Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

Την Δευτέρα 1η Απριλίου στις 10:00 μ.μ ο Δήμαρχος θα  παρευρεθεί στη πανηγυρική Δοξολογία για την επέτειο της 1ηςΑπριλίου 1955-59 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιου.

Την Τρίτη, 2 Απριλίου στις 12.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Στις 2.45 μ.μ. θα παραστεί στην Εκδήλωση για την ετήσια Έκθεση Κύπρου 2019, την Πολιτική Συνοχής 2021 – 2027 και τις επενδυτικές ανάγκες στην Κύπρο στοΣπίτι της Ευρωπαικής Ένωσης.

Στις 6.30 μ.μ. θα παραστεί στην Τελετή Βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς Μαθηματικών που διεξήγαγε η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία κατά τη σχολική χρονιά 2018 – 2019, στο κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος του ΤΕΠΑΚ.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στην Εκδήλωση «Light it up Blue» με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας ενημέρωσης για τον Αυτισμό κατά την οποία θα φωταγωγηθεί το Δημοτικό Μέγαρο.

Την Τετάρτη, 3 Απριλίου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην Συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπλεκόμενων Φορέων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) στο πολιτιστικό κέντρο του Αγίου Αθανασίου.

Στις 9.45 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στα πλαίσια των Μαθητικών Δημοτικών Συμβουλίων που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 5.30 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στη 4η δημόσια Διαβούλευση (ΣΒΑΚ) στο ΤΕΠΑΚ, κτήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος».

Στις 6.30 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου «Φίλοι του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου» στο κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος.

Την Πέμπτη, 4 Απριλίου στις 8.30 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 9.15 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στα πλαίσια των Μαθητικών Δημοτικών Συμβουλίων που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 10.00 π.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ.

Στις 5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος,  θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ και

Στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Tην Παρασκευή, 5 Απριλίου στις 1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δ.Σ. Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου.

Το Σάββατο, 6 Απριλίου στις 9.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο 4ο Συμπόσιο Λαογραφίας με θέμα «Παραδοσιακός χορός: Αυτοσχεδιασμός και χορογραφία» που διοργανώνει το Εργαστήρι Παραδοσιακού Χορού «Αλεξάνδρα».

Στις 11.00 π.μ. θα παραστεί και θα κηρύξει την έναρξη της εκδήλωσης «Περπατώ – Διεκδικώ με τους τυφλούς» που διοργανώνει η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών. Σημείο εκκίνησης η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και σημείο τερματισμού ο Δημόσιος Κήπος.

Τη Δευτέρα, 8 Απριλίου στις  11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα «Ανάπλαση ακτής Lady’s Mile στην οποία θα λάβουν μέρος όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Στις 1.00 μ.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Μικρασιατών Κύπρου.

Στις 4.00 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του Δ.Σ. του ΣΥΛ

Την Τρίτη, 9 Απριλίου στις 9.00 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης θα παραστεί στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη του 12ου Κυπριακού Διαγωνισμού Οίνου που διοργανώνει το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολωμονίδης».

Στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

Την Τετάρτη, 10 Απριλίου στις 9.00 π.μ. θα δοθεί Δημοσιογραφική Διάσκεψη για την παρουσίαση του Αθλητικού Γραφείου Δήμου Λεμεσού στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαικού Κοινοβουλίου Κύπρου κ. Ανδρέα Κεττή.

Στις 2.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Λυκείου Αποστόλων Πέτρου και Παύλου «Στην οθόνη των ονείρων μας» στο θέατρο Λανιτείου.

Στις 8.00 μ.μ. θα παραστεί και απευθύνει χαιρετισμό στη δεξίωση του 9th East Med Marine and Oil & Gas Exhibition στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την Πέμπτη, 11 Απριλίου στις 9.30 π.μ. θα έχει συνάντηση στη γραφείο του με τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της Αρχής Λιμένων.

Στις 4.00 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή έναρξης του συνεδρίου 9th East Med Marine and Oil & Gas Exhibition στο GrandResort Hotel.

Tην Παρασκευή, 12 Απριλίου στις 8.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών «Κινηματογραφικές Μέρες» στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ.

Το Σάββατο, 13 Απριλίου στις 8.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στο ετήσιο συνέδριο του Οφθαλμολογικού Κέντρου Πάνθεο στο ξενοδοχείο Amathus.

Την Κυριακή, 14 Απριλίου ο Δήμος τελεί το εξάμηνο μνημόσυνο του μεγάλου ευεργέτη του α. Χρίστου Παπαδόπουλου, στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας.

Στις 10.30 π.μ.  πραγματοποιείται η  44η Πορεία Χριστοδούλας.  Η τελετή εκκίνησης θα ξεκινήσει από το «Ευαγόρειο» Κέντρο ημερήσιας νοσηλείας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου (οδός Νικ. Μυλωνά 62, Λεμεσός)

Τη Δευτέρα, 15 Απριλίου στις  6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης τέχνης που διοργανώνει ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης.

Στις 8.00 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης θα παραστεί σε μουσικό αφιέρωμα στον Σόλωνα Μιχαηλίδη από την ορχήστρα εγχόρδων και την παιδική χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Τρίτη, 16 Απριλίου στις 9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος, θα παραστεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση Ένωσης Δήμων στο Συνεδριακό Κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Στις 7.30 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Η ποιητική της αρχιτεκτονικής του Όσκαρ Νιεμάγιερ»  που διοργανώνει η Πρεσβεία της Σλοβενίας στην Αθήνα, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. 

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην Πασχαλινή Συναυλία της χορωδίας ΑΡΗΣ Λεμεσού στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Την Τετάρτη, 17 Απριλίου στις 8.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ.

Στις 10.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΛ στα γραφεία του ΕΒΕΛ.

Στις 6:00 μ.μ ο οίκος μελετών «Ευπαλίνος» θα παρουσιάσει την μελέτη για την ανάπλαση και δημιουργία της περιβαλλοντικής γειτονιάς στην ενορία Αγ. Σπυρίδωνα στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού.

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στο μουσικόποιητικό αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Λανίτειο Θέατρο.

Την Πέμπτη, 18 Απριλίου στις 10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης με θέμα επιτήρηση και καταστολή της θαλάσσιας ρύπανσης εν’ όψει της καλοκαιρινής περιόδου στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 12.00 μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δ.Σ. του Ιδρύματος Θεατρικού Μουσείου Κύπρου.

Στις 5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Tην Παρασκευή, 19 Απριλίου στις 1.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα «Χωροθέτηση Πράσινου Σημείου στην περιοχή Τσερκέζ Τσιφλίκ» στο Δημοτικό Μέγαρο.

Στις 8.30 μ.μ. θα παραστεί στην Ημερίδα Χορωδιών 2019 – Βραδινές Συναυλίες στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Το Σάββατο, 20 Απριλίου στις 8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη Πασχαλινή Συναυλία του Κουαρτέτου του Δήμου Λεμεσού.

Στις 9.00 μ.μ.θα παραστεί στην τελετή λήξης του ετήσιου φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2019 στο θέατρο Ριάλτο.

Την Κυριακή, 21 Απριλίου

Ο Δήμαρχος θα παραστεί στο Δικοινοτικό Πολιτιστικό Αθλητικό Συναπάντημα Λεμεσιανών. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού, το Όμιλο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τουρκοκύπριων Λεμεσιανών, την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, ως εξής:

Στις 10:30π.μ. Άφιξη Τουρκοκύπριων στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και περιήγηση στη περιοχή.

Στις 11:30π.μ. φιλικός γυναικείος αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Τ/Κ ομάδων στο γήπεδο Αγ. Αντωνίου.

Στις 1:00μ.μ δεξίωση στο πάρκο Αναγέννησης με καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η δεξίωση θα είναι κλειστή και απαιτείται κράτηση (τηλ.25884325 μέχρι την Πέμπτη 18.4.2019).

Στις 3:30μ.μ φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ και παλαίμαχων Τ/Κ ποδοσφαιριστών ομάδων της Κερύνειας εις μνήμη του α. Σεβίμ Εμπέογλου στο γήπεδο Αγ. Αντωνίου.

Τη Δευτέρα, 22 Απριλίου στις  12.00 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαΐδης, θα παραστεί στη συνεδρία της Επιτροπής Κέντρου Κοινωνικής Προσφοράς και στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Στις 3.30 μ.μ. ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος θα επισκεφθεί το Δήμο μας για εθιμοτυπική συνάντηση με το Δήμαρχο και τους Δημάρχους της Μείζονος Λεμεσού.

Τo Σάββατο 30 Μαρτίου στις 7:45 μ.μ ο Δήμαρχος, θα λάβει μέρος στην συμβολική πορεία που διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού για τον εορτασμό της Ώρας της Γης.

Η πορεία θα ξεκινήσεις στις 7:45μ.μ από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου / Διοικητηρίου, όπου οι συμμετέχοντες κρατώντας κερί θα κατευθυνθούν προς το Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού.
Στις 8:30μ.μ ο Δήμος Λεμεσού κλείνει τα φώτα του Δημοτικού Μεγάρου και παράλληλα καλεί και τους δημότες του να σβήσουν τα φώτα για μια ώρα και να στείλουν το μήνυμα ελπίδας για το μέλλον του πλανήτη.

Tην Παρασκευή, 29 Μαρτίου στις 9.00 π.μ. θα παραστεί σε συνέδριο του Circle & Smile 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία για να συζητήσουν θέματα σχετικά με το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα και τον Τουρισμό. Ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της βελτίωσης των Δημόσιων Συγκοινωνιών και των υποδομών τους καθώς και στο Μνημόνιο Συνεργασίας που υπογράφτηκε πρόσφατα από τους Δήμους Λεμεσού και Λευκωσίας.

Στις 11.00 π.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ.

Στις 7.30 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης Ζωγραφικής της Πένυς Μονογιού

στο Beat Bazaar.

Στις 9.00 μ.μ. θα παραστεί στο επίσημο δείπνο του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου με την ευκαιρία των 30 χρόνων από την ίδρυση του στο ξενοδοχείο Parklane.

Την Πέμπτη, 28 Μαρτίου στις 10.00 π.μ. θα επισκεφτεί το Δημαρχείο αντιπροσωπεία στελεχών του ΑΚΕΛ.

Στις 11.30 π.μ. θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Κυπριακού Ιδρύματος Αειφορίας για συζήτηση του θέματος «Η Λεμεσός του Γιασεμιού».

Στις 12.30 μ.μ. ο Δήμαρχος,  θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Στις 5.00 μ.μ. θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Χίου κ. Μανώλη Βουρνού για εθιμοτυπική συνάντηση και θέματα ΣΥΛ.  Στη συνάντηση θα παραστεί και ο διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού κ. Σ. Μεταξάς.

Στις 6.00 μ.μ θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την Τετάρτη, 27 Μαρτίου στις 12.00 μ.μο Δήμαρχος, θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Προσφορών.

Την Δευτέρα, 25 Μαρτίου ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην Δοξολογία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στον καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας και στις 10.45 π.μ. θα παραστεί στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ηρώων στην Πλατεία Ηρωών.  Ακολούθως στις 11.45 π.μ. θα παρακολουθήσει την παρέλαση επί της λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου Γ’.

Την Κυριακή, 24 Μαρτίου στις 07.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην έναρξη των αγώνων του 13ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Το Σάββατο, 23 Μαρτίου στις 09.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην εκκίνηση του Εταιρικού και Παιδικού Δρόμου μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 13ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Tην Παρασκευή, 22 Μαρτίου στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Την Πέμπτη, 21 Μαρτίου ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, μαζί με τον πρώην διευθυντή του Μαραθωνίου της Βοστώνης κ. Tim Kilduff.

Στις 5.30 μ.μ θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου στις 2.30μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου στις 11.00 π.μ  ο Δήμαρχος κ. Ν. Νικολαΐδης, θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Κυριακή 17 Μαρτίου

Ο Δήμος Λεμεσού τελεί το ετήσιο μνημόσυνο των αειμνήστων Δημάρχων, Ευεργετών και Δωρητών, στον ιερό ναό Αγίας Νάπας

Παρασκευή 15 Μαρτίου

10.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Δ.Σ. της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, στα γραφεία του ΕΒΕΛ,

1.00 μ.μ. θα παραστεί στο 11ο Επαρχιακό Συνέδριο της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ.

7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην ενημερωτική εκδήλωση του Συνδέσμου Αποφοίτων Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης Κύπρου στο θέατρο της Α’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού.

Πέμπτη 14 Μαρτίου

6.00 μ.μ ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη 13 Μαρτίου

10.00π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φίλων της Αγίας Φύλας, ενώ στις 12.30μ.μ. και στις 1.30μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας Επιτροπής Παρακολούθησης και της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ταμείου Συντάξεων του ΣΑΛΑ.

5.30 μ.μ. θα παραστεί στην ενημερωτική εκδήλωση στο ΚΕ Δημοτικό σχολείο Εκάλης, μέσα στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου «Ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών σε διαδικασίες ανακύκλωσης μέσω της εφαρμογής ανταποδοτικών συστημάτων» «Benefit As you Save – BAS”.

7.00 μ.μ. θα παραστεί σε εκδήλωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Τρακασόλ».

Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2019

1.00μ.μ. Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση μαζί με τη Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση κατά μήκος τηςΛεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.

Εκκίνηση: Κυκλοφοριακός Κόμβος Αγίου Νικολάου

Κατάληξη: Φώτα τροχαίας Πολεμιδιών (Fairways)

Κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης ο Δήμος Λεμεσού θα τιμήσει συμπολίτες μας για την πολύτιμη προσφορά τους στο Λεμεσιανό καρναβάλι.

9.00μ.μ. Υπαίθριος Καρναβαλίστικος Χορός – Πλατεία Παλιού Λιμανιού

Αποχαιρετώντας το Λεμεσιανό καρναβάλι με Πανηγυρικό υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό, μασκαρεμένους και μουσική, με τον DJ Γιώργο Ασημένο.

Διαγωνισμός ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ – Βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις.

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2019

3.00μ.μ. Η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου Λεμεσού σε καρναβαλίστικη διαδρομή μέσα στην πόλη.  Θα ξεκινήσουν από το χώρο στάθμευσης Εναερίου με κατάληξη την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.

6.30μ.μ. Παρέλαση Κανταδόρων

Ομάδες Κανταδόρων θα συγκεντρωθούν έξω από το Δημοτικό Μέγαρο στις 6.00μ.μ. και στις 6.30μ.μ. θα ξεκινήσουν μια μελωδική περιδιάβαση σε δρόμους της πόλης με κατάληξη την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.

Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2019

7.30μ.μ. Παιδικές Χορωδίες – Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

Καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία των Ονείρων, την Παιδική Χορωδία Μελωδίες και Χρώματα, την Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού, το Μουσικό Εργαστήρι, την Παιδική Χορωδία και το Piccolo της Επιλογής και τη Χορωδία Αρμονία

Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 2019

7.30μ.μ. ΒΡΑΔΙΝΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΔΑΡΑΤΗ

Εκκίνηση: Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο)

Κατάληξη: Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου

8.30μ.μ. Καρναβαλίστικος χορός – Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου

Διαγωνισμός ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ – Βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις.

Τετάρτη 6 Μαρτίου

6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της ολομέλειας του ΣΑΛΑ

Τρίτη 5 Μαρτίου

11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην αιμοδοσία της Σχολής Πασκάλ.

Δευτέρα 4 Μαρτίου

11.00 ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα την αξιολόγηση της κατάστασης σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών στην δυτική Λεμεσό.

4.00 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, ο κ. Δήμαρχος θα εγκαινιάσει την έκθεση «Λεμεσιανό καρναβάλι 2018» η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου – τμήμα Λεμεσού. 

Στη συνέχεια, θα εγκαινιάσει μια αλλιώτικη έκθεση καρναβαλίστικων κοστουμιών αφιερωμένη στην α. Λούλα Σιούσμιθ, όπως επίσης και την πρώτη φορά έκθεση γελοιογραφίας για το καρναβάλι σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Κυπρίων Γελοιογράφων «ΓΕΛ.Α.» και το «Εργαστήριο Γελοιογραφίας και Σκίτσου Πιν».

Το ίδιο βράδυ, θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης,  ο πρώτος καρναβαλίστικος χορός του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού, με τον Ραδιοφωνικό παραγωγό Μάριο Παπαδόπουλο που θα μας παραπέμπει στις παλιές εποχές του Καρναβαλιού, ξυπνώντας όμορφες αναμνήσεις.                                                                          

7.30μ.μ. Οι Κανταδόροι Γιωργαλλέτου στην Αγία Φύλα.

7.30μ.μ. Η ομάδα Κυπρίων Κανταδόρων στον Απόστολο Ανδρέα (Χαράκη).

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου

11.30 π.μ θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στο εστιατόριο IL Gusto (πρώην House) για το Λεμεσιανό Καρναβάλι

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

2.30 π.μ. θα παραστεί στη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΕΔΑ με τον Υπουργό Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου

9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα προσφωνήσει το 4ο Μαθητικό Συνέδριο του Λυκείου Αγίου Ιωάννη με τίτλο «Τη γλώσσα μου έδωσαν …»  στην αίθουσα Π. Σολομωνίδης.

4.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συναντηθεί με την Πρέσβειρα της Ιρλανδίας στο Δημοτικό Μέγαρο.

7.30 μ.μ. ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τον Όμιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών/ΑΕΛ Λεμεσού οργανώνει εκδήλωση τιμής αφιερωμένη στη μνήμη του Τουρκοκύπριου ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Λ. Σεβήμ Εμπέογλου, στο Δημοτικό Μέγαρο.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου

11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί τελετή παράδοσης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, δωρεά της ExxonMobil προς το Δήμο Λεμεσού.

1.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

11.00 π.μ ο Δήμαρχος θα παραστεί στη μαθητική συναυλία του «Κουαρτέτου Εγχόρδων του Δήμου Λεμεσού» με θέμα:  “Οι τέσσερις Εποχές” στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕ’ Δημοτικού Σχολείου Εκάλης.

5.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου, Ιστορικού Αρχείου και Κέντρου Μελετών.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

4.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης στο Δημοτικό Μέγαρο με τους Βουλευτές της Λεμεσού και Εκπροσώπους των Ομάδων του Δημοτικού Συμβουλίου για σημαντικά θέματα που αφορούν το Δήμο.

6.00 μ.μ.  ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου

8.00 π.μ. ο Δήμαρχος Ν. Νικολαϊδης θα προεδρεύσει σύσκεψης στο γραφείο του με θέμα «Διοργάνωση καρναβαλίστικων εκδηλώσεων 2019».

10.00π.μ ο Δήμαρχος θα παραστεί στη Μαθητική Ημερίδα της MC Digital Media με θέμα «Ασφαλές Διαδίκτυο για όλους» στο Θεμιστόκλειο Κλειστό Γήπεδο.

11.30 ο Δήμαρχος θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Αλιείας.

6.30μ.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί στην εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων του Συμβουλευτικού Σταθμού  «Οδυσσέας» για την πρόληψη και θεραπεία κατά των εξαρτήσεων στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου

9.00 π.μ. ο Δήμαρχος θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την Συντονιστική Επιτροπή Ζακακίου.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου

9.30 π.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης στο γραφείο του με θέμα τις «Έξυπνες στάσεις και ηλεκτρικά ποδήλατα».

5.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου

4.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος έθεσε υπό την αιγίδα του εκδήλωση του Αντιρευματικού Συνδέσμου, η οποία θα λάβει χώρα στην καφετέρια ΔΙΕΞΟΔΟΣ (οδός Κ. Χαράκη).

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου

12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει σύσκεψης στο γραφείο του με θέμα τον ΟΠΑΠ Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Μαρτίου 2019.

2.00 μ.μ. θα προεδρεύσει κοινής συνεδρίας της Πολιτιστικής Επιτροπής και της Επιτροπής Περιφερειακής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης, με θέμα το Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών.

4.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Ομίλου Λεμεσού.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

11.00 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαΐδης, Δήμαρχος θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ.

4.00 μ.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ

Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου

10.00 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την Συντονιστική Επιτροπή Ζακακίου.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

11.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων και στις 6.00 μμ. του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

1.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ. 

7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει η Επιτροπή Εκδηλώσεων «Κώστας Παρτασίδης – 100 χρόνια» και ο Δήμος Λεμεσού, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση του α. Δημάρχου.  Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου

3.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιττας του Παττιχείου Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων.  

7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην εναρκτήρια διάλεξη του Πανεπιστημίου του Πολίτη του Δήμου, σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη του ΤΕΠΑΚ «Βασίλης Μιχαηλίδης», με ομιλητή τον κ. Χριστόφορο Χαραλαμπάκη, ομότιμο καθηγητή γλωσσολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Η διάλεξη θα δοθεί στο Δημοτικό Μέγαρο.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου

11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιττας του Ιδρύματος ΘΕΟΤΟΚΟΣ. 

1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Ιστορικού Αρχείου, στο Δημοτικό Μέγαρο.

7.00 μ.μ. θα μιλήσει για το έργο και το όραμα του για το Δήμο Λεμεσού σε εκδήλωση της Επαρχιακής Επιτροπής και  της Δημοτικής Ομάδας ΔΗΚΟ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

Σάββατο 26 Ιανουαρίου

10.30 π.μ. θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας του Συντονιστικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στην οδό 16ης Ιουνίου.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου

12.00 μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης της Διαχειριστικής Επιτροπής του Δημοτικού Κέντρου Εικαστικών Τεχνών «Αποθήκες Παπαδάκη». 

7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, η οποία θα λάβει χώρα στο Synergy Foundation με θέμα «Οι ευρωεκλογές και το μέλλον της Ευρώπης».

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου

9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ. 

11.30 π.μ. με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος «Λεμεσός, μια πόλη ο κόσμος όλος», ο Δήμος Λεμεσού, ως Τελικός Δικαιούχος και οι Εταίροι του, θα δώσουν δημοσιογραφική διάσκεψη για παρουσίαση των αποτελεσμάτων της προσπάθειας για την ομαλή ένταξη μεταναστών και προσφύγων στην επαρχία Λεμεσού. 

5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην 3η δημόσια διαβούλευση την οποία διοργανώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων στο Δημοτικό Μέγαρο, με θέμα το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου

9.00 π.μ. θα παραστεί σε συνεδρία της Επιτροπής Εμπλεκομένων Φορέων για το ΣΒΑΚ (Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) την οποία συγκαλεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων στο Δημοτικό Μέγαρο.

11.30 π.μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης με τα εξής θέματα : 

  • 1. Παρουσίαση λογότυπου του Λεμεσιανού Καρναβαλιού
  • 2. Παρουσίαση του νέου «Βασιλιά» του Καρναβαλιού
  • 3. Ενημέρωση για το διαγωνισμό σύνθεσης Καντάδας.

4.30 μ.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Σύνδεσμο Καλλιτεχνών «Τέχνη Δίχως Σύνορα».

7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, θα παρουσιαστούν τα χορηγικά προγράμματα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού προς υποψήφιους χορηγούς

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

10.00 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν.Νικολαϊδης,  θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την Αν. Διευθύντρια Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας για συζήτηση του θέματος του Κέντρου Προσωρινής Φροντίδας Αστέγων.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου

Ο Δήμος Λεμεσού τελεί το τρίμηνο μνημόσυνο του μεγάλου ευεργέτη του α. Χρίστου Παπαδόπουλου, στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου

11.00 π.μ. θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος ΟΛΥΜΠΙΑ (ΓΣΟ) στην αίθουσα τελετών στο Τσίρειο στάδιο, στην οποία θα βραβευθεί ο κ. Ν. Θωμά, καθώς και αθλητές για την προσφορά τους.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου

5.00 μμ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου

8.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού. 

11.00 π.μ. θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού.

4.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Όμιλος, στο ξενοδοχείο Κούριο.

5.30 μ.μ. το Ίδρυμα ΘΕΟΤΟΚΟΣ δίδει δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο, στην οποία θα είναι παρών ο μεγάλος τραγουδοποιός Διονύσνης Σαββόπουλος, με την ευκαιρία του εορτασμού των 50χρονων του Ιδρύματος.

6.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου για άτομα με αυτισμό, στο οίκημα του στην οδό Διστόμου αρ. 15.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου

10.00 π.μ. θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας της Εστίας Ενηλίκων, στο οίκημα της στην οδό 1ης Απριλίου αρ. 14.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου

6.00 μ.μ θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας της Φωτογραφικής Εταιρείας (Τμήμα Λεμεσού), στο οίκημα της, στην οδό Αγκύρας.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου

1.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

5.00 μ.μ. θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιττας της Σχολής Ναυτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Frederick, στο εργαστήρι της Σχολής, στη Βιομηχανική Περιοχή Ύψωνα.

8.00 μμ. θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου Κωφών στο κέντρο Britannia.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου

12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου

7.00 μ.μ. θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας της χορωδίας ΑΡΗ, στο Παττίχειο Κέντρο Ενασχόλησης Ενηλίκων.

Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2019

4.00 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαϊδης θα παραστεί στην συνεδρία του ΣΥΛ.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

10.00 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν.Νικολαϊδης θα παραστεί στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή της Επαρχιακής Διοίκησης.

Στις 11.00 π.μ. ο Δήμος διοργανώνει την πρωτοχρονιάτικη του γιορτή στο Δημοτικό Μέγαρο.

Το βράδυ της Παραμονής ο Δήμος διοργανώνει εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους 2019 στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.

Από τις 11 το βράδυ το εξαμελές μουσικό σχήμα ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ  θα κρατά συντροφιά στο κοινό με ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για την βραδιά αυτή.

Μετά την αλλαγή του χρόνου θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με DJ και άφθονο δωρεάν κρασί.  

Tα Χριστούγεννα

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα επισκεφθεί με άλλους εκπροσώπους των Αρχών της πόλης τους ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο.

7.00 μ.μ. ο Δήμος και το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο συνδιοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας της Παγκύπριας Οργάνωσης Αποκατάστασης Αναπήρων, στην κλειστή αίθουσα του γυμνασίου Αγίου Αντωνίου.

6.00 μ.μ. πραγματοποιείται η τελετή παράδοσης του νέου συντριβανιού του κυκλοφοριακού κόμβου Αγίου Νικολάου από το Prosperity Group.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου

από τις 11.00 π.μ. μέχρι και τις 2.00 μ.μ. το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε συνεργασία με την εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών και τροφίμων, καθώς και παιδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στον Πολυχώρο Κοινωνικών Προγραμμάτων του Δήμου, στην οδό Φιλελλήνων.

7.00 μ.μ. πραγματοποιείται η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου, στον ίδιο χώρο.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου

από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τις 12.30 μ.μ. το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο συναπάντημα χορωδιών, με σύνθημα την προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού, στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

12.00 μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων, στο ξενοδοχείο Four Seasons.

8.30 μμ. πραγματοποιείται η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Λεμεσού στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο. Συμμετέχει η Έλενα Σολέα με την παιδική χορωδία και τη Χορωδία των Ονείρων.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου

9.00 π.μ. ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα επισκεφθούν το Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια.

6.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου

12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Συνδέσμου για άτομα με αυτισμό.

7.30 μ.μ. ο Δήμος και οι Εκδόσεις Εν Τύποις παρουσιάζουν το βιβλίο του Ανδρέα Μακρίδη «Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεμεσού – Η ίδρυση και η πορεία της διαμέσου των χρόνων», στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιδρύματος ΄Αγιος Στέφανος

8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ευημερίας Ασθενών Νοσοκομείου Λεμεσού, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Δεκεμβρίου

διοργανώνονται στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τίτλο «Χριστούγεννα στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη».

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

8.00 μ.μ. το Κουαρτέτο Εγχόρδων του Δήμου θα δώσει χριστουγεννιάτικη συναυλία στην εκκλησία Αγίας Αικατερίνης.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη συνεδρία του ΣΥΛ.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου

6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου

8.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

10.30 π.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεατρικού Μουσείου Κύπρου, στο Δημοτικό Μέγαρο.

7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Διεθνών Τραπεζών (ASSOCIATION OF INTERNATIONAL BANKS).

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου

9.00 π.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, κ. Παντελής Σκλιάς.

12.00 μ. πραγματοποιείται δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τα «Πεπραγμένα 2018 – Απολογισμός – προγραμματισμός για τα έτη 2019 – 2021», στο ξενοδοχείο Curium Palace.

5.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στον πανηγυρικό εσπερινό στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα.

7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα εγκαινιάσει την έκθεση του φωτογραφικού διαγωνισμού «Λεμεσός μια πόλης ο κόσμος όλος» στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού.

8.15 μ.μ. θα παραστεί και θα χαιρετίσει στην εταιρική εκδήλωση του Γερμανικού ομίλου Knauf στον Χαρουπόμυλο Λανίτη.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου

10.30 π.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Πρέσβης της Ρωσίας. 

11.30 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων.

7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητρόπολης.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

10.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του LITC Russian English Private School, ενώ στις 12.00 μ. στο Famagusta Tennis Club στην τελετή μετονομασίας του γηπέδου σε «Γήπεδο Ντίνου Παναγιώτου». 

3.30 μ.μ. θα παραστεί στο Χριστουγεννιάτικο τσάϊ του Συνδέσμου «Ανοιχτή Αγκαλιά» στο ξενοδοχείο Ajax, ενώ στις 5.00 μμ. στο Χριστουγεννιάτικο τσάϊ και παζαράκι του Συνδέσμου ΙΘΑΚΗ, στο ξενοδοχείο Elias.

6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης κοσμημάτων του Θεόδωρου Θεοδώρου, στο ξενοδοχείο Αμαθούς.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου

6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου στο παλιό λιμάνι. 

7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Μιχάλη Παπαδοπούλου «Η αυτοκτονία της ψυχιατρικής», στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου

7.00 μ.μ. θα παραστεί στην απονομή των βραβείων KEBE Business Leader Awards, στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου

8.30 π.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα την αποκατάσταση των χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ)

10.00 π.μ. ο Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με το Γενικό Διευθυντή Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης για συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

6.30 μ.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί στο σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης με θέμα Ασφάλεια και υγεία στους χώρους εργασίας», στο ξενοδοχείο Ajax.

8.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην μουσική εκδήλωση του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο (συναυλία Γιώργου Σταματάρη).

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου

5.00 μ.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ρωσικής Κοινότητας της πόλης μας.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

4.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη συνεδρία του ΣΥΛ

7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση της επανέκδοσης του βιβλίου «Παλαιαί Αναμνήσεις» του Ευστάθιου Παρασκευά, εκδήλωση την οποία διοργανώνει το Κανάλι Έξι στο Δημοτικό Μέγαρο.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

9.00 π.μ. ο Δήμος τελεί το ετήσιο μνημόσυνο των α. Χριστόδουλου Σώζου, Δημάρχου και Ανδρέα Θεμιστοκλέους, εργάτη των γραμμάτων και δασκάλου, στον ιερό ναό Αγίας Νάπας.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου

10.00 π.μ. θα επισκεφθούν το Δήμαρχο οι χορωδοί, οι οποίοι συμμετέχουν στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Choral Crossroads, που διοργανώνει η Πολιτιστική Κίνηση ΕΠΙΛΟΓΗ. 

6.00 μμ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του πιο πάνω Φεστιβάλ, στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

7.00 μ.μ. θα παραστεί στη γενική συνέλευση του Cyprus International Business Association, στο ξενοδοχείο Αμαθούς

8.00 μμ. θα παραστεί στα εγκαίνια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων – Χριστουγεννιάτικο χωριό (Πάρκο Παλιάτσο) στο χώρο στάθμευσης Εναερίου.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου

9.30 π.μ. θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. 

6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου

9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο Cyber Drill που διοργανώνει η Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας - Εθνική Ομάδα Αντιμετώπισης Ηλεκτρονικών Επιθέσεων στο ξενοδοχείο St Raphael.

12.30 μ.μ. θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των οδών Μισιαούλη και Καβάζογλου και Γιλντίζ.

6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου

12.00 μ. θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δήμων, η οποία θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Ομίλου Διαλόγου «Βήμα Ευθύνης», με κύριο ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Ομήρου, το θέμα της οποίας είναι «Η διεθνής πτυχή του Κυπριακού προβλήματος».  Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ΤΕΠΑΚ – κτίριο Τάσσος Παπαδόπουλος.

7.30 μ.μ. ο Δήμος και το ΤΕΠΑΚ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την ψηφιοποίηση του Αρχείου Σόλωνα Μιχαηλίδη, σο ΤΕΠΑΚ – κτίριο Τάσσος Παπαδόπουλος (αμφιθέατρο 1).

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου

10.30 π.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο η Πρέσβειρα της Πολωνίας. 

7.00 μ.μ. στα πλαίσια της διοργάνωσης των ΛΕΜΕΣΙΩΝ, ο Δήμος σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, Τμήμα Λεμεσού, τελούν τα εγκαίνια έκθεσης αθλητικής φωτογραφίας, στο Δημοτικό Μέγαρο.  Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Λεμεσού.

7.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα χαιρετίσει την εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Τάκη Χατζηδημητρίου «1950 – 1959 Το τέλος του αλυτρωτισμού» στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος στο ΤΕΠΑΚ.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου

7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Χαρουπόμυλου Λανίτη, στους χώρους του οποίου θα φιλοξενείται φιλανθρωπική εκδήλωση για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου

12.00 μ. θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μέγαρο η τελετή υπογραφής συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των Δικηγορικών Συλλόγων Μασσαλίας και Λεμεσού.

5.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση – φωταγώγηση της Μαρίνας, ενώ στις 7.30 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της παγκύπριας έκθεσης του Συνδέσμου Αγγειοπλαστών Κεραμιστών, στη γκαλερί Μορφή (οδός Αγκύρας αρ. 84)

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει στην έναρξη του Συμποσίου Προφορικής Ιστορίας με θέμα «Λεμεσός – Αλεξάνδρεια: Δυο πόλεις σε ένα συνεχή διάλογο» - «Μνήμη Γλαύκου Αλιθέρση» που θα λάβει χώρα στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης και οργανώνεται στις 23 και 24 Νοεμβρίου από το Παττίχειο Δημοτικό Μουσείο, Ιστορικό Αρχείο και Κέντρο Μελετών Λεμεσού.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου

9.30 π.μ. μέχρι τις 11.00 π.μ. οι Ροταριανοί Όμιλοι Λεμεσού με την ευκαιρία της ετήσιας επίσκεψης του Ροταριανού Κυβερνήτη της Περιφέρειας 2452 θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στα Ροτριανά έργα που έγιναν στο Δήμο Λεμεσού (όργανα εκγύμνανσης στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο)  

11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΛ, ενώ στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου

7.30 μ.μ. τελούνται τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης «Αφιέρωμα στον Βασίλη Μιχαηλίδη» που έγινε με την ευγενή χορηγία του Δρος Ανδρέα Πίττα και η παρουσίαση της έκδοσης του Δήμου «Μες στους ανέμους τους κρυφούς – Βασίλης Μιχαηλίδης – Εικαστικές και ποιητικές προεκτάσεις» (σε επιμέλεια Νάτιας Αναξαγόρου – Λευτέρη Παπαλεοντίου) στη Δημοτική Πινακοθήκη.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

12.00 μ. θα επισκεφθούν το Δήμαρχο κ. Ν. Νικολαϊδη, εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

10.00 π.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί στην τελετή έναρξης της έκθεσης καριέρας – Ναυτιλία «Ένας ωκεανός επαγγελματικών επιλογών» που διοργανώνει το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο στο Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου

11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στο Health and Beauty Forum που διοργανώνεται  από τον Όμιλο Vestnik Kipra στη νέα αίθουσα επιβατών του λιμανιού.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου

9.30 π.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί στο συνέδριο Russia – Cyprus Investment and Business Forum που διοργανώνεται από το ΚΕΒΕ στον Χαρουπόμυλο Λανίτη. 

12.00 μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής του Δημοτικού Κέντρου Εικαστικών Τεχνών «Αποθήκες Παπαδάκη».

7.00 μμ. θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης του Γιώργου Σταθόπουλου στην γκαλερί Golden Gallery by Kapatays, στο Olympic Residence, στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Στις 8.00 μμ. θα απευθύνει χαιρετισμό στο 7ο συμπόσιο λαογραφίας που διοργανώνει ο Λαογραφικός Όμιλος και η Βιβλιοθήκη του ΤΕΠΑΚ, στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου

9.30 π.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής. 

10.30 π.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου

12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ

1.15 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής του Δήμου. 

5.00 μ.μ. πραγματοποιείται παγκοινοτική συγκέντρωση για τις συνοικίες Αγίας Ζώνης, Αγίας Νάπας, Αγίας Τριάδας, Αγίου Νεκταρίου και Καθολικής, στην αίθουσα του Παττιχείου Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων (στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού).

Τρίτη 13 Νοεμβρίου

9.30 π.μ.  ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην τριημερίδα για τη Διαπολιτισμική Αστυνόμευση στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο και Κέντρο Μελετών.  Η τριημερίδα διοργανώνεται από τις 13  μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου με πρωτοβουλία του Δήμου Λεμεσού και του Διαπολιτισμικού Συμβουλίου, σε συνεργασία με την Αστυνομία και χορηγία του Συμβουλίου της Ευρώπης, καθώς και τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου

Ημέρα της γιορτής του Αγίου Ιωάννη Ελεήμονος (πολιούχου Αγίου της πόλης) ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαϊδης θα παραστεί στη θεία λειτουργία στον ομώνυμο ναό. 

7.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Σταύρου Χριστοδούλου «Τη μέρα που πάγωσε ο ποταμός» στο Βιβλιοκαφέ, στην οδό Ειρήνης αρ. 80.

Στις 8.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στο ΣΤ Ευρωπαϊκό χορωδιακό φεστιβάλ που διοργανώνει η χορωδία ΑΡΗΣ στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Ο κ. Δήμαρχος θα λάβει μέρος στην πορεία «Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω» που διοργανώνεται από το Φιλανθρωπικό ‘Ιδρυμα Δρ. Γιώτα Δημητρίου».  Η πορεία θα ξεκινήσει από την αρχαία Αμαθούντα στις 8.30 π.μ. και θα καταλήξει στο τέρμα του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Από τις 11.00 π.μ. μέχρι τις 9.00 μ.μ. η Πρεσβεία της Ινδίας διοργανώνει εκδηλώσεις στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.  Η τελετή έναρξης στις 5.00 μ.μ. όπου ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου

8.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα χαιρετίσει την εκδήλωση «Worldwide Aquatic» του Ομίλου Χειμερινών Κολυμβητών και Φίλων Λεμεσού που θα πραγματοποιηθεί στην Ακτή Ολυμπίων, έναντι του Φυτίδειου Αθλητικού Κέντρου – ΓΣΟ.

7.00 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών καλλιτεχνών της Λατινικής Καθολικής Κοινότητας, στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.  Η έκθεση θα είναι ανοικτή και την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 από τις 3.00 μμ. μέχρι τις 6.00 μ.μ.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου

10.30 π.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Ύπατος Αρμοστής της Αυστραλίας. 

6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου

8.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.  

10.30 π.μ. θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία από τη Γερμανική πόλη Bergisch Gladbach, με την οποία παλαιότερα ο Δήμος είχε υπογράψει σύμφωνο φιλίας.

11.30 π.μ. πραγματοποιείται δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού από το Διοικητικό Συμβούλιο ΟΕΔΑ με θέμα «Έναρξη λειτουργίας των πράσινων σημείων επαρχίας Λεμεσού»  

Από τις 5.00 μ.μ. μέχρι τις 8.00 μμ. η Εταιρεία Λογοτεχνών «Βασίλης Μιχαηλίδης» πραγματοποιεί ημερίδα για το έργο της Πίτσας Γαλάζη, στο Δημοτικό Μέγαρο. 

7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην παρουσίαση του λευκώματος «60 χρόνια Κυπριακή τηλεόραση» εκδήλωση που συνδιοργανώνει το ΡΙΚ με το ΤΕΠΑΚ στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου

9.30 π.μ. θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα την προτεινόμενη διαμόρφωσης της συμβολής της οδού Αγίας Φυλάξεως με τη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ’ και την οδό Θεσσαλονίκης. 

12.00 μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο Best Legal που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο St Raphael από τον Όμιλο Vestnik Kipra. 

8.30 μ.μ. θα παραστεί στην υποδοχή της ιεράς εικόνας του Αγίου Ιωάννη Ελεήμονος, στον ομώνυμο ναό.

Από τις 6 μέχρι τις 9 Νοεμβρίου ο ΣΣΥΑΚ (Σύνδεσμος Συμβουλίων Ύδρευσης Αποχέτευσης Κύπρου), του οποίου προεδρεύει ο Δήμαρχος, διοργανώνει το ευρωπαϊκό  συνέδριο EurEau στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

9.00 π.μ.  ο Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Πολεοδομικού Συμβουλίου στη Λευκωσία

12.00 μ. στη συνεδρία Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ Λεμεσού

4.00 μ.μ. συνεδρία ΣΥΛ.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

9.00 π.μ. στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ θα διεξαχθεί ο αγώνας τριάθλου στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης αρίστων αθλητών και σωματείων στο Δημοτικό πολιτιστικό κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης». 

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Δήμος θα βραβεύσει αθλητές και αθλήτριες που αρίστευσαν και διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, καθώς και όσους αποτέλεσαν πρότυπα για τη μεγάλη τους προσφορά στον αθλητισμό. 

Στο χώρο θα φιλοξενείται έκθεση αθλητικής φωτογραφίας.

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

7.30 μ.μ. υπό την αιγίδα του Δημάρχου η παράσταση του Πνευματικού Ομίλου «Ιχνηλατώντας πόλεις ελληνικές» στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου

7.30 μ.μ. ο Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του συνεδρίου Rotaract Meeting (REM) Cyprus 2018, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 

6.00 μ.μ.  ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου

12.00 μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν.Νικολαΐδης, ως Πρόεδρος του ΣΑΛΑ θα υπογράψει το συμβόλαιο E14 με την Κοινοπραξία Εταιρειών υπό την Cybarco, για την αναβάθμιση του κύριου αγωγού κατά μήκος της τουριστικής περιοχής.

6.45 μ.μ. θα παραστεί στη γενική συνέλευση του ΕΒΕΛ.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη δοξολογία για την επέτειο της εθνικής γιορτής, ενώ στις 11.45 π.μ. θα παρακολουθήσει την παρέλαση επί της λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου Γ’.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί την τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου της νέας πτέρυγας αποκατάστασης στο Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ στην Παλώδια. 

Στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ, το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου διοργανώνει την εκδήλωση Fitness for all, από τις 6.00 μ.μ. μέχρι τις 8.00 μμ. στην κυκλική αποβάθρα του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου

11.00 π.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Κυβερνήτης της Φρεγάτας «Λήμνος», του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού. 

7.00 μ.μ. τελούνται τα εγκαίνια της Δημοτικής Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση σπάνιων εκδόσεων και κληροδοτημάτων από τη συλλογή του Δήμου Λεμεσού.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου

11.30 π.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Πρέσβης της Ουκρανίας.

5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει της Διαχειριστικής Επιτροπής του Δήμου

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου

12.00 μ. συνάντηση με τη Διευθύντρια Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως, για συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. 

5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ. 

7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μέγαρο παρουσίαση του έργου του λογοτέχνη Ευάγγελου Καραφωτιά.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου

7.00 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν.Νικολαΐδης, θα παραστεί στη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας

Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητρόπολης

Κυριακή 21 Οκτωβρίου

9.00 π.μ. ο Δήμος, στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ 2018 διοργανώνει τον 21ο αγώνα δρόμο «Μάριος Αγαθαγγέλου» με εκκίνηση από το Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο – ΓΣΟ. 

Την Κυριακή και τη Δευτέρα, 21 και 22 Οκτωβρίου 2018, στις 3.00 μ.μ. στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ διοργανώνονται σε συνεργασία με το Σωματείο Βετεράνων Κολυμβητών, Διεθνείς Κολυμβητικοί αγώνες βετεράνων, στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου

7.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του παραμυθιού «Το βιολί της αγάπης» της Νικολίνας Δράκου, στο Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού που διοργανώνει  ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising στις αποθήκες Τρακασόλ.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

9.00 π.μ. θα παραστεί στο Limassol Economic Forum που διοργανώνεται από την Εταιρεία IMH και το ΙN Business magazine, στο ξενοδοχείο Four Seasons. 

8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης που διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού και την Εταιρεία BΡRarts Cultural Management, με τίτλο «The Sea Within», στην οποία συμμετέχουν  καλλιτέχνες από τη Μασσαλία και την Κύπρο.  Η έκθεση πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών – Αποθήκες Παπαδάκη.

10.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απονέμει βραβείο κατά την τελετή λήξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους που διοργανώνει το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ.  Η εκδήλωση ξεκινά στις 8.30 μ.μ. με προβολές ταινιών.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

9.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων, για τα έργα της προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020. 

18:00  ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο επαρχιακό συνέδριο της ΣΕΚ, το οποίο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Grand Resort.

1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου τουΠαττιχείου Δημοτικού Θεάτρου.

7.30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το ΑΚΕΛ «Βραβείο προσφοράς Κώστας Παρτασίδης – Βάσος Παπαδόπουλος» στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου

7.00 μ.μ. πραγματοποιείται παγκοινοτική συγκέντρωση στη συνοικία Αποστόλου Ανδρέα, στο 7ο δημοτικό σχολείο Αποστόλου Ανδρέα, στην οδό Αγίας Σοφίας.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου

10.30 π.μ. θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με την επικεφαλής του Γραφείου Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης ΟΗΕ.

7.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση / παρουσίαση του πρόσφατου έργου του πολυβραβευμένου Λεμεσιανού συγγραφέα και ποιητή Γιώργου Μοράρη, στο Δημοτικό Μέγαρο.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα λάβει μέρος στον ποδηλατικό γύρο που διοργανώνεται στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ.  Εκκίνηση και τερματισμός – χώρος στάθμευσης Εναερίου. 

4.00 μ.μ. θα παραστεί στη συνάντηση βετεράνων αθλητών στίβου, που θα πραγματοποιηθεί στο Λανίτειο στάδιο, στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου

8.30 μ.μ.  ο Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, που διοργανώνει το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ, σε συνεργασία με τι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου

8.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα πραγματοποιήσει επιθεώρηση του έργου σύνδεσης της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο. 

5.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Ιστορικού Αρχείου – Κέντρου Μελετών, στο Δημοτικό Μέγαρο.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου

8.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Λεμεσού.  

12.00 μ. το Δήμαρχο θα επισκεφθεί ο Πρέσβης της Ινδίας.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου

6.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τα σημαντικά θέματα του Δήμου, με τους π. Δημάρχους, π. Αντιδημάρχους και π. Δημοτικούς Συμβούλους.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου

4.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

7.00 μ.μ. πραγματοποιείται παγκοινοτική συγκέντρωση για τις συνοικίες Αγίου Νικολάου και Νεάπολης, στο 6ο δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου στην οδό Λορέντζου Μαβίλη.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου

11.00 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στο Πανηγύρι της Χαράς, που διοργανώνεται από το Ίδρυμα ΘΕΟΤΟΚΟΣ στο Δημόσιο Κήπο.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα λάβει μέρος στην πορεία του Σωματείου Lions «Περπατώ και προσφέρω» με εκκίνηση από το St Mary’s School και κατάληξη στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.

12.00 μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος που διοργανώνει η Εταιρεία Green Dot σε συνεργασία με τους Δήμους Μείζονος Λεμεσού, στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου

6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γιώργου Μ. Αλλαγιώτη «Η Κυπερούντα του χθες και του σήμερα» στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

12.00 μ. δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο με θέμα το Φεστιβάλ Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος που διοργανώνει η Εταιρεία Green Dot με τους Δήμους Μείζονος Λεμεσού το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου

9.00 π.μ. ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ , κ. Α. Κυπριανού, με ομάδα συνεργατών του θα επισκεφθεί το Δήμo Λεμεσού και θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Ν. Νικολαϊδη και το Δημοτικό Συμβούλιο. 

11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης, ενώ στη 1.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

7.00 μ.μ. ο Δήμος και το Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων προσκαλούν όλους στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Στέφανου Κωνσταντινίδη «ΝΟΜΑΔΑΣ Β’ Εκβάτανα», στο Δημοτικό Μέγαρο.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου

Στις 7.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση προς τιμή του αθλητή Κώστα Συμεωνίδη, προπονητή κωπηλασίας, ο οποίος κάνοντας όρθια σανιδοκωπηλασία ολοκλήρωσε στις 24 Αυγούστου τη διαδρομή Μύκονος – Λεμεσός 850 χλμ. και συγκέντρωσε ποσό €750.000.- για το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής και το Καραϊσκάκειο ΄Ιδρυμα.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

11.00 π.μ.  υπό την αιγίδα του Δημάρχου η πορεία φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Distinguished gentleman’s ride 2018» με εκκίνηση από την πλατεία του παλιού λιμανιού.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

7.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην τελετή έναρξης του 2ου Κινέζικου Φεστιβάλ Πολιτισμού και θα απευθύνει χαιρετισμό. 

8.30 μ.μ. υπό την αιγίδα του Δημάρχου η συναυλία που διοργανώνει το Κανάλι Έξι στην πλατεία Ηρώων με την ευκαιρία των 27 χρόνων λειτουργίας του.  Συναυλίες θα πραγματοποιηθούν και στις 28 και στις 30 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

12.00 μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει της γενικής συνέλευσης του ΣΣΥΑΚ (Σύνδεσμος Συμβουλίων Ύδρευσης Αποχέτευσης Κύπρου), στα γραφεία του ΣΑΛΑ.

7.00 μ.μ. θα παραστεί σε εκδήλωση στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο με την ευκαιρία παράδοσης της ψαρόβαρκας «΄Ελλη LL6» από την οικογένεια του Ζηνωνή Χαραλάμπους.  Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Όμιλο Χειμερινών Κολυμβητών και Φίλων Λεμεσού «Ακτή Ολυμπίων». 

8.00 μ.μ. υπό την αιγίδα του Δήμου η συναυλία της Γεωργίας Κόμπου και Αντιγόνης Κυριακίδου, στο Θέατρο ΕΝΑ.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Από τις 4.30 μ.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. ο ΚΟΤ με την ευκαιρία εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Τουρισμού, διοργανώνει εκδήλωση στη μεγάλη αποβάθρα του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Στις 7.30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Ηλία Ιωακείμ «΄Αρσος αι γενεαί πάσαι» στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης. 

Στις 8.00 μ.μ ο κ. Δήμαρχος θα είναι ομιλητής στο Καφέ της Μελωδίας του Πνευματικού Ομίλου Λεμεσού με θέμα «Λεμεσός – παρόν και μέλλον. Θέματα που συζητούνται και θα συζητηθούν».

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου

11.30 π.μ. θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα την σύνδεση της λεωφόρου Φρ. Ρούσβελτ με τον παραλιακό δρόμο και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

7.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει δημόσια παρουσίαση – διαβούλευση για τη μελέτη δημιουργίας της 1ης περιβαλλοντικής γειτονιάς στη συνοικία Ζακακίου.  Η διαβούλευση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

7.30 μμ. ο Δήμος προσκαλεί όλους στη μουσική πανσέληνο Σεπτεμβρίου, με το Κουαρτέτο Εγχόρδων του Δήμου, στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου

6.30 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν.Νικολαϊδης,  θα συναντηθεί με περιοίκους των οδών Ευαγόρα Λανίτη, Βέρντι, Γερανίων, Μεθάνης, Λυσικράτους, Λυκαβητού, Χύτρων, Ανθεμίου, Αφεντρικας, Θάνου Κλεοβούλου, Δάλιας, Γαρδένιας, Αζαλέας, Νέου Δελχί, Αξιού, Σπύρου Βασιλείου, Φιλλανδίας, Ινδιών, στα πλαίσια των έργων κοινωνικού μαζικού αθλητισμού που θα γίνουν σε πάρκα / πλατείες της περιοχής.  Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο οίκημα του Πολιτιστικού Ομίλου Αγίας Φυλάξεως.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα δώσει την εκκίνηση του φιλανθρωπικού ράλι παλιού αυτοκινήτου, το οποίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με ειδικές ανάγκες, σε συνεργασία με τη Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου Λεμεσού. 

Εκκίνηση από τον χώρο στάθμευσης της Σχολής ΑΤ Automotive Technology Centre, στην οδό Δήλου 2, στην Α’ βιομηχανική περιοχή. 

Στις 6.00 μ.μ. υπό την αιγίδα του Δημάρχου η πορεία που διοργανώνει ο Σύνδεσμος «Ύστερα ήρθε η άνοιξη» στα πλαίσια του μήνα λευχαιμίας, κατά της λευχαιμίας με το σύνθημα «Κανένας δεν παλεύει μόνος του». 

Εκκίνηση της πορείας από την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου με κατάληξη στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου

10.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα την αξιολόγηση των μέτρων προστασίας και καταστολής της θαλάσσιας ρύπανσης που λήφθηκαν το καλοκαίρι, ενώ στις 11.45 π.μ., μετά το πέρας της σύσκεψης, θα προβεί σε δηλώσεις.

Στις 6.00 μ.μ. θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης «Made in Cyprus» που διοργανώνει η Εταιρεία World Trade Centre στο πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ.  Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου.

Στις 8.30 μ.μ. υπό την αιγίδα του Δημάρχου η φιλανθρωπική χορευτική εκδήλωση «Ο χορός ενώνει» στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου

Στις 5.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου

1.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος για θέματα που αφορούν έργα του ΣΑΛΑ / αντιπλημμυρικά έργα. 

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου

6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συναντηθεί με περιοίκους των συνοικιών Αγίου Σπυρίδωνα και Ομονοίας, στα πλαίσια των έργων κοινωνικού μαζικού αθλητισμού που θα γίνουν σε πάρκα / πλατείες της περιοχής. Η συνάντηση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα.

Στις 4.45 μ.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ΠΟΒΕΚ και την ομάδα πρωτοβουλίας οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου και Γλιντίζ, για συζήτηση των κατασκευαστικών έργων ανάπλασης των οδών.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη διάσκεψη τύπου για την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ με θέμα «Made in Cyprus» από τις 21 μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

6.00 μ.μ. διοργανώνεται υπό την υπό την αιγίδα του Δημάρχου, το τουρνουά ποδοσφαίρου του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λεμεσού, στα γήπεδα Harakis Nova Sports (από τον κυκλικό κόμβο Μ. Γειτονιάς προς Φασούλα)

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

11.30 π.μ. πραγματοποιείται στο Δημοτικό Μέγαρο δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη διοργάνωση εκδηλώσεων υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στη Λεμεσό. 

Στις 5.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια του 2ου Limassol Motor Show & Motion, στο παλιό λιμάνι.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου

12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Συνδέσμου Φίλων Αγίας Φύλας.

6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

11.30 π.μ. θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Κατοίκων και Φίλων του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Στις 6.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου

11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεατρικού Μουσείου Κύπρου.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

1.00  μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν.Νικολαϊδης, θα έχει συνάντηση με φορείς και οργανώσεις για θέματα ευημερίας των ζώων και διακίνησης τους σε δημόσιους χώρους. 

Στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Μίμη Σοφοκλέους «Το 106 Γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο διακομιδών (106 ΓΣΝΔ) στη Λεμεσό», στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο – Κέντρο Μελετών.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου

10.00 μ.μ. η τελετή λήξης της Γιορτής του Κρασιού στο Δημόσιο Κήπο.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου

9.30 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Κριτικής Επιτροπής του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανάπλαση της πλατείας Ηρώων.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου

8.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού. 

6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια του ιδιωτικού φροντιστηρίου τεχνών και πολυχώρου Meltemi Creative Areas στη γωνία των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Λεκορπουζιέ 15, ενώ στις 9.00 μ.μ. έθεσε υπό την αιγίδα του τη συναυλία για τα 45 χρόνια καριέρας της συμπατριώτισσας μας Άννας Βίσση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Θεάτρου Κουρίου.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

4.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος, κ. Ν.Νικολαϊδης, θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

7.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην παρουσίαση του παραμυθιού για το κρασί με τίτλο «Το μαγεμένο αμπέλι», του Φίλιππου Στυλιανού.           

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

6.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Ιερός ναός Αγίας Ζώνης – μια ιστορική διαδρομή» στην αίθουσα κατηχητικών του ναού.

Παρασκευή 31 Αυγούστου

8.00 μ.μ. πραγματοποιείται η έναρξη της Γιορτής του Κρασιού, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γ.Λακκοτρύπης. 

Η Γιορτή θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Τετάρτη 29 Αυγούστου

12.30 μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ανοιχτού Σχολείου, ενώ στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Τρίτη 28 Αυγούστου

7.30 μ.μ.θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη για τη Γιορτή του Κρασιού, στο Δημόσιο Κήπο (μπροστά από τον «Βρακά»).

Κυριακή 26 Αυγούστου

8.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει στο θεατράκι της προκυμαίας (ανατολική άκρη παραλιακής επίχωσης) συναυλία υπό το σεληνόφως με το Κουιντέτο Κλαρίνων Clariverse, υπό τη διεύθυνση του Μάριου Μάρκου.

Σάββατο 25 Αυγούστου

9.00 μ.μ. ο Δήμος αποχαιρετά τον Αύγουστο στους μουσικούς ρυθμούς της δεκαετίας του 1980 με τη διοργάνωση καλοκαιρινού χορευτικού πάρτυ στην πλατεία του παλιού λιμανιού.

Παρασκευή 10 Αυγούστου

8.30 μ.μ. πραγματοποιείται η τελετή λήξης του Φεστιβάλ στον περίβολο του ιερού ναού Παναγίας Χρυσαϊφιλιώτισσας στην Αγία Φύλα.

Πέμπτη 9 Αυγούστου

8.30 μ.μ. πραγματοποιείται εκδήλωση στο πάρκο στη συνοικία Αγίου Ιωάννη, απέναντι από την υπεραγορά Σκλαβενίτη.

Τετάρτη 8 Αυγούστου

8.30 μ.μ. στα πλαίσια του πιο πάνω Φεστιβάλ, πραγματοποιείται η εκδήλωση Golden Stars Awards, στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Τρίτη 7 Αυγούστου

8.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην έναρξη του 12ου Ευρωμεσογειακού Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του παλιού λιμανιού.

Δευτέρα 6 Αυγούστου

8.00 μ.μ.  ο κ. Δήμαρχος θα καλωσορίσει τα μέλη των χορευτικών συγκροτημάτων στο Δημοτικό Μέγαρο, τα οποία στη συνέχεια θα κατευθυνθούν παρελαύνοντας προς το Μεσαιωνικό Κάστρο και το παραλιακό μέτωπο όπου και θα παρουσιάσουν σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα εν κινήσει.

Παρασκευή 3 Αυγούστου

8.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια και θα προσφωνήσει το Αγροτικό Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών, στο παλιό λιμάνι και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Από τις 6 μέχρι και τις 10 Αυγούστου ο Δήμος διοργανώνει το Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών.

Τρίτη 31 Ιουλίου

5.00 μμ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Δευτέρα 30 Ιουλίου

5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

Παρασκευή 27 Ιουλίου

8.00 π.μ. θα συναντηθεί με το Συνοικιακό Συμβούλιο Ζακακίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιερού ναού Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι.

8.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει μουσική εκδήλωση υπό το σεληνόφως με το Μουσικό Σύνολο Εστουδιαντινα του Λαϊκού Ωδείου, στο θεατράκι της προκυμαίας

Πέμπτη 26 Ιουλίου

11.30 π.μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα το 12ο Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου.  Σημειώνεται ότι το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα από τις 6 μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2018.

4.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη 25 Ιουλίου

11.30 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα συναντηθεί με τους Συμβούλους Τεχνικών Αναπτυξιακών Έργων Ευπαλινός μελετητική για το έργο των περιβαλλοντικών γειτονιών. 

12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει σύσκεψης για τη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη.

Τρίτη 24 Ιουλίου

11.30 π.μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα την παρουσίαση της νέας Υπηρεσίας  Έκτακτης Ανάγκης του Δήμου, στο Δημοτικό Μέγαρο.

Δευτέρα 23 Ιουλίου

11.30 π.μ. ο Δήμος θα παρουσιάσει τη νέα ράμπα πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με κινητικά προβλήματα. Θα γίνει επίσης επίδειξη των πλωτών μέσων επιτήρησης της θαλάσσιας περιοχής της Λεμεσού, στην Ακτή Ολυμπίων, έναντι του πολυκαταστήματος Debenhams Olympia.

8.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει στα πλαίσια των παραστάσεων  «Θέατρο στη Γειτονιά», παράσταση στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου με το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και την ΕΘΑΛ.

Κυριακή 22 Ιουλίου

9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο μνημόσυνο των πεσόντων κατά την εισβολή, στον ιερό ναό Παναγίας Παντάνασσας Καθολικής.

Σάββατο 21 Ιουλίου

Από τις 10.00 π.μ. μέχρι και τη 1.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει ημερίδα / συζήτηση στρογγύλης τράπεζας με θέμα «Πολεοδομικοί συντελεστές και μεγάλες αναπτύξεις» στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης. 

Το Σάββατο και την Κυριακή, 21 και 22 Ιουλίου ο Δήμος διοργανώνει το φεστιβάλ «Τα Μεγάλα Μπαλέτα 2018» στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο με το έργο «Ανήκω – Belong».  Ώρα έναρξης των παραστάσεων στις 8.30 μ.μ.

Πέμπτη 19 Ιουλίου

11.30 π.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Πρέσβης της Ιαπωνίας.

1.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου.

8.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει και φέτος τις εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Θέατρο στη Γειτονιά», στο πάρκο έναντι του ΣΙΝΕ ΒΟΛΟΣ, με το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και την ΕΘΑΛ.

Τετάρτη 18 Ιουλίου

11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη του 1ου Φεστιβάλ Μπύρας Medfest Limassol Beer Festival, η οποία θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Καπετάνιος Οδύσσεια.  Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τις 23 μέχρι και τις 27 Ιουλίου 2018 στο χώρο στάθμευσης Εναερίου, υπό την αιγίδα του Δήμου.

6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του ΣΑΛΑ.

Τρίτη 17 Ιουλίου

11.00 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών για συζήτηση θεμάτων που αφορούν το Δήμο Λεμεσού και το ΣΑΛΑ.

8.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει και φέτος τις εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Θέατρο στη Γειτονιά», στο πάρκο δίπλα από το ΙΘ Δημοτικό Αγίας Φύλας, με το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και την ΕΘΑΛ.

8.30 μ.μ. επίσης στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Βραδιές Κλασικής Μουσικής», εκδήλωση στο Δημοτικό Μέγαρο.

Δευτέρα 16 Ιουλίου

6.00 μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα παραστεί στην εκδήλωση τιμής για τους Χριστάκη Κόμπο, Χαράλαμπο και Αναστάση Χριστοφή και Παντελάκη Χαραλάμπους, στο

πάρκο Χριστάκη Κόμπου, στη γωνία των οδών Γαλιλαίου και Κωνσταντινουπόλεως.

7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης από τον Όμιλο Inner Wheel Club of Famagusta προς το Δήμο Λεμεσού, παιδικού πολυπαιχνιδιού, στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο, δίπλα από το Red Café.

Κυριακή 15 Ιουλίου

9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο μνημόσυνο των πεσόντων κατά το πραξικόπημα, στον ιερό ναό Παναγίας Παντάνασσας Καθολικής.

Σάββατο 14 Ιουλίου

8.30 μ.μ. πραγματοποιούνται για πρώτη φορά οι εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Βραδιές Κλασικής Μουσικής».  Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα επιβατών του νέου λιμανιού.

Παρασκευή 13 Ιουλίου

4.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει κοινής συνεδρίας των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Θεμάτων – Υγείας και Περιβάλλοντος, ενώ στις 6.30 μ.μ. συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Ιστορικού Αρχείου.

Πέμπτη 12 Ιουλίου

11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος, θα παραστεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το έργο της Α’ Δημοτικής Αγοράς,  η οποία διοργανώνεται από το Prosperity Group (επιτυχών προσφοροδότης) σε συνεργασία με το Δήμο στον χώρο της Α’ Αγοράς (ανατολική είσοδος).

5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

7.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί  στην εκδήλωση ονομασίας πάρκου προς τιμή των ηρώων ΄Αντρου Ιορδάνους και Αντρέα Ν. Ιωάννου (πάρκο οδών Μεταμορφώσεως, Μελπωμένης και Μαγγελάνου, περιοχή Χρυσοβαλάντου) την οποία διοργανώνει το Σωματείο ΑΜΕΚ Καψάλου, με άλλες οργανώσεις και τους συγγενείς των ηρώων.

8.30 μμ. ο Δήμος διοργανώνει και φέτος τις εκδηλώσεις υπό τον τίτλο «Θέατρο στη Γειτονιά», στο πάρκο της οδού Λ. ΄Αρνολντ, στην συνοικία Καψάλου, με το έργο / κωμωδία «Ο Θεός της σφαγής» και την Θεατρική Πορεία.

Τετάρτη 11 Ιουλίου

8.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Δευτέρα 9 Ιουλίου

11.30 π.μ. θα προεδρεύσει σύσκεψης για το Δημοτικό Κέντρο Εικαστικών Τεχνών – Αποθήκες Παπαδάκη

8.30 μ.μ. θα παραστεί στην παράσταση της σχολής χορού Γιόλας Ηροδότου, υπό την αιγίδα του Δημάρχου, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Μάριος Τόκας.

Κυριακή 8 Ιουλίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα που διοργανώνει η ΕΘΑΛ αφιερωμένη στον Μποστ.  Η ημερίδα πραγματοποιείται στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ.

Πέμπτη 5 Ιουλίου

5.00 μ.μ. θα παραστεί σε ανοικτή διαβούλευση που οργανώνει το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για τις βιώσιμες δημόσιες μεταφορές. Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία  του ΕΒΕΛ.

Τετάρτη 4 Ιουλίου

12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Προσφοράς, 1.30 μ.μ. της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας , 5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της ολομέλειας του ΣΑΛΑ.

Τρίτη 3 Ιουλίου

7.00 μ.μ. θα παραστεί στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Κατοίκων Ιστορικού Κέντρου πόλης, η οποία θα λάβει χώρα στο καφενείο «Διέξοδος» στην οδό Κ. Χαράκη.

Δευτέρα 2 Ιουλίου

4.00 μ.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του ΣΥΛ και στις 6.30 μ.μ. στη συνεδρία του Δ.Σ. του ΕΒΕΛ.

Κυριακή 1η Ιουλίου

10.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στα εγκαίνια του Κέντρου Τεχνών Art Nest Philippos Yiapanis, στη Φασούλα.

Σάββατο 30 Ιουνίου

10.00 π.μ. θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει το Γραφείο Περιβάλλοντος ΑΚΕΛ με θέμα τη ρύπανση της θάλασσας, στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού.

Παρασκευή 29 Ιουνίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα τη δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, 7.30 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή αποφοίτησης της σχολής ΠΑΣΚΑΛ, στον χαρουπόμυλο Λανίτη, 8.00 μ.μ. στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Ομίλου ΑΗΚ στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου.

Πέμπτη 28 Ιουνίου

12.00 μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή ΑΗΚ για συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος ενώ στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί στη συνάντηση Φιλαρμονικών Λεμεσού, στο θεατράκι του παραθαλάσσιου πολυλειτουργικού πάρκου, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Συναυλίες υπό το σεληνόφως».

Τετάρτη 27 Ιουνίου

9.00 π.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΕΔΑ Λεμεσού, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

Τρίτη 26 Ιουνίου

Από τις 9.00 π.μ. μέχρι και τις 2.30 μ.μ. θα λάβει χώρα η 3η συνεδρία της Επιτροπής Εμπλεκομένων Φορέων για το ΣΒΑΚ Λεμεσού, στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο, ενώ στις 8.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην τελετή αποφοίτησης του Cyprus College, στο Δημοτικό Κηποθέατρο "Μάριος Τόκας».

Δευτέρα 25 Ιουνίου

10:00 π.μ. ο Δήμαρχος,  κ. Ν.Νικολαϊδης θα προεδρεύσει σύσκεψης με την Αστυνομία για συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Παρασκευή 22 Ιουνίου

8.00 π.μ. ο Δήμαρχος μαζί με υπηρεσιακούς θα επισκεφθεί τη συνοικία Αρναούτ.

7.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας της Μαριάννας Θανάση Κωνσταντά με θέμα «Νεπάλ» στο Παλιό Ξυδάδικο.

8.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί στην τελετή αποφοίτησης του St Mary’s Scholl.

Πέμπτη 21 Ιουνίου

1.00 μ.μ Ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ στις 5.00 μ.μ. κοινής συνεδρίας των Επιτροπών Προσωπικού και Υγείας και Περιβάλλοντος, ενώ στις 7.30 μ.μ. θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή αποφοίτησης του ΤΕΠΑΚ στο Δημοτικό Κηποθέατρο (Σχολών Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης, Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών και Επιστημών Υγείας)

Τετάρτη 20 Ιουνίου

12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων, ενώ στις 7.30 μ.μ. ο Δήμαρχος θα χαιρετίσει την εκδήλωση για την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της κας Χρυσούλας Αλεξάνδρου με τίτλο «Υποκλίνομαι» στο Δημοτικό Μέγαρο.

Τρίτη 19 Ιουνίου

11.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση της έρευνας με θέμα «Κοινωνικές παρεμβάσεις στα σχολεία και ο ρόλος του σχολικού κοινωνικού λειτουργού».  Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο.

Δευτέρα 18 Ιουνίου

12.00 μ.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Πρέσβης της Γεωργίας.

Κυριακή 17 Ιουνίου

Από 6.00 μ.μ. μέχρι 10.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει στην πλατεία Ηρώων εκδήλωση με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Προσφύγων.

Από 10.00 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ. ο Ζωολογικός Κήπος γιορτάζει τα 6α γενέθλια του.  Η επίσημη τελετή κατά την οποία θα τιμηθεί ο π. Διευθυντής του Ζωολογικού Κήπου Δρ. Λ. Λάμπρου θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ.

5.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα παραστεί στον φιλανθρωπικό Αγώνα μπάσκετ Opap Limassol 3on3 «Γκολ στη ζωή, ενώ στις 6.00 μμ. θα γίνουν οι απονομές στους νικητές.

Σάββατο 16 Ιουνίου

4.30 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση του Ορειβατικού Φυσιολατρικού Ομίλου με θέμα «Περί ανακύκλωσης», στο ξενοδοχείο Κούριο.

Παρασκευή 15 Ιουνίου

11.00 π.μ. ο Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο γραφείο της στη Λευκωσία για θέματα που αφορούν τα κοινωνικά προγράμματα του Δήμου.

8.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει μουσική εκδήλωση μνήμης και τιμής υπέρ των 13 θυσιασθέντων ηρώων του Μαρί, στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Πέμπτη 14 Ιουνίου

12.00 μ.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο νέος Διοικητής των Βάσεων Ακρωτηρίου κ. Mike Smith.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου

12:30 μ.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

8.00 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην παράσταση του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με ειδικές ανάγκες με τίτλο «Οδός Ονείρων»  η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

9.30 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα έχει συνάντηση στο γραφείο του με τον Διευθυντή Τμήματος Περιβάλλοντος για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

12.30 μ.μ. ο Δήμος ως τελικός δικαιούχος και οι Εταίροι του, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, θα δώσουν δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση των δράσεων του έργου «Λεμεσός, μια πόλη ο κόσμος όλος», στο Δημοτικό Μέγαρο.

8.30 μ.μ. ο Δήμαρχος θα χαιρετήσει στη συναυλία αφιέρωμα στον α. Μάριο Τόκα, στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Κυριακή, 10 Ιουνίου

4.00 μ.μ. – 6.00 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ – φεστιβάλ τεχνών που διοργανώνεται από το Round Table 6 στο παλιό λιμάνι.

8.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του 21ου Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου που διοργανώνει το Θέατρο Ριάλτο.                                                                                  

Σάββατο, 9 Ιουνίου

10.00 π.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί στην Εκστρατεία καθαριότητας του Σώματος Προσκόπων στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο.

4.00 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί στα εγκαίνια των εκδηλώσεων «Global Wellness Day» (Παγκόσμια Μέρα Ευεξίας) που πραγματοποιούνται στο παλιό λιμάνι από τον Σύνδεσμο Cyprus Spa Association.

Παρασκευή, 8 Ιουνίου

8.30 π.μ. Ο Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο Compliance: concerns, issues and future directions, που διοργανώνει το ΤΕΠΑΚ στην αίθουσα Τ. Παπαδόπουλος.

9.30 π.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί στην τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου του Casino Resort.

Πέμπτη, 7 Ιουνίου

9.30 π.μ. Ο Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στη συνάντηση των εταίρων του ευρωπαϊκού προγράμματος BAS στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Kapetanios Odyssia.

6.00 μ.μ. ο Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη, 6 Ιουνίου

11.00 π.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί σε σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων για θέματα που αφορούν το Δήμο Λεμεσού.

6.00 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης μαθητών του IMS Private School, στο χώρο στου σχολείου.

7.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση για να τιμήσει την προσφορά Αμμοχωστιανών ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιρικών παραγόντων που δραστηριοποιήθηκαν στην Αμμόχωστο και συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στην πόλη μας μετά την εισβολή.  Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Τρίτη, 5 Ιουνίου

11.30 π.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το 4ο OPAP Limassol 3on3 basketball tournament και του
1ου OPAP Limassol 3X3 Challenge 2018, εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο μεταξύ
8 –17 Ιουνίου.  Η διάσκεψη τύπου θα λάβει χώρα στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος, ΤΕΠΑΚ.

7.30 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει τιμητική εκδήλωση για τον κ. Δώρο Ιερόπουλο, στο Δημοτικό Μέγαρο.

Δευτέρα, 4 Ιουνίου

8.30 π.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαϊδης, θα συναντηθεί με τον Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ

11.00 π.μ. Συνάντηση με το Διευθυντή της Υπηρεσίας Τ/Κ Περιουσιών,  για συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

12.00 μ.μ Συνέντευξη τύπου για την επίσημη εξαγγελία των παραστάσεων της κορυφαίας πολιτιστικής διοργάνωσης του Δήμου τα «Μεγάλα Μπαλέτα», στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

4.00 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα παραστεί σε συνεδρία του ΣΥΛ.

7.30 μ.μ. Ο Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια έκθεσης μακράς διαρκείας και της Βιβλιοθήκης της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.


Σάββατο, 2 Ιουνίου

12.00 μ. θα παραστεί στους τελικούς αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος αντισφαίρισης κάτω των 18 ετών, που διοργανώνει το Sporting Club στα γήπεδα του

7.00 μ.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια του Κυπρο-Ρωσικού Φεστιβάλ στο Δημόσιο Κήπο.


Παρασκευή, 1η Ιουνίου

10.00 π.μ. Ο Δήμαρχος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Αρχής Λιμένων, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

6.15 μ.μ. ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο θα έχουν συνάντηση με την ηγεσία και το Συμβούλιο του ΤΕΠΑΚ με θέμα «Παρουσίαση των στρατηγικών στόχων του ΤΕΠΑΠ και του στεγαστικού προγραμματισμού». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Πρυτανείας.

Τετάρτη, 30 Μαίου

12.30 μ.μ. ο Δήμαρχος, κ. Ν. Νικολαϊδης, θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

6.00 μ.μ. θα παραστεί στην τελική γιορτή του Ανοιχτού Σχολείου του Δήμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

7.30 μ.μ. στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη με τίτλο «Πονεμένη Ρωμιοσύνη».


Πέμπτη, 31 Μαίου

12.00 μ. θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, το οποίο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Four Seasons.


Το τριήμερο του Κατακλυσμού, 26 – 28 Μαίου

O Δήμος διοργανώνει τον Κατακλυσμό Λεμεσού στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Παρασκευή, 25 Μαίου

8.00 π.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού

11.30 μ.μ. συνεδρίας του ΣΣΥΑΚ (Σύνδεσμος Συμβουλίων ΄Υδρευσης Αποχέτευσης Κύπρου), στα γραφεία του ΣΑΛΑ.

7.00 μ.μ. θα παραστεί στην τελική γιορτή του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου.


Πέμπτη, 24 Μαϊου

9.00 π.μ. η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα Νατάσα Πηλείδου θα επισκεφθεί το Δήμο μας και θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο και εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου.

11.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα έχει συνάντηση με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τ/Κ Περιουσιών

1.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας της Ειδικής Επιτροπής για θέματα που απασχολούν τα άτομα με κινητικά προβλήματα.


Τετάρτη, 23 Μαίου

10.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συναντηθεί με στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όπου και θα γίνει παρουσίαση των συγχρηματοδοτούμενων έργων της προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.

12.00 μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Επαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων.

6.30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η Εστία Ενηλίκων με την ευκαιρία των 20 χρόνων λειτουργίας της, στην αίθουσα ιερού ναού Παναγίας Χρυσαιφιλιώτισσας

8.00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση για τα 50χρονα της ΄Ενωσης Θεατρικών Συγγραφέων.


Τρίτη, 22 Μαίου

10.00 π.μ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει συνάντηση με φορείς της επαρχίας Λεμεσού, στο Δημοτικό Μέγαρο, για ανασκόπηση της πορείας υλοποίησης των διαφόρων έργων.


Δευτέρα, 21 Μαίου

10.00 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης με θέμα το σχέδιο επιτήρησης και καταστολής της θαλάσσιας ρύπανσης.

11.00 π.μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη για το ίδιο πιο πάνω θέμα της επιτήρησης και καταστολής της θαλάσσιας ρύπανσης και ειδικότερα για το συμβόλαιο με εξειδικευμένη για τέτοια θέματα εταιρεία.

4.00 μ.μ. θα συναντηθεί με τους ενοίκους / ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας Abbey

5.30 μ.μ. με τους ενοίκους / ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας Diamond Court.


Δευτέρα, 14 Μαίου 

11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Υγειονομικής Υπηρεσίας στο Ζακάκι (οδός Σερίφου παρά το νέο λιμάνι) η τελετή παράδοσης των μαγνητικών παγίδων για τα κουνούπια, τα οποία θα εγκατασταθούν σε διάφορα σημεία του ευκαλιπτόδασους της δυτικής Λεμεσού παρά την Αλυκή Ακρωτηρίου.

4.00 μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα παραστεί στη συνεδρία του ΣΥΛ.

7.30 μμ. ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση προς τιμή του κ. Παύλου Πίπη, εκπαιδευτικού – μουσικού, στο Δημοτικό Μέγαρο.

Κυριακή, 13 Μαίου 

5.30 μ.μ. μέχρι και τις 9.00 μ.μ. ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο για τον εορτασμό της Μέρας Ευρώπης.

6.00 μ.μ ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην εναρκτήρια τελετή του European Tennis Championship, στο Aphrodite Hills Resort.

Σάββατο, 12 Μαίου 

9.00 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στο φιλανθρωπικό τουρνουά mini-football που διοργανώνει ο Δήμος στα πλαίσια των ΛΕΜΕΣΙΩΝ, στο γήπεδο Football park (πάροδος οδού Ν. Παττίχη).

7.00 μ.μ. θα παραστεί στην τελική εκδήλωση των Επιμορφωτικών Κέντρων Λεμεσού, στην πλατεία του παλιού λιμανιού.

Παρασκευή, 11 Μαίου 

7.00 μ.μ. θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου για τα έξη (6) χρόνια λειτουργίας του, στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.

Τετάρτη, 9 Μαίου 

9.00 π.μ. θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.

11.00 π.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το LITC Russian – English Private School για τον εορτασμό της Ημέρας Νίκης, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.

12.30 μ.μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα «Απολογισμός του έργου της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Θεμάτων με την ευκαιρία της Μέρας της Ευρώπης», στο Δημοτικό Μέγαρο.

1.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ.

4.30 μμ. θα προεδρεύσει κοινής συνεδρίας των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Θεμάτων και Υγείας και Περιβάλλοντος.

7.30 μ.μ. θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει η Πρεσβεία της Ρωσίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Μέρας Νίκης στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο

Τρίτη, 8 Μαίου 

9.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το ΤΕΠΑΚ για την επιλογή του εργαστηρίου ψηφιακής πολιτιστική κληρονομιάς – Unesco Chair.


Δευτέρα, 7 Μαίου  

11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Υγειονομικής Υπηρεσίας στο Ζακάκι (οδός Σερίφου παρά το νέο λιμάνι) η τελετή παράδοσης των μαγνητικών παγίδων για τα κουνούπια, τα οποία θα εγκατασταθούν σε διάφορα σημεία του ευκαλιπτόδασους της δυτικής Λεμεσού παρά την Αλυκή Ακρωτηρίου.

4.00 μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα παραστεί στη συνεδρία του ΣΥΛ.
7.30 μμ. ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση προς τιμή του κ. Παύλου Πίπη, εκπαιδευτικού – μουσικού, στο Δημοτικό Μέγαρο.

Δευτέρα, 23 Απριλίου 

10.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης για το Δημοτικό Κέντρο Εικαστικών Τεχνών – Αποθήκες Παπαδάκη.

7.30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου για να τιμήσει τον Νίκο Φλουρέντζου, πολιτικό και αθλητικό παράγοντα, στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού.

Κυριακή, 22 Απριλίου 

10.00 π.μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ διεξάγονται στο παραθαλάσσιο πολυλειτουργικό πάρκο πυροσβεστικοί αγώνες.


Σάββατο, 21 Απριλίου 

8.30 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στον Pantheo Annual Congress 2018 το οποίο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Amathus.

11.00 π.μ. θα παραστεί και θα κηρύξει την έναρξη της εκδήλωσης «Περπατώ – Διεκδικών με τους τυφλούς» που διοργανώνει η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών. Σημείο εκκίνησης η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και σημείο τερματισμού ο Δημόσιος Κήπος.

12.30 ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στο Health and beauty forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Resort από το Vestnik Kipra Group.

5.00 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή βράβευσης των αρίστων αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, ενώ στις 6.00 μ.μ. στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνει το Τμήμα Αρχαιοτήτων στην αυλή του Μεσαιωνικού Κάστρου με τίτλο «Meditation».


Παρασκευή, 20 Απριλίου 

10.00 π.μ. ο Δήμος διοργανώνει αιμοδοσία για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

7.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση απονομής βραβείων του Β’ πανελλήνιου λογοτεχνικού διαγωνισμού του Ομίλου «Πνευματικοί Ορίζοντες» που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.


Πέμπτη, 19 Απριλίου 

12.30 μ.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Πρέσβης της Ιταλίας.

8.00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών «Κινηματογραφικές Μέρες» στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το θέατρο ΡΙΑΛΤΟ.


Τετάρτη, 18 Απριλίου 

12.30 μ.μ. θα επισκεφθεί το Δήμαρχο ο Βρετανός ΄Υπατος Αρμοστής.

6.00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση προς τιμή των δωρητών του Μουσείου Αυτοκινήτου.


Δευτέρα, 16 Απριλίου 

1.00 π.μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο με θέμα τον 11ο Κυπριακό Διαγωνισμό Οίνου, ο οποίος διοργανώνεται από το Τμήμα Γεωργίας.

12.00 μ.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος, θα συναντηθεί με μαθητές και καθηγητές στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus.

6.30 μ.μ. θα παραστεί στην ημερίδα που διοργανώνει το Τμήμα Γεωργίας στο Columbia Venue, στα πλαίσια του 11ου Διαγωνισμού Οίνου.


Μ. Τετάρτη, 4 Απριλίου  

10.30 π.μ. θα επισκεφθεί τη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη

12.00 μ. θα έχει συνάντηση με τον Πρέσβη της Ρωσίας.

Μ. Τρίτη, 3 Απριλίου  

10.30 π.μ. θα επισκεφθεί τη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη

12.00 μ. θα προεδρεύσει σύσκεψης για το 12ο Ευρωμεσογειακό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι και τις 10 Αυγούστου.

Μ. Δευτέρα, 2 Απριλίου 

4.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί στη συνεδρία του ΣΥΛ.

7.00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση Light it up blue, ημέρα ενημέρωσης για τον αυτισμό, κατά την οποία θα φωταγωγηθεί το Δημοτικό Μέγαρο.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου

10.30 π.μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο  Ίδρυμα Άγιος Παντελεήμων.

4.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Παττιχείου Μουσείου – Ιστορικού Αρχείου – Κέντρου Μελετών Λεμεσού.

6.00 μ.μ. πραγματοποιείται παγκοινοτική συγκέντρωση στην Αγία Φύλα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ναού Παναγίας Χρυσαϊφιλιώτισσας.


Πέμπτη, 29 Μαρτίου

12.00 μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί σε σύσκεψη στο Τμήμα Δασών αναφορικά με τις προοπτικές ανάπτυξης του Εθνικού Δασικού Πάρκου Πολεμιδιών.

6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.


Τετάρτη, 28 Μαρτίου

12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Προσφοράς

5.00 μ.μ. της Επιτροπής Παρακολούθησης ΣΑΛΑ

6.00 μ.μ. του ΣΑΛΑ.

7.30 μ.μ θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης και πώλησης πινάκων ζωγραφικής, αγιογραφίας, βιβλίων, γλυπτών και κεραμικών, την οποία οργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καταπολέμησης Μάστιγας της πείνας, στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης.


Τρίτη, 27 Μαρτίου 

9.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα τις πρόσφατες πλημμύρες στη Λεμεσό.

8.30 μ.μ. θα παραστεί στην παράσταση για τα 25χρονα της χορωδίας Ομάδα Κανταδόροι Λεμεσού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο.


Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

9.30 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαΐδης, Δήμαρχος, θα προεδρεύσει σύσκεψης με θέμα την προώθηση του τουρισμού κρουαζιέρας.

12.45 μ.μ. θα παραστεί στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών με θέμα την πρόσφατη θεομηνία στη Λεμεσό.

7.30 μ.μ. ο Δήμος και η Εταιρεία Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης» διοργανώνουν φιλολογικό μνημόσυνο για τον ποιητή και συγγραφέα Ανδρέα Παστελλά, στο Δημοτικό Μέγαρο.