Λεμεσιανό Καρναβάλι Διαγωνισμοί 2021

Διαγωνισμός Πελλόμασκας και Έξυπνης Μάσκας

Ο Δήμος Λεμεσού στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2021  προκηρύσσει διαγωνισμό πελλόμασκας και έξυπνης μάσκας. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο την Τρίτη 9.3.2021 από τις 7μ.μ μέχρι τις 9μ.μ.  

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την μουσική συνοδεία του DJ MadMax σε καρναβαλίστικους ρυθμούς.

Ο διαγωνισμός θα μεταδίδεται με live streaming και θα δοθούν 3 βραβεία για κάθε διαγωνισμό :

Για το διαγωνισμό πελλόμασκας Α. €300, Β. €200, Γ. €100.

Για το διαγωνισμό έξυπνης μάσκας Α. €300, Β. €200, Γ. €100.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο πιο κάτω, αναφέροντας την κατηγορία που διαγωνίζονται (Πελλόμασκας, Έξυπνης μάσκας).  Το έντυπο θα πρέπει να αποσταλεί μέσω email στις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Δήμου culturaldep@limassolmunicipal.com.cy μέχρι την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στη 1:00μ.μ.

Στη συνέχεια θα λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής με τον μοναδικό αριθμό συμμετοχής τους για το διαγωνισμό.  Διευκρινίζεται ότι δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές πέραν της πιο πάνω ημερομηνίας.

Για την καλύτερη διεξαγωγή του διαγωνισμού αλλά και λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19, θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος στην είσοδο του Παττιχείου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε άτομα  που θα έχουν τη βεβαίωση συμμετοχής τους.

Έντυπο Συμμετοχής στο Διαγωνισμό