Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

 

Απρίλης 2021

Tην Παρασκευή, 02 Απριλίου. o Δήμος Λεμεσού στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον αυτισμό, θα φωτίσει με μπλε χρώμα το κτίριο του Δημοτικού Μεγάρου.

Στις 11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ Λεμεσού, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το Σάββατο, 03 Απριλίου στις 10:30 ο Δήμαρχος θα παραστεί στο άνοιγμα για το κοινό του Πάρκου Σκύλων στο Ζακάκι.

Την Δευτέρα, 05 Απριλίου στις 10:00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συνοδεύσει τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρο του Κόμματος Δημοκρατικού Συναγερμού, σε επιτόπου επίσκεψη σε διάφορα έργα του Δήμου Λεμεσού που είναι σε εξέλιξη ή έχουν ολοκληρωθεί.

Στις 4:00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε συνεδρία του ΣΥΛ, η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Την Τρίτη, 06 Απριλίου στις 8:00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει επί τόπου συνάντηση στην οδό Μεσκίτ με τον βουλευτή κ. Γιώργο Κάρουλα για συζήτηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν την εν λόγω οδό.

Στη 1:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη με το Cyprus Marine & Maritime Institute για συζήτηση του θέματος που αφορά την συνεργασία Δήμου Λεμεσού - CY-FOS.

Την Τετάρτη, 07 Απριλίου στις 11:00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη με τον  Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσο, τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο και με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Βασίλη Δημητριάδη για συζήτηση διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με την επικείμενη έναρξη κρουαζιέρων από το Λιμάνι της Λεμεσού.

Την Πέμπτη, 08 Απριλίου στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Την Παρασκευή, 09 Απριλίου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής του Δημοτικού Κέντρου Τεχνών – Αποθήκες Παπαδάκη.

Στη 1:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία της Επιτροπής Ονομασίας Οδών, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου.

Το Σάββατο, 10 Απριλίου στις 10.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε δενδροφύτευση που διοργανώνει η Μονάδα Διαχείρισης Αδρανών Υλικών στην περιοχή Φασούλας.

Την Τρίτη, 13 Απριλίου στις 10:00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ Λεμεσού, που θα γίνει στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού.

Στις 12:30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη με τον  Γενικό Διευθυντή του Υφυπουργείου Τουρισμού, τον Γενικό Διευθυντή του Υφυπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, τον Πρόεδρο Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, τον Λιμενάρχη Αρχής Λιμένων Κύπρου, Εκπρόσωπο της DP World και τον Προέδρο του ΕΒΕΛ για συζήτηση διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με την επικείμενη έναρξη κρουαζιέρων από το Λιμάνι της Λεμεσού.

Την Τετάρτη, 14 Απριλίου στις 10:00π.μ. θα επισκεφτεί το Δήμαρχο Λεμεσού η Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Κλέλια Βασιλείου για συζήτηση θεμάτων που αφορούν τις περιβαλλοντικές δράσεις του Δήμου.

Στις 12:30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΣΑΛΑ.

Την Πέμπτη, 15 Απριλίου στις 11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος και πρόεδρος του ΣΑΛΑ θα επιθεωρήσει τις κατασκευαστικές εργασίες για τα αντιπλημμυρικά έργα στην Μείζονα Λεμεσό.

Στη 1:15 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε συνεδρία της Πολιτιστικής Επιτροπής, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Την Παρασκευή, 16 Απριλίου στις στις 8:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών «Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2021» στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ.

Το Σάββατο, 18 Απριλίου στις 12.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή απονομής του Βραβείου του Ευρωπαίου Πολίτη στον Λεμεσιανό ηθοποιό κ. Κώστα Βήχα η οποία διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.  Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου.

Την Δευτέρα, 19 Απριλίου, o κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει τις ακόλουθες συνεδρίες του ΣΑΛΑ:

Στις 12:30 μ.μ. Συμβουλίου Προσφορών,

και 

Στη 1:00 μ.μ. Διαχειριστική Επιτροπή Ταμείου Συντάξεων.

Στις 6:00 μ.μ. Ο κ. Δήμαρχος κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τους Εκπροσώπους Κομμάτων, τους Δημάρχους Μείζονος Λεμεσού, τον Έπαρχο Λεμεσού και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κοινοτήτων Λεμεσού για συζήτηση θεμάτων των Βουλευτικών Εκλογών της 30ης Μάϊου 2021. 

Την Τετάρτη, 21 Απριλίου στις 11:10 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα επισκεφθεί τα παιδιά της τρίτης τάξης του Λυκείου Αγίας Φυλάξεως όπου θα συζητήσει μαζί τους για το φυσικό περιβάλλον στην Λεμεσό.

Στις 6:00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Ολομέλειας του ΣΑΛΑ, η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Την Πέμπτη, 22 Απριλίου στις 10:00 π.μ. ο κ Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την Δρ. Ελένη Θεοχάρους, Πρόεδρο Κινήματος Αλληλεγγύης για συζήτηση διαφόρων θεμάτων που άπτονται της τοπικής αυτοδιοίκησης .

Στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Την Μ. Δευτέρα, 26 Απριλίου στις 10.15 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην παράδοση  πασχαλινών πακέτων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού.  

στις 11:00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής για το Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο - ΓΣΟ, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι του Δήμου Λεμεσού, του ΚΟΑ και του ΤΕΠΑΚ.

Στις 12:30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος, θα προεδρεύσει συνεδρίας συμβουλίου προσφορών του ΣΑΛΑ.

Την Μ. Τρίτη, 27 Απριλίου στις 11:30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ, η οποία θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Στη 1:30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία από καταστηματάρχες του κέντρου της πόλης για συζήτηση διαφόρων θεμάτων.

Την Μ. Τετάρτη, 28 Απριλίου στις 10:30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη της Καθοδηγητικής Επιτροπής για τη Μελέτη Κινδύνων για τη θαλάσσια και παράκτια περιοχή της Λεμεσού.

Στις 12:30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Ταξίαρχο της ΙΙΙ Ταξιαρχίας κ. Γιαννάκη Παντελίδη.