ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Μετάβαση Αθλητών στον 23ον Αλεξάνδρειο Δρόμο Θεσσαλονίκης 10 Οκτωβρίου 2010

Αθλητές του ΓΣΟ και δρομείς του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου» μετέβησαν στην Θεσσαλονίκη και έλαβαν μέρος στον 23ον Αλεξάνδρειο Δρόμο στις 10 Οκτωβρίου 2010.

Η πρόσκληση διαβιβάστηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης προς τον Δήμο Λεμεσού.  Οι δύο δήμοι είναι εδώ και πολλά χρόνια αδελφοποιημένοι και τα τελευταία χρόνια γίνεται ανταλλαγή αντιπροσωπειών με δρομείς από Κύπρο στον Αλεξάνδρειο Δρόμο και από Θεσσαλονίκη στα ΛΕΜΕΣΙΑ.

Οι δρομείς συνοδεύτηκαν από την Πρόεδρο της Επιτροπής Νεολαίας & Αθλητισμού του Δήμου Λεμεσού κα Πέρσα Παπαϊωάννου και από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λόλλο Γιωργαλλέτο, Πρόεδρο Πολιτιστικής Επιτροπής.

Οι αθλητές μας έτρεξαν στο Δρόμο 20 χλμ. και άφησαν άριστες εντυπώσεις αφού τερμάτισαν όλοι μέσα σε πολύ καλό αθλητικό χρόνο. 

Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Βασίλη Γάκη και την Διευθύντρια του Γραφείου της Αντιδημαρχίας Νεολαίας & Πολιτισμού κα Δόμνα Παπαδοπούλου.  Στη συνάντηση έγινε συζήτηση γύρω από θέματα που ενδιαφέρουν αλλά και απασχολούν τους δύο Δήμους και αποφασίστηκε περαιτέρω διεύρυνση των σχέσεων και των ανταλλαγών των δύο Δήμων στον πολιτιστικό και αθλητικό τομέα.

25 Οκτωβρίου 2010