Ταμείο Πολιτισμού

Γίνε και εσύ υποστηρικτής

Αγαπητοί συνδημότες,

Η πόλη μας πρωτοπορεί ξανά με τη σύσταση του Ταμείου Πολιτισμού, καθιστώντας εσάς τους δημότες της μείζονος Λεμεσού πρωταγωνιστές στην πολιτιστική σκηνή της πόλης.

Η Λεμεσός, στις μέρες μας, γνωρίζει μιαν άνευ προηγουμένου άνθιση στον τομέα του πολιτισμού, με δεκάδες πολιτιστικούς φορείς και δημιουργούς στον χώρο της μουσικής, των εικαστικών, του θεάτρου, του χορού, της λογοτεχνίας και των παραστατικών τεχνών, εν γένει, να παρουσιάζουν πρωτότυπα έργα και καλλιτεχνικά δρώμενα, για την ολοκλήρωση των οποίων είναι αναγκαία η οικονομική αρωγή όλων.

Ο Δήμος Λεμεσού, θέλοντας να στηρίξει και να ενθαρρύνει στο έπακρο την πρωτόγνωρη αυτή πολιτιστική κινητικότητα, προχώρησε στη σύσταση του Ταμείου Πολιτισμού και ζητά τη δική σας σύμπραξη και συμπαράσταση, απότοκο της ζωτικής σύνδεσης και αγάπης που συνδέει τον κάθε Λεμεσιανό με την πόλη του.

Με μια συμβολική, ετήσια συνδρομή που αρχίζει από €60 και συνίσταται ουσιαστικά σε €5 τον μήνα, μπορείτε να δώσετε τη δική σας έμπρακτη παρουσία στην ενίσχυση και περαιτέρω αναβάθμιση της πολιτιστικής Λεμεσού. Η ενέργειά σας αυτή θα επισφραγιστεί με το δικαίωμα χρήσης, στο έντυπο υλικό σας για δώδεκα μήνες, του λογοτύπου του Ταμείου Πολιτισμού, το οποίο ευελπιστούμε πως θα αποβεί συνώνυμο της συλλογικής συμμετοχής στο κοινό πολιτιστικό αγαθό, λειτουργώντας εμβληματικά ως «Κοινό Λεμεσιανών».

Μάθε περισσότερα

Καλλιτεχνική Διευθύντρια : Μαρίζα Παρτζίλη 

Ωράριο Επικοινωνίας : Δευτέρα - Παρασκευή 7:30π.μ - 3:00μ.μ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 99312391

email : mbargilly@gmail.com

Η εισφορά σας μπορεί να γίνει είτε στο Ταμείο του Δήμου Λεμεσού (Λογιστήριο), είτε με κατάθεση στο λογαριασμό του Ταμείου στην Τράπεζα Κύπρου ΙΒΑΝ CY76 0020 0195 0000 3570 2557 6891 SWIFT BCYPCY2N, είτε μέσω της JCCsmart στον πιο κάτω σύνδεσμο.

Εισφορά μέσω JCC