook της εκδήλωσης.