Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

 

Την Πέμπτη, 01 Αυγούστου στις 10.30 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την Πρόεδρο της Alliance Francaise για θέματα συνεργασίας με το Δήμο.

Την Παρασκευή, 2 Αυγούστου στις 9.00 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Διευθυντή του Intercollege για θέματα συνεργασίας του Δήμου με το Intercollege.

Στις 10.00 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με εκπροσώπους του Συνδέσμου κατοίκων και φίλων Ιστορικού κέντρου Λεμεσού καθώς επίσης και με εκπροσώπους του Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

Την Δευτέρα, 26 Αυγούστου στη 1.00 μ.μ. ο Δήμαρχος κ. Νίκος Νικολαΐδης θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του China International Investors Association (CIIA) στη Κύπρο για τον προγραμματισμό του Chinese Cultural Festival τον Οκτώβριο 2019.

Την Τρίτη, 27 Αυγούστου στις 11.30 π.μ. ο Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών στο γραφείο του στη Λευκωσία για το θέμα αναβάθμισης και επαναλειτουργίας του Φυτίδειου Αθλητικού Κέντρο – ΓΣΟ μαζί με τον Πρόεδρο ΤΕΠΑΚ και τον Πρόεδρο ΚΟΑ.

Στις 2.00 μ.μ. θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΟΒΕΚ και καταστηματάρχες της Νίκου Παττίχη.

Στις 7.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη για τη Γιορτή του Κρασιού, στο Δημόσιο Κήπο (μπροστά από τον «Βρακά»).

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου.

Στις 8.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στη γιορτή του χαρουπιού που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φίλων Αγίας Φύλας και  τελείται υπό την αιγίδα του Δημάρχου.

Την Πέμπτη, 29 Αυγούστου στη 1.00 μ.μ.  ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στο 13th National Session of European Youth Parliament που θα γίνει στο Heritage Private School.

Την Παρασκευή, 30 Αυγούστου στις 9.00 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδη και τον τενόρο Μάριο Ανδρέου του Κυπριακού Οργανισμού Όπερας με θέμα τη διοργάνωση της παράσταση της όπερας «Διδώ και Αινείας» τον Οκτώβριο 2019 στο Δημοτικό Παττίχειο Θέατρο.

Στις 8.00 μ.μ. πραγματοποιείται η έναρξη της Γιορτής του Κρασιού, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γ. Λακκοτρύπης.