Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

 

Την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου  θα παραστεί στο καθιερωμένο μνημόσυνο των ευεργετών και δωρητών εφόρων και διευθυντών των σχολείων Λεμεσού στον καθεδρικό ναό της Αγίας Νάπας.

Στις 9.30 π.μ. θα παραστεί στην έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Αγώνα Δρόμου με την ονομασία “Santa Race” που διοργανώνουν η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού και η Cyprus Sightseeing.  Η έναρξη θα δοθεί στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

Στις 7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Χαρουπόμυλου Λανίτη, στους χώρους του οποίου θα φιλοξενείται φιλανθρωπική εκδήλωση για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου.

Την Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου στις 9.30 π.μ. θα παραστεί σε ημερίδα μέσα στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος SUMPORT «Βιώσιμη  Αστική Κινητικότητα σε πόλεις λιμάνια».  Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Kapetanios Odyssia.

Στις 12.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μέγαρο η  υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λεμεσού – ΚΟΑ – ΤΕΠΑΚ για το Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο – ΓΣΟ.

Την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου, στην 1.00 μ.μ ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Στις 7.00 μ.μ. στα πλαίσια της διοργάνωσης των ΛΕΜΕΣΙΩΝ, ο Δήμος σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, Τμήμα Λεμεσού, τελούν τα εγκαίνια έκθεσης αθλητικής φωτογραφίας, στο Δημοτικό Μέγαρο. 

Στις 7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητρόπολης.

Την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου στις 8.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 11.00 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Κινήματος Συμμαχία Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα, για συζήτηση θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης και προβλήματα του Δήμου.

Στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει  συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΣΑΛΑ.

Στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, θα παρουσιαστούν τα χορηγικά προγράμματα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού προς υποψήφιους χορηγούς.

Την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου στην 1.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης εκπροσώπων των Πολιτιστικών Υποδομών του Δήμου.

Στις 5.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις 7.45 μ.μ. θα παραστεί στην δημόσια συζήτηση με θέμα: «Λεμεσός 2040» που διοργανώνει το «Οξυγόνο» στο Αμφιθέατρο Τάσος Παπαδόπουλος στο ΤΕΠΑΚ.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 8.00 π.μ. θα παραστεί σε εθελοντική δενδροφύτευση στο πάρκο στην οδό Βουστρωνίου στην Αγία Φύλα που διοργανώνει η Εφημερίδα «Λεμεσός».

Στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο παζαράκι του LITC Russian-English Private School στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Στις 5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Μαρίνα Λεμεσού για τη φωταγώγηση του έργου.

Στις 6.00 μ.μ. θα παραστεί στο Φιλανθρωπικό «Εργαστήρι Αγάπης του Αι Βασίλη» που διοργανώνει  ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising στο πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ.

Την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου  ο Δήμος Λεμεσού και η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού τελούν το μνημόσυνο του εθνικού μας ποιητή α. Βασίλη Μιχαηλίδη, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου.

11.00 π.μ. – 18.00  μέσα στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντισμού 2-8 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιείται εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την αξία και τα οφέλη του εθελοντισμού στον άνθρωπο.  Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού στο κτήριο Μ.

Την Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου το απόγευμα ο κ. Δήμαρχος αναχωρεί για Βρυξέλλες όπου θα παραστεί μαζί με συνεργάτες του στην τελετή απονομής του ACES EUROPE στις 10 Δεκεμβρίου 2019 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, όπου θα γίνει και η επίσημη απονομή του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού στην Λεμεσό.