Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

 

Αύγουστος 2021

Την Δευτέρα, 2 Αυγούστου στις 9.00 π.μ. και 9.30 π.μ. ο Δήμος Λεμεσού θα παραδώσει επιταγές στο Ίδρυμα Αγίου Στεφάνου και στο Ίδρυμα Αποστόλου Λουκά αντίστοιχα, οι οποίες χορηγήθηκαν από το κληροδότημα της αείμνηστης συνδημότισσας μας εκπαιδευτικού Ευπραξίας Αναστασίου.

Την Τρίτη, 3 Αυγούστου στις 10.00 π.μ. ο Δήμος Λεμεσού θα παραδώσει επιταγή στο Σύνδεσμο Γονέων & Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λεμεσού – το Σπίτι του Μάριου η οποία χορηγήθηκε από το κληροδότημα της αείμνηστης συνδημότισσας μας εκπαιδευτικού Ευπραξίας Αναστασίου.

Στη 1.30 μ.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου, Ιστορικού Αρχείου και Κέντρου Μελετών στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την Τετάρτη, 4 Αυγούστου στις 10.30 π.μ. και 11.00 π.μ. ο Δήμος Λεμεσού θα παραδώσει επιταγές στο Νηπιαγωγείο Συνδέσμου Κυριών Λεμεσού και στο Κέντρο Ενασχόλησης Ενηλίκων αντίστοιχα, οι οποίες χορηγήθηκαν από το κληροδότημα της αείμνηστης συνδημότισσας μας εκπαιδευτικού Ευπραξίας Αναστασίου.

Στη 1.30. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Πέμπτη, 5 Αυγούστου στις 10:30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ.

Την Παρασκευή, 6 Αυγούστου στις 8:00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Προσωπικού του ΣΑΛΑ, η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Στις 10:30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ.

Την Τρίτη, 24 Αυγούστου στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο «Cyprus International Luxury Property and Residency Conference 2021».  To συνέδριο το οποίο διοργανώνεται από το International Luxury Property Group θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Amara στην Λεμεσό.

Την Τετάρτη, 25 Αυγούστου στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Ολομέλειας του ΣΑΛΑ, η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Το Σάββατο, 28 Αυγούστου στις 3:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση προς τιμή της μνήμης του α. Δρ. Βενετοκλή Λανίτη που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.  Θα ακολουθήσει αιμοδοσία.

Την Τρίτη, 31 Αυγούστου στη 1.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομο Προδρόμου στο γραφείο του στη Λευκωσία για το θέμα Επιμορφωτικών Κέντρων.