Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

 

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, 2019 στις 12.30 ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Προσφορών του ΣΑΛΑ.

Στις 4.00 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

Στις 7.00 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια παράδοσης οργάνων εκγύμνασης για ΑΜΕΑ (δωρεά του Ροταριανου Ομίλου Λεμεσού) στο πολυθεματικό πάρκο της επίχωσης.

Την Τρίτη, 4 Ιουνίου στις 9.30 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα παραστεί σε σύσκεψη στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης στη Λευκωσία.

Στις 2.00 μ.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τις Οινοβιομηχανίες Λεμεσού ΕΤΚΟ, ΚΕΟ, ΛΟΕΛ και ΣΟΔΑΠ για τη Γιορτή του Κρασιού 2019.

Στις 7.30 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Ελλαδίτη Ζωγράφου Τάσου Χώνια στην αίθουσα τέχνης Kapopoulos Fine Arts, επί της οδού Ρήγα Φεραίου 8 και Βασίλη Βρυωνίδη.

Την Τετάρτη στις 5.00 μ.μ. θα παραστεί στην δημόσια διαβούλευση για την ανάπλαση του πυρήνα Αγίας Φύλας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Μεγάρου.

Στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον πρώην Δήμαρχο, Κώστα  Παρτασίδη, στην οποία θα γίνει και παρουσίαση του βιβλίου – «Κώστας Παρτασίδης 1919 – 1977 ο Δήμαρχος, ο Αγωνιστής, ο Οραματιστής».  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Πέμπτη, 6 Ιουνίου στις 12.00 ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει της γενικής συνέλευσης του ΣΣΥΑΚ (Σύνδεσμος Συμβουλίων Ύδρευσης Αποχέτευσης Κύπρου), στα γραφεία του ΣΑΛΑ.

Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Tην Παρασκευή, 7 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ.  ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην εκδήλωση της ΠΑΑΟΚ για την βράβευση όλων των διακριθέντων ομάδων και των αρίστων αθλητών της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 – 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ναβάρια στη Λεμεσό.

Το Σάββατο, 8 Ιουνίου από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 11.30 π.μ. η οργάνωση «Εθελοντές Γιατροί-Κύπρος» σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού θα διεξάγουν δωρεάν πρόγραμμα πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης παραγόντων κινδύνου για τις καρδιαγγειακές παθήσεις για άνδρες και γυναίκες ηλικιών 35-65 ετών.

Στις 5.00 μ.μ. στα πλαίσια της διοργάνωσης των ΛΕΜΕΣΙΩΝ, ο Δήμος σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνει φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο Λανίτειο Αθλητικό κέντρο.

Στις 6.00 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή συμπλήρωσης της Α’ φάσης επενδύσεων της εταιρείας Eurogate Container Terminal στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων, στο Λιμάνι Λεμεσού.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια των Ανθεστηρίων Γερμασόγειας στο χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας.

Την Κυριακή, 9 Ιουνίου,  στις 6.30 μ.μ.  θα παραστεί στoν τελικό του ΟΠΑΠ Limassol 3 x 3 Challenger, στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

Στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί στη μουσικοχορευτική παράσταση του Πολιτιστικού Ομίλου «Δεσμός»  με τίτλο «Στου λιμανιού την άκρη» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 8.30π.μ ο κ. Δήμαρχος κ. Ν. Νικολαΐδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 12.30μ.μ ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Προσφορών στο ΣΑΛΑ.

Την Τρίτη, 11 Ιουνίου στις 9.30 π.μ. ο Δήμαρχος, θα προεδρεύσει σύσκεψης στο γραφείο του με θέμα τους «Χώρους στάθμευσης για τουριστικά λεωφορεία στο Δήμο Λεμεσού».

Στις 2.30 μ.μ. θα παραστεί στην συνάντηση του ΔΣ του ΟΕΔΑ με τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στη Λευκωσία.

Την Τετάρτη, 12 Ιουνίου στις 9.00 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείο Εσωτερικών στο Υπουργείο Εσωτερικών στη Λευκωσία.

Στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

Την Πέμπτη, 13 Ιουνίου στις 12.00μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στα επίσημα εγκαίνια του Προξενείου της Δημοκρατίας της Πολωνίας στη Λεμεσό.

Στις 1.30μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις 8.00μ.μ. θα παραστεί σε συναυλία με νέους καλλιτέχνες «Η Νέα Γενιά και το ταλέντο της» στο “Άνοδος Live”.

Tην Παρασκευή, 14 Ιουνίου στις 10.30 π.μ. μέσα στα πλαίσια της ενημερωτικής και ιδρυτικής συνάντησης του Κυπριακού Δικτύου Υγιών πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, θα παραστεί στην υπογραφή μνημονίων συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και των συνεργαζόμενων Δήμων, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ. Λευκωσία.

Στις 7.00 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια του αρχιτεκτονικού γραφείου του Δάκη Παναγιώτου στο Oasis center.

Το τριήμερο του Κατακλυσμού (15 – 17 Ιουνίου) ο Δήμος διοργανώνει τον Κατακλυσμό Λεμεσού στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.